Petulka888 — 28. 1. 2015 20:56

Zdravim. Je mi 20 let a ziju s rodicema v normalni rodine. Pred nejakou dobou za mnou prisli rodice a rekli mi, ze otec podvedl mamu. Mama na to prisla jako prvni a chteli mi to rict, protoze na zaklade jistych veci, bych se to dozvedela stejne jen snad o neco pozdeji. Abych to strucne popsala: otec, ma 49, podlehl svodum mlade krasky (mimochodem, sestrenice me nejlepsi kamaradky), prozili spolu kratickou aferku, kterou otec sam ukoncil, a to je vse. Zda se, ze mama to prijala celkem dobre, usmirili se, hodili to za hlavu a zivot jde dal. Otec se mi velmi omlouval, mame taky.
Jenze ve mne to zanechalo zvlastni pocit - to co se stalo, mi je celkem jedno. Asi se ode mne ocekava, ze budu nestastna, ze se budu na otce zlobit do konce zivota a ze s nim nepromluvim. Jenze mne je to jedno. Porad mam tatu rada, ani vic ani min nez predtim. Je mi, pochopitelne, lito mamy, zlobim se na tatu, ze ji ranil, ale to je vse. Beru to tak, ze tata se ve svem veku uz trochu asi v manzelske loznici nudil, chtel si dokazat, jaky je jeste chlap a najednou mu prisla do rany mlada holka. Ale neveru jako takovou neschvaluji. Kdyby to udelal muj kluk, tak bych se s nim hned rozesla. A kdyby to udelala moje mama, taky bych ji asi znenavidela. Je to trochu pokrytecke, ja vim. Nevim proc mam najednou jiny metr. Jen mi zalezi, aby se to nedovedela mama.
Tady jsem cetla pribeh kluka, ktery zjistil, ze si otec behem matciny dlouhe nepritomnosti vodi domu prostitutky. Byl z toho velice nestastny a ja ho chapu. Ale kdybych se v jeho situaci ocitla ja, bralal bych to jako nezmenitelny fakt a jednala bych s chladnou hlavou. Nic bych nikomu nerikala. Bude to asi absurdne, Kdyby moje mama odesla nekam na druhy konec sveta (takze se nic nedovi) a tata mi rekl, ze si privedl na jednu noc holku (zadne city, pouze fyzicka zalezitost za financni obnos), tak bych nemela problem. CO oci nevidi, srdce neboli. Pozadala bych, aby to bylo na druhem konci domu, aby se zavreli a zatahli zaclony, ja bych se zavrela do sveho pokoje, na usi slouchatka, abych nic neslysela a dobrou noc. Maximalne bych se bala, jestli maji dost kondomu, abych nedoslo k nezelanemu otehotneni. Samozrejme, nepredpokladam, ze se mi takhle tata nekdy sveri, berte to jako priklad.
Myslite, ze takove me uvazovani je normalni nebo je to ode mne naprosto cynicke a nenormalni? Ja vim, ze nevere je spatna, ale proste se nepoznavam, nevera meho otce me vubec nevyvedla z miry. Jen jsem se obavala pripadneho rozpdu nasi rodiny, ale k tomu, zda se, nastesti nedojde.

Eva. — 28. 1. 2015 21:03

A ty jsi ten kluk, co tady psal pohádku o tom, jak si otec vodí domů prostitutku... Ty druhej konec domu. :dumbom::D
Co to tady zase nacvičuješ?
Pepa psal taky název vlákna normálně a zbytek bez hacku a bez carek. A taky to bylo v jiné části domu... :D

AndreaP. — 28. 1. 2015 21:26

Já bych to shrnula hlavně do jednoho, vztah otce a matky je čistě jejich věc, Tebe to může pochopitelně mrzet, ale nepřísluší ti to soudit .... jako věta "Asi se ode mne ocekava, ze budu nestastna, ze se budu na otce zlobit do konce zivota a ze s nim nepromluvim." - tak ta je opravdu mimo. Od Tebe se neočekává vůbec nic.

Selima — 28. 1. 2015 22:14

Ty si z toho môžeš maximálne vziať pozitívny alebo odstrašujúci príklad. Toť fše. A na to, čo je normálne, sa treba vyprdnúť.

Ivana — 29. 1. 2015 8:25

Podle mě je nevěra věc lidí, kteří jsou spolu ve vztahu partner-partnerka. Nikomu jinému do toho nic není a zatahovat do toho děti je blbost. Dětí se taková věc dotkne jedině v případě, že se rodiče kvůli nevěře rozejdou. Takže si nedělej výčitky, že se tě to až tak nedotýká. Je to normální.

Grainne — 29. 1. 2015 8:43

Eva. napsal(a):

A ty jsi ten kluk, co tady psal pohádku o tom, jak si otec vodí domů prostitutku... Ty druhej konec domu. :dumbom::D
Co to tady zase nacvičuješ?
Pepa psal taky název vlákna normálně a zbytek bez hacku a bez carek. A taky to bylo v jiné části domu... :D

neslo by to bez toho vecneho poucovani ?

Eva. — 29. 1. 2015 14:09

Nepoučuji. Píšu, že si to vymyslel/a.