kaja.tepla — 20. 11. 2014 18:06

Ahoj holky a dámy z Hradce,

vím, tohle není obvyklá cesta tvorby seminární práce, ale potřebuji reálná data a ty získám díky vám, velkému počtu respondentů.

Obracím se na vás s prosbou o pomoc. Jelikož jsem úspěšně dokončila předmět marketing 1, čeká mě marketing 2 a opět nějaká záludná seminární práce, ke které náš typ potřebuje data ke zpracování.

Jedná o ryze dámské téma, kterým je spodní prádlo. Konkrétněji se jedná o možnost expanze pražského obchodu Caresse do dalších částí naší republiky - náš tým vybral Hradec Králové, i já odtud pocházím. Jedná se o profesionální obchod, který chce svým klientkám nabídnout perfektní servis, kvalitní zboží a nějaký ten úsměv k tomu. Doufám, že se tohoto tématu nezaleknete a pomůžete nám s naší seminární prací.

Zde se můžete podívat pro více informací o tomto obchodě: http://www.caresse.cz/ Úsměv

Zde posílám odkaz na online dotazník, který je zcela anonymní a slouží pouze pro potřeby naší práce, které se zabývá především tím, zdali by byl o jejich služby zájem i mimo naše hlavní město.

https://docs.google.com/forms/d/1QmDRqS … Y/viewform

Pokud máte další známé, či kamarádky, které by byly ochotny nám věnovat čas, prosíme o další přeposlání tohoto odkazu, velice nám tím pomůžete a výsledky budou o to relevantnější.

Děkuji za váš čas a ochotu, moc nám tím pomůžete a kdo ví, třeba se jednou dočkáme i hradeckého Caresse.
Za náš seminární tým, Kája Teplá :)