Lexie — 4. 1. 2015 17:47

Hola. Taky hopkate doma podle Jillian Michaels, Insanity, Boba Harpera apod.? Me uz to mezi lidma nebavi, a tak jsem loni pres zimu celkem dost makala doma. Pres leto to bylo spise kolo a beh venku, ale ted se vracim zpet k domacimu cviceni, protoze behat v mrazu nic pro mne :styrka:
Zitra nabiham na Jill (30Day Shred), ktery se mi hrozne libi a celkem se i osvedcil.... a pak snad najedu na Insanity. At mam na jare dost svalu na to zase vybehnout :D

Moderátorka — 7. 1. 2015 9:23

Ahoj, držím palec, ať to zvládneš, Jill jsem zkoušela, teď se aktuálně pouštím do kalanetiky - moje oblíbené retro cvičení, krásně se mi protáhnou svaly do "holčičí podoby". Pak si občas na YT najdu nějaké cardio cvičení, to mě baví, pokaždé něco jiného, ale letos jsem ještě nenaběhla do režimu. :vissla:  Běhat jsem zkoušela loni, ale moc času jezdit někam za běháním do lesa nemám a po těch městských chodnících mě to neláká - docela se bojím, že si zničím kolena.

Lexie — 7. 1. 2015 17:34

Ahoj. Jill znam dobre, ale musim rict, ze me i tentokrat dostala... vzala jsem od zacatku 2.5kg cinky a ted mam problem zvednout ruce :D
Ja beham taky ve meste, ale v parku... sice abych dala 10km, musim ho obehnout aspon 3x, ale i tak... v usich motivacni mix a vlastni myslenky a je mi jedno, kde krouzim :)