katekop — 8. 2. 2015 19:22

Ahoj.

Našla jsem si na internetu nové recepty a našla přímo potraviny, které mají být vyráběné tepelnou koagulací z pěny z vaj. bílku a tím pádem obsahovat minimum cukru a tuku, ale hodně živočišných bílkovin, které zasytí, takže se krásně hubne.. Slyšeli jsme o tom něco, mě to hodně překvapilo a právě nevím jestli to zkoušet :)

mk2 — 11. 2. 2015 23:52

Ahoj, nemyslíš náhodou Šmakouna? :) já s ním mám dobré zkušenosti, narazila jsem na něj na facebooku a zkouším recepty, a zatím nezklamal :)

katekop — 23. 2. 2015 20:42

Jj je to Šmakoun=) a funguje to tak jak má? Nebo je to jen dobré na chuť? =)

lucie kosikova — 23. 2. 2015 20:53

Ahoj, já teda nevím, že by se ze Šmakouna něco vařilo :D Já kupuju párky, dceři lískoořískový krém a ty plátky Goji. Proč nejíst dobře a zdravě, že?:P

katekop — 23. 2. 2015 20:57

A kde to kupujete? Jsem to nikde neviděla ještě, jsem o tom jen četla zatím.

lucie kosikova — 23. 2. 2015 21:00

Normálně v Kauflandu nebo Tescu;)

katekop — 25. 2. 2015 18:57

Tak jsem se schválně šla podívat a mám lískooříškový krém doma a teda báječnej :D a jestli ani po tom neztloustnu tolik jak po jiné čokoládě, tak by to bylo to nejlepší ! :D

mk2 — 25. 2. 2015 19:01

Jo, já teda nevařím jen se šmakounem, ale chutná mi moc, a co se týče hubnutí, tak fakt mohu říct, že si dám malou porci a jsem zasycená.

katekop — 25. 2. 2015 19:13

To zní skvěle, a kde ty recepty jsou? :)