AllčaV — 17. 3. 2015 14:40

Dobrý den, byl někdo na veletrhu pro dítě na Výstavišti v Brně, první víkend v Březnu? No proč se ptám, dívala jsem se tam po nosítkách a šátcích. Ale s rozhodnutím co z toho vybrat mě to moc nepomohlo :-D Nejvíce mě zaujali nosítka a šátky od manduca. Mají teď noví šátek, který se snáze utahuje, ale na manžela šátek nedostanu. I nosítko jsem zkoušela, taky nebylo špatné a líbí se mi, že v něm dítě můžu nosit delší dobu. Teď bude v Dubnu veletrh i v Praze, tak přemýšlím jestli tam nezajet, nebo mi poradíte tady? S nošením jsem uplný začátečník.

AndreaP. — 17. 3. 2015 17:18

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=44938   zkus si počíst tady.

AllčaV — 18. 3. 2015 11:05

Už jsem na to koukala, názory se dost liší teda. Pro Manducu jsem na 100% ale nevím jestli nosítko, nebo šátek. Možná bude kompromis toto  http://www.mamaja.cz/noseni-deti/nositka-caboo/ zkusím se teda poptat ještě někde jinde :-)

Ronja — 18. 3. 2015 13:53

Vřele doporučuju prostudovat si diskuzi na www.nosenideti.cz holky jsou tam ochotné a s jakýmkoli dotazem pak rády pomůžou :) Nošení dětí je super...odnosila jsem všechny děti v šátcích a nosítkách, napřed jsem měla Manducu, teď mám KiBi. S žádným ergonomickým nosítkem bys neměla udělat chybu, chce to jen vyzkoušet, co ti padne velikostně.