Hrubosik — 26. 10. 2014 12:08

Ahoj dámy,
ve škole jsem se dozvěděl o zajímavém rekvalifikačním kurzu a napadlo mě, že by Vás to mohlo zajímat.

Název kurzu je "Specialista marketingu", je certifikován a akreditován MŠMT a MPO a je zařazen do soustavy národních kvalifikací.
V případě, že jsi evidován/a na ÚP, kurz je PLNĚ HRAZEN ÚŘADEM PRÁCE. Pro zájemce, kteří nejsou evidováni na ÚP je cena kurzu 24900 Kč.
Součástí kurzu je školení, krátká praxe v reálné firmě a tudíž výsledkem kurzu je naučit Vás, co a jak správně udělat pro začátek svého podnikání, nebo jak získat zajímavou a dobře placenou práci a také, jak být co nejlepším specialistou marketingu. Na kurzu Vám bude k dispozici také malé občerstvení.
Drtivá většina kurzů probíhá ve školícím středisku v Praze 5. V případě, že budete dojíždět z delší vzdálenosti než 50 km od Prahy, je možnost se Vámi podílet na nákladech za dopravu.
Kurz je veden lektorským týmem složeným z pedagogů ČVUT a ČZU a zároveň i z managerů a marketingových ředitelů velkých firem.
Výstupní certifikát a potvrzení v EuroPassu z kurzu je uznáváno celou EU, dokonce dle standardů akreditace má v současné době ve státech EU vyšší váhu než česká maturita.
V ceně máte kompletní 4-týdenní školení, možnost konzultací, zkoušku nanečisto, unikátní manažerskou hru UNISIM a oficiální zkoušku + 1 opravný termín.
Nejbližší kurz je v termínu 10.11.-10.12. (každé PO, každou ST a každý PÁ).

Pro více informací mi klidně pište na mail jirka.hruby@centrum.cz :) Na listopadový kurz přihlášky pouze do PONDĚLÍ!