liliana111 — 2. 9. 2014 18:57

Myslíte, že opravdu magie funguje a že jsou lidé, kteří umí čarovat případně dělat různé rituály? Máte s tím někdo zkušenost?

olasik — 2. 9. 2014 20:12

liliana111 napsal(a):

Myslíte, že opravdu magie funguje a že jsou lidé, kteří umí čarovat případně dělat různé rituály? Máte s tím někdo zkušenost?

Rituály určitě fungují , my třeba děláme se dcerou rituál na Filipojakubskou noc (30 dubna ) , kdy spálíme lísteček s přáním , které by se mělo splnit .
A teď jsem četla knížku od Ariany, kde například píše, že když člověk potřebuje víc peněz   , je dobré na to hodně myslet při orgasmu , to je člověk nejvíc otevřený Vesmíru a Vesmír to spíš uslyší.

Takže dámy , když budete potřebovat nové botičky , vzpomeňte si při orgasmu........ :D

liliana111 — 3. 9. 2014 20:26

no právě prý Ariana Argoni a Raven Argoni dokáží opravdu čarovat....ale mě to přijde jako nemožné, že by nějakým kouzlem nebo rituálem mohli něco ovlivnit....

olasik — 3. 9. 2014 21:35

liliana111 napsal(a):

no právě prý Ariana Argoni a Raven Argoni dokáží opravdu čarovat....ale mě to přijde jako nemožné, že by nějakým kouzlem nebo rituálem mohli něco ovlivnit....

dokážou podle vzoru mažou.......
Asi to funguje ,ale možná není dobrý si takhle pomáhat , protože všichni víme,jak to s nimi dopadlo.........

Selima — 3. 9. 2014 22:38

Mágia funguje, ale oveľa jednoduchšie: aj modlitba je vlastne mágia, aj keď niekomu povieš: Želám ti, aby sa ti v ničom nedarilo, aby si mal smolu...alebo Bodaj ti do rána vred na zadku narástol!... Všetko to funguje. :D :jojo: Ale zároveň sa to všetko oblúkom, ako bumerang, vracia späť... Takže bacha aj na to.

liliana111 — 8. 9. 2014 15:12

no taky jsem našla stránky www.ptejsehvezd.cz které má Denisa Váňová z Teplic, nabízí různé rituály, ale nikde jsem v žádných diskusích o ní nenašla skoro nic, jen na těch jejích stránkách a to si klidně může psát sama....tak hledám lidi, kteří mají s něčím takovým osobní zkušenost...

olasik — 8. 9. 2014 16:17

A ty seš ta Denisa co?:)

helena — 8. 9. 2014 18:51

To je skoro rekord... vydržet od prvního dotazu tejden a teprv potom sem fláknout reklamu... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

gymnasión — 9. 9. 2014 17:09

Rituály v obecnějším slova smyslu mohou přinést aspoň klid a vyrovnanost. A když se zadaří, tak i něco dalšího

liliana111 — 29. 11. 2014 21:05

nedala jsem sem reklamu právě naopak hledám pomoc a tohle jsem si našla na internetu a právě moc nevěřím tak jsem chtěla vědět jestli někdo nemá nějakou zkušenost....

helena napsal(a):

To je skoro rekord... vydržet od prvního dotazu tejden a teprv potom sem fláknout reklamu... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Kamillka — 11. 9. 2016 9:34

liliana111 napsal(a):

Myslíte, že opravdu magie funguje a že jsou lidé, kteří umí čarovat případně dělat různé rituály? Máte s tím někdo zkušenost?

Samozřejmně že funguje. A to tak že velmi. Jen člobrdíci a člobrdice musí mít trochu znalosti. A ty se dnes již dalí volně nalézt i na netu.
Předně, magie je využití jemnějších sil přírody. A ovládá tyto síly lidská mysl.
Nejjednodušší pro začátečníky je tzv. sankalpa. viz následující článek. Indická (a nejen indická) metoda využívající poslední myšlenky před usnutím.

Code:

http://jenia.sweb.cz/sank.html

Článek vyšel za vlády bolševiků takže tam nesmělo být nic o duchovních věcech aby jej dovolili otisknout ale postup se dá využít ke všemu možnému. Již ve starém egyptě a řecku byly takové postupy využívané ke kouzlům všeho druhu, vyvolání mocností onoho světa, chrámovému léčení, předvídání budoucích událostí a mnoha dalším věcem. Viz překlady magických papyrů jsou anglicky a německy volně na netu.

helena — 12. 9. 2016 7:19

Sankalpa NENÍ magickej rituál...

Kamillka — 12. 9. 2016 14:53

helena napsal(a):

Sankalpa NENÍ magickej rituál...

Sankalpa není rituál ale spánek se od dob starého egypta a řecka využíval ke kouzlům. Viz název fóra:
"Magické rituály a kouzla". :P
Má to výhodu že ve spánku není mysl rušená cizími vlivy, takže využití spánku může pomoct tam kde se člověk dokáže špatně koncentrovat. Jinak je totiž ke kouzlům potřeba velmi dobře vycvičená mysl. Sankalpa = využití spánku, respektive posdledních myšlenek před usnutím to v některých případech dokáže částečně nahradit. :dumbom:

helena — 13. 9. 2016 7:08

Sankalpa není rituál ale spánek se od dob starého egypta a řecka využíval ke kouzlům.
Sankalpa NENÍ ani kouzlo... natož pak "náhrada"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Kamillka — 13. 9. 2016 8:27

Sankalpa není ani rituál ani kouzlo. Je to "pomůcka". Většinou jsou k páchání úspěšných kouzel zapotřebí roky cviku a soustřeďování. Výcvik myšlenek, obraznosti a dalšího. Viz jen tak pro namátkou Brána k opravdovému zasvědcení od Fratiška Bardona. Dá se najít volně na netu v PDF. A sankalpa může v některých případech pomocí částečně nahradit onen "magický" výcvik. To je fše.

Selima — 14. 9. 2016 13:22

Existuje aj riadené snívanie, ale to už je !vyšší dívčí". Ale ťažko povedať, či mágia, lebo prastaré kultúry ho používali rutinne k svojmu prospechu (t.j. aj k prospechu druhých a celku...).

Kamillka — 14. 9. 2016 16:40

Příklad léčení spánkem v řeckých chrámech.
http://www.deeptrancenow.com/images/tem … lapius.jpg
To samé páchali i v chrámech egypských.

Nebo využití spánku ve strém egyptě při kouzlech.
http://www.egyptian-witchcraft.com/anci … ove-magic/
"........to induce deep sleep to accomplish the goal of a love spell......"

A našlo by se habakuk :) dalších příkaldů.

Selima — 14. 9. 2016 23:43

Prísne vzaté  - podľa týchto kritérií je mágiou aj sústredená modlitba (čo ais je, pri všetkej úcte, pravda....)

Kamillka — 17. 9. 2016 5:57

Selima napsal(a):

Prísne vzaté  - podľa týchto kritérií je mágiou aj sústredená modlitba (čo ais je, pri všetkej úcte, pravda....)

Ano, i soustředěná motlitba se dá brát jako magie. Ale je tu problém že ne každý se dokáže dokonale soustředit.
Právě proto jsem poukázala na možnost využití spánku, respektive posledních myšlenek před usnutím kterýžto postup dokáže soustředění do jisté míry částečně nahradit.

Kamillka — 12. 10. 2016 18:58

Zajímavá - i když trochu překombinovaná - knížka jak vycvičit mysl aby byla schopná magicky působit.

Code:

https://www.ulozto.cz/!AaN83x8Vd/bardon-brana-k-opravdovemu-zasveceni-pdf

Ale je to dost náročný a dlohodobý výcvik. Podle mého osobního názoru ten kdo chce opravdu zvládnout magii má možnsot se obrátit v mediatci na některou z mocností onoho světa s prosbou o vedení.
Já meditovala o Kirké (viz řecké pověsti) a docela mi to pomohlo.

Selima — 16. 10. 2016 9:20

Fakt sa ti zdá z "vyšších mocností" najvhodnejšia bytosť, čo menila ľudí na prasatá a krásne dievča na morskú obludu? :co: A načo preboha potrebuješ jej pomoc? Koho to chceš premeniť na čo...?

Kamillka — 19. 10. 2016 20:37

Mno, to byl jen příkládek. Když se podíváme na starověká mystéria  tak adepti antických řeckých mystérií běžně páchali vyvolávání bůžků které uctívali. Prý takové bytůstky mohou člobrdíkům být velmi nápomocné. Stejně tak egypťani - viz překlady egyptských papyrů.
Mohou člověku pomoci ve věcech na které lidská síla nestačí. A pokud je člověk nějak nedráždí tak mu obvykle neuškodí.

Selima — 20. 10. 2016 9:05

nič z toho nepopieram, ale aj tak by som si dala poriadne vacha na to, koho oslovím a čiu pomoc "rozpútam". Proste zapojiť rozum a zistiť si informácie, do čoho a s kým sa púšťam (asi ako keď si pred uzavretím obchodu preklepnem partnera).

helena — 21. 10. 2016 7:13

adepti antických řeckých mystérií běžně páchali vyvolávání bůžků
Tak "adepti" to asi těžko prováděli "běžně"...
A pokud je člověk nějak nedráždí tak mu obvykle neuškodí.
Řekněme "schválně neublíží", coý nemusí znamenat naprostý bezpečí... aneb jak píše Sel - "zistiť si informácie (přinejmenším).

Kamillka — 25. 10. 2016 19:18

Dá se najít volně na netu (např. na ulozto) od Jamblicha z Chalkidy, O mysteriích egyptských. Celkem dobrá i když teoretická knížečka které tomu koho to zajímá hodně napoví. :jojo:

helena — 26. 10. 2016 7:03

Dá se najít volně na netu
Tam se dá vynorovat ledacos... akorát že asi máme každá na mysli jiný informace... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

lupina montana — 26. 10. 2016 13:56

helena napsal(a):

Řekněme "schválně neublíží", coý nemusí znamenat naprostý bezpečí... aneb jak píše Sel - "zistiť si informácie (přinejmenším).

Jinými slovy - nelze příliš tušit, co je podráždí.
S tímhle se musí velmi opatrně - jednak po staletích vědeckýho světonázoru postrádáme praxi, druhak je setkání hmotných/nehmotných vždycky velmi namáhavé - pro obě strany. Zažila jsem jen třikrát a vždycky z iniciativy nehmoťáků - a vždycky to bylo namáhavé pro oba.
Můžu k tomu říct jen tolik, že instinkt mě velmi důrazně varoval JAKKOLI  prosazovat svou vůli a nápady....myslím, že dobře udělal - instinkt :)
Taky lze aktivovat něco, co by se přinejlepším dalo nazvat zbytky energetického pole - chovají se nepříjemně, zřejmě nemají žádnou vůli/představu/potřebu - jen prostě straší. A poněvadž to nemá vědomí, dost blbě se toho zbavuje....kamarádka by mohla vyprávět dlouho.
Rozhodně bych si nezahrávala.
Mysteria egyptská......no, je to už dávno, co platila, že? Svět se změnil velice a hádám, že i ten nehmotný. Antika dtto.....

lupina montana — 26. 10. 2016 13:57

Mimochodem - kdybych se už chtěla přiučit, tak u Bábi Zlopočasné :)
Hlavologie......což je nakonec to nejtěžší, co momentálně máme.

Kamillka — 13. 11. 2016 10:59

Myslím že při obracení se na staré bůžky žádné nebezpečí nehrozí. To by hrozilo kdyby se člobrdíci a člobrdice obraceli na diblíky, viz pro příklad od dr. Johanna Fausta, Magia innaturalis. To je nebezpečná praxe. Ale bůžci obvykle nikomu neuškodí. A splést si to nelze.

Code:

https://ulozto.cz/!JjjcPvtxC/jamblichos-z-chalkidy-o-mysteriich-egyptskych-pdf

Code:

https://ulozto.cz/!dw1eLwG3/arbatel-z-magie-starych-doc

A existuje mnoho dlaších chytrých knížek. Pro zájemce, stačí meditace o jménu bytůstky kterou chce člobrdík vyvolat. Ale trvá to obvykle delší dobu.  Pro ty co nemají čas a trpělivost, lze využít spánek.

Code:

http://jenia.sweb.cz/sank.html

Článek vyšel za vlády bolševiků takže tam nesmělo být nic o duchovnu, nedovolili by jej otisknout, ale postup se již v antickém řecku a egyptě využíval např. k chrámovému léčení, volání mocností onoho světa  andílků, diblíků, bůžků..., předvídání budoucích událosí a mnoha dalším věcem.

Kamillka — 29. 11. 2016 13:34

A zajímavá knížečka z Indické provenience. Od Somadevy Oceán příběhů. Z indického originálu Příběhy sedmi vidjádharů, vyšlo v Odeonu 1981.

Code:

https://uloz.to/!zVtfyLPpc/somadeva-ocean-rar

Code:

https://ulozto.cz/!otlwqF7n15T1/soma2-rar

Vidjádharové jsou v hinduistické šivaistické mytologii nejnižší stupeň nadpřirozených bytostí. Mohou se mezi ně dostat lidé kteří meditací získají kouzelné vědění "vidjá". To je praxe části (ne všech) originál indických joginů kteří netouží po vysvobození z koloběhu životů, ale po získání magických sil a životě mezi vyššími bytostmi.   Somadeva, autor knížky byl kašmírský šivaistiký kněz, žil v 10. století našeho letopočtu. V knížce prózou naznačil šivaistické představy o reinkarnaci.

Dorka — 14. 1. 2017 22:42

Kamillka napsal(a):

Dá se najít volně na netu ...

... Kdeco, jak pise Hel... ;)
Urcite jde o to ziskani dalsich info... + overeni si (reference?)... ;)
Ale HLAVNE o vytrideni toho, CO CHCI, A CO UZ NE!!! ;)

Ja treba o tech vasich kouzlech, ritualech, setkanich s "nehmotnymi", skritcich, ci jinych nelidskych tvorech nevim nic. Nehodlam to ani vyhledavat, ptz.to minimalne povazuju za velke riziko, hazard s "klidem od temnych sil ve SVEM postoji"... :( - Nikomu ho (ten postoj) nevnucuju...

Vim o existenci podobnych nazoru z netu i z vypraveni realnych lidi.

Co se tyka čaker a jejich vlyvu na nas, se mne prvne "zlehka dotklo" az v posledni dobe, kdy se venuju studiu "Peti tibetanu", kt.cvicim uz cca 7let (nevědíc, co to je, ale citic jejich blahodarne ucinky...)... Hm, ale jak je tady rozebiral Ludek ci kdo to, tak to jako vazne nevim, a ani nechci vedet, vo co go... ;)

Dorka — 14. 1. 2017 23:00

Taky jsem chtela rict, ze existence "caker" a vubec vseho kolem toho, me zajima uz spoustu let. Uz kdyz me prvne bolely zada a sla jsem na prvni akupunkturu a pozdeji na akupresuru, vsimla jsem si v ordinacich bilbordy, ze ty veci vychazeji z cinske mediciny... Rozhodne to poznani bylo pro mne hodne nadcasove, bylo to v cca 1981, kdy jsem nemohla ani nahodou tusit, co to se mnou udela pozdeji... ;)

Kamillka — 15. 1. 2017 6:10

Co se týká setkání s "nehmotným", běžně to páchají například křesťanští mystici. Viz jen tak pro příklad spisy představitele prvorepublikové křesťanské mystické školy Karla Weinfurtera, speciálně jeho kniha Ohnivý keř a jeho překlad knihy Hrabě de Gabalis od abbého de Villars. Jinak to běžně páchají indičtí bhaktijogini, viz např. Ramakrišna a jeho vize bohyně Kali, případně knížka Joga od statré Indie k dnešku, kapitola o bhaktijoze, páchali takovou praxi adepti antických mystérií, viz Jamblichos z Chalkidy, O mysteriích egyptských, eventuálně Apuelius, Zlatý osel, závěr knihy a další. KNížky lze najít volně na netu. Takže osobně na tom nevidím nic špatného.

Kamillka — 15. 4. 2017 7:08

A něco málo k čakrám.

Code:

http://www.holistickamedicina.sk/kniznica/VEDOMI_Jung_Wilhelm_CS_Tajemstvi_zlateho_kvetu-Cinska_kniha_zivota.pdf

Na východě (a nejen na východě) uznávají dvě cesty.
Je to zajímavě naznačené v předmluvě k Tajemství zlatého květu.

"na rozdíl od evropských „jogínů“, pro něž jsou tyto orientální cviky pouhým sportem — dospívali téměř vždy ke kýženému centrálnímu zážitku, takže lze říci, že tu jde o dokonale osvědčenou metodu, jak čínská mentalita (která je, jak správně ukazuje C. G. Jung, až do nejnovější doby v některých základních směrech podstatně odlišná od mentality evropské) dosahuje určitých duchovních prožitků. Nejen že se člověk vymaní z pout vnějšího zmateného světa, ale různé sekty si kladou i mnohé jiné cíle a usilují o ně. Nejvyšším stupněm je úsilí dospět tímto vysvobozením buď buddhistické nirvány (nebo Joginského paramatmau) anebo, jako např. podle spisu, kterým se zabýváme, spojením duchovního principu v člověku s přidruženými psychickými silami získat možnost žít dále po smrti ne pouze jako vágní pokleslá stínová bytost, nýbrž jako vědomý duch. Mimo to a často spolu s tím působí směry, které se snaží takovouto meditací ovlivnit jisté vegetativně animální životní procesy (po evropsku bychom tu
mohli mluvit o funkci endokrinních žláz) posílením, omlazením a normalizováním životních pochodů, čímž se překoná i smrt, takže se připojí k procesu života jako jeho harmonické zakončení:
Duchovní princip (schopný dále samostatně žít jako duchovní tělo vytvořené vlastními silami) opustí pozemské tělo, a to pak zbude jako vyschlá slupka, asi jako kukla po vylíhlé cikádě."

V Tajesmtví zlatého květu (Překlad Richarda Willhelma) jde o uklidnění čakry Adžná v oné knize nazývané "Nebeské srdce" asi tříměsíční meditací a násedná trvalé zaměření do čakry Anahata v oné knize nazývané "srdce z masa" dokud se neotevře a neprojeví síly v ní ukryté. Zřejmně nějaké roky.  Zaměření na Anahatu adepti provádějí i v běžném životě, ne pouze při sedění v meditaci. Používá se k tomu v začátcích sledování dechu.

Kamillka — 14. 7. 2017 7:11

Zajímavou praxi s vyvoláváním provádějí originál indičtí bhaktijogini. Snaží se přimět k viditelnému projevu Božstvo ketré uctívají. Viz pro příklad Joga od staré Indie k dnešku, kapitola o bhaktijoze.

Code:

https://uloz.to/!SPabJniW4/joga-od-stare-indie-k-dnesku-pdf

Jako krásný příklad viz jogin Ramkrišna a jeho vize bohyně Kali kterou uctíval.

Code:

http://3.bp.blogspot.com/_MLEqluvMII8/TFoBNwBXSmI/AAAAAAAAAA8/cTo9wAAUAow/s1600/Ramakrishna+Kali+poster.jpg

Podobně židovští kabbalisté páchají mediatci o některém z božích jmen aby dosáhli nějaký zřejmý výslkedek.....
Viz např. Sefer Raziel hamalach.

Code:

http://media1.webgarden.cz/files/media1:5105b0ab466f7.pdf.upl/J.+Esenberg+-+Sefer+raziel+hamalach.pdf

Stejně tak někteří křesťanští mystici občas páchají mediatci o božím jménu, ze stejného důvodu jako indičtí bhaktijogini. Tedy aby došlo k viditelnému projevu...
Viz spisy křesťanského mystika Karla Weinfurtera.