Baruska — 27. 1. 2015 17:10

Dobrý den,

má někdo zkušenosti s nějakým výživovým poradcem, nebo s něčím podobným?? A dají se na to sehnat nějaký dárkový poukázky? Chci to koupit tátovi k narozeninám. Jeho životní styl není zrovna nejlepší, a nevím už jak jinak ho donutit aby stím něco dělal. A dárkovou poukázku by snad.. propadnout nenechal :dumbom:  Moc všem děkuju za tipy

Judyna — 27. 1. 2015 17:48

Baru, nevím, jestli je to dobrý nápad. Ke změně životního stylu se musí každý rozhodnout sám. Je možné, tam taťka půjde, aby poukaz nepropadl, ale to bude tak všechno. Taky ho může takový dárek pěkně naštvat.

Já byla u výživového poradce jen jednou, ale vyklubal se z toho prodejce Herbalife.

5nina5 — 28. 1. 2015 10:27

Baru, je to veľmi pekné. Skús na internete pozrieť na nutrizone. Pravdou je, že hoci bude mať voucher, potom je to len na ňom ak bude chcieť zmenu životného štýlu dodržiavať. Ať sa darček pači:)

Sandra111 — 28. 1. 2015 12:37

Zdravíčko. Nevím proč by se měl urážet? :)  ale je pravda že ke změně životního stylu nejde nikoho nutit. Musí se rozhodnout sám. Ale za zkoušku nikdo nic nedá. Taky uvažuju o úpravě jídelníčku, a vůbec celkově o změně životního stylu a nedokážu se k tomu dokopat. Vždycky si najdu výmluvu proč někam nezajít. Mě osobně by takový dárek potěšil:)  Třeba ho to chytne a bude v tom pokračovat. držím palce! :)

nikol.ambielova — 24. 2. 2015 14:24

Ahoj :) já si taky myslím, že by ho to nemuselo urazit, ba naopak uvidí, že o něj máš starost... no ikdyž..je to chlap, tak bůh ví no... každopádně já mám zkušenosti se světem zdraví, sice ne v Praze, ale je asi jedno, jaká je to pobočka, fungovat by měli stejně. Co se mi líbilo, že mi necpali produkty, ale zkusili jsme to přirozenou cestou, pěkně změnou jídelníčku, dostatečným pohybem, také odpočinek a spánek je důležitý, na který já nikdy nedbala a po prvních 3 měsících už jsem byla k nepoznání a ne jen po fyzické stránce, ale hlavně po té psychické :)