hvezda.shuriken — 25. 6. 2014 10:48

Muj manzel ma urcity nezvykly sexualni problem. Ono to spis ani neni problem, ale takova podivnost. Muj manzel nedokaze ejakulovat pri masturbaci. Podle toho, co mi rikal, nikdy v zivote nestrikal behem onanie. Nema problem s erekci ani s ejakulaci pri beznem sexu, ale kdyz masturbuje, muze to delat tri hodiny, stejne se neudela. Rika, ze takova nahrazka sexu neni dostatecnou stimulaci. Ja osobne jsem nikdy o podobnem problemu neslysela, ani na internetu neni nic takoveho popsano. Ale jelikoz mame dlouhodobe pravidelny a uspokojivy sexualni zivot, byla to spis takova prkotina nez problem.
Pak jsem otehotnela, protoze jsme chteli dite. Jenze prakticky cele tehotenstvi mi bylo porad spatne, byla jsem hodne nervozni, podrazdena, bezduvodne jsme se hadali atd. Na sex jsem behem tehotenstvi nemela ani pomysleni. Pry se z tehotnych zen stavaji sexualni dracice, ale na mne melo tehotenstvi spise opacny vlyv. A manzelovi zacal sex chybet. Rekneme si uprimne - muze normalni zdravy clovek vydrzet devet mesicu (plus cas po porodu, protoze den porodu automaticky neznamena den prvniho poporodniho sexu) bez sexu? Urcite ano, pokud chce byt partnerovi verny. Ale dokaze nekdo vydrzet skoro rok i bez masturbace? Podle mne ne. Manzel byl nejdrive doterny, pozdej na mne zacal vyvijet natlak. Byl porad nadrzeny, dozadoval se sexu, nemluvil o nicem, jinem, ja nechtela ustoupit, nadaval jsem mu, ze mysli jen na to jedno. Kazde rano se budil s erekci jako hrom. Rikal, ze v koulich citi obrovsky pretlak a ze to musi ven. Nevim, zda to myslel obrazne, nebo opravdu muzi citi tlak, pokud se jim koule nevyprazdnuji pravidelne. Podle mne to nikdo ze zdravych mladych lidi nezkousel. Mozna knezi a mnisi. (Ale jak vime, ze opravdu dlouhodobe ani jeden z nich nemasturbuje?)
A pak najednou, byla jsem v 8. mesici, ten tlak ustal. Manzel uz o sexu nemluvil, vsechno bylo v poradku. Pak jsem zjistila, ze si nasel milenku. Nechci to rozebirat do detailu, vim o koho jde, mlada naivni, velice hezka divka (manzelovi jsem se svym brichem asi nepripadala moc atraktivni). Manzel ji namluvil, ze se chce se mnou rozvest, jelikoz dite, co cekam, neni jeho. Neumite si predstavit, co jsem prozivala. Chtela jsem to vykricet do celho sveta a pak se rozvest, ale nakonec jsem to nechala tak. Nechci tady rozebirat duvody, proc jsem se tak rozhodla, proste chci o nase manzelstvi bojovat.
Po porodu manzel milenku zanechal, takze se s ni stretaval asi jenom kvuli sexu.
Pak se vse vratilo do normalnich koleji, i v sexu.
Jenze za nejaky cas se vse opet zmenilo.
Manzel ziskal novou pracu, diky ktere relativno casto cestuje. Nekdy je pryc i dva tydny. Pro nej to znamena dva tydny absolutni abstinence. Kdyz se vrati, snazi se v loznici dohnat co zmeskal. Poradne me nabusi, pak odejde a takhle to jde dokola. Vubec netusim, zda mi je behem svych cest verny. Mozna ze je to jen takova hloupa myslenka, ale podle toho, jaky nadrzeny se vraci z cest, asi mi je verny.
No a ted k memu problemu.
Manzel ted odchazi na 6- mesicni cestu do Azie - Jizni Korea. No a ted jsem u problemu, ktery jsem mela behem tehotenstvi. 9 mesicu manzel nevydrzel, vydrzi ted 6? Neumim si predstavit, ze bych byla sama doma s ditetem a manzel tam ma milenku, nebo ze chodi do nevestincu, pokud tam neco takoveho existuje,. Velice se bojim, nevim co delat. Manzel se tvari absolutne suverene, kdyz jsem se ho otevrene ptala, jak to bude se sexem, tak rekl, ze tohle neni problem, vzdyt vydrzel uz dele behem meho tehotenstvi. Tehdy jsem mu chtela jednu vylepit, ale nakonec jsem to nechala tak.
Prosim poradte, co mam delat? Ja na jedne strane manzela chapu, ale neschvaluji neveru. Nevim, do jake miry je potreba sexu u nej fyzickou zalezitosti a do jake miry je to uz nevera. Proste nevim. Dik za kazdou radu,.

Eva. — 25. 6. 2014 12:45

A teď ještě tu o Karkulce. :lol:
Další pohádkářka. :)
Už jen ten název vlákna je směšný. Manžel se tě určitě bude ptát, jestli ho ty pustíš na služební cestu. :D

hvezda.shuriken — 25. 6. 2014 12:58

Už jen ten název vlákna je směšný. Manžel se tě určitě bude ptát, jestli ho ty pustíš na služební cestu.
No, to bylo mysleno obrazne, pokud sis nevsimla.

Eva. — 25. 6. 2014 13:02

To je zajímavý důvod, jak zdůvodnit nevěru. Takový jsem ještě neslyšela. :D:supr:
Existují různé druhy masturbace. Může si třeba pustit po*no... Stačí chtít... Těhotná žena může poskytnout sex i jinak, než pohlavním stykem... Bavím se. Díky. :D

hvezda.shuriken — 25. 6. 2014 13:06

Existují různé druhy masturbace. Může si třeba pustit po*no... Stačí chtít... Těhotná žena může poskytnout sex i jinak, než pohlavním stykem...
Tak zaprvé: nemysli, ze jsme to s po*n nezkouseli. zkouseli a nic, proste se neudela
za druhe: ano, tehotna muze poskytnout sex, ja taky mohla, jenze jsem nechtela a vadilo mi, ze me manzel do toho nuti

helena — 25. 6. 2014 13:10

Pustit manzela na sluzebni cestu?
Ne - připoutat k tělesu ústředního topení a jeho zaměstnavateli to odůvodnit jak výše uvedeno...

hvezda.shuriken — 25. 6. 2014 13:18

Ne - připoutat k tělesu ústředního topení a jeho zaměstnavateli to odůvodnit jak výše uvedeno...
dekuji, tohle mi opravdu pomohlo...

Eva. — 25. 6. 2014 13:21

Šuriken, jdi si dělat srandu jinam. ;):D

helena — 25. 6. 2014 13:21

dekuji, tohle mi opravdu pomohlo...
není zač - rádo se stalo http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

lupina montana — 25. 6. 2014 15:26

Další vypravěčka Odstínů šedi? :co:

helena — 25. 6. 2014 16:58

Pod slovem "vypravěčka" si představuju osobu značně odlišnou...

lupina montana — 25. 6. 2014 17:06

njn.......jsem chtěla být zdvořilá :cool:

jarena — 25. 6. 2014 17:18

Bože zakladatelko, ty máš dost. Ale rozum to bohužel není.

helena — 25. 6. 2014 17:25

jsem chtěla být zdvořilá
Proč?
V tomto případě mi to připomíná pohazování perleťovejch kuliček po chlívku http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

eremuruss — 25. 6. 2014 18:23

helena napsal(a):

Pustit manzela na sluzebni cestu?
Ne - připoutat k tělesu ústředního topení a jeho zaměstnavateli to odůvodnit jak výše uvedeno...

zase zesmesnovani :usch:

Tulipánka — 25. 6. 2014 19:41

Taky mě to napadlo, že bych prosila ještě tu o Karkulce, když jsem četla, že se každé ráno budí s erekcí jako hrom, že v koulích cítí přetlak, že to do mě nabuší :lol:

gemi — 25. 6. 2014 19:49

eremuruss napsal(a):

helena napsal(a):

Pustit manzela na sluzebni cestu?
Ne - připoutat k tělesu ústředního topení a jeho zaměstnavateli to odůvodnit jak výše uvedeno...

zase zesmesnovani :usch:

erem, to není  zesměšnění ....    tomuhle se dá  říct  spíš '' na blbou otázku - blbá odpověd'  '' ....

LENNNA — 25. 6. 2014 19:49

Vy jste fakt neskutečné! Opět známé firmy se sesypou na nováčka a dají mu co proto! Může to znít podivně jak chce, ale lidé a příběhy jsou různé, jak víte, že to není pravda? Ale což, hned pěkně vystartovat a dát nováčkovi co proto! Nemá mít hloupé dotazy, že? Ach jo :usch:

helena — 25. 6. 2014 20:22

Nemá mít hloupé dotazy, že?
Ale prd a vořech... jen si myslím (a zřejmě ne sama), že k otázce "Pustit manzela na sluzebni cestu?" není nutnej detailní popis intimních činností... ale já holt jsem ta prudérní stařenka... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

hvezda.shuriken — 25. 6. 2014 20:45

Ale prd a vořech... jen si myslím (a zřejmě ne sama), že k otázce "Pustit manzela na sluzebni cestu?" není nutnej detailní popis intimních činností... ale já holt jsem ta prudérní stařenka...
no tak nic ve zlem, ale ja zas nemyslim, ze jsem kdovi jak podrobne liecila nas sexualni zivot. na tomhle foru jsou popsany mnohem dukladnejsi opisy toho, co kdo dela v loznici a nemyslim, ze vse je jen podvod a vymysl.
mam ale jednu prosbu, snad mi nebude prilis narocne vyhovet: pokud mi nechcete psat nic k memu problemu, ktery mam, jenom se posmivat, tak nepiste nic a hotovo

lupina montana — 25. 6. 2014 20:46

Jednak. A druhak je sama otázka jednoduše..........no, ať hledám jak hledám, decentnější slovo nenajdu -- je prostě hloupá. Tak si to holky představte obráceně, jak ten váš, celej říčnej píše na nějaký diskuzní servr "pustit tu moji (Lennu, Erem) na služební cestu, nebo ne?"
Jak asi byste si připadaly? Hádám, že jako balík, ne? A teď si představte, že tam vysolí podrobný popis vašich orgasmů :co:
To je jedna stránka. Druhá je, že mně to přijde jako normální sexuální exhibování. Neboť, jak říkala Hela, kdyby se OPRAVDU potřebovala poradit, jestli "pustit někam manžela" (což klidně může nastat) tak by k tomu opravdu nebylo zapotřebí téhle omáčky......zjevně jde totiž hlavně o tu omáčku.
A navrch mám dojem, že je celá Hvězda chlap :P

lupina montana — 25. 6. 2014 20:50

hvezda.shuriken napsal(a):

mam ale jednu prosbu, snad mi nebude prilis narocne vyhovet: pokud mi nechcete psat nic k memu problemu, ktery mam, jenom se posmivat, tak nepiste nic a hotovo

Jak libo: takže každopádně pustit - pokud se to vůbec tak dá říct o svéprávném, dospělém člověku. Taky bys nechtěla, aby ses musela dovolovat, jestli tě laskavě pustí na služební cestu.......pustit někam můžeš teoreticky dítě do osmnácti (v praxi se ti na pouštění vyprdne daleko dříve) po tomto věku už nemáš co pouštět nikoho nikam.

hvezda.shuriken — 25. 6. 2014 20:54

Jak libo: takže každopádně pustit - pokud se to vůbec tak dá říct o svéprávném, dospělém člověku. Taky bys nechtěla, aby ses musela dovolovat, jestli tě laskavě pustí na služební cestu.......pustit někam můžeš teoreticky dítě do osmnácti (v praxi se ti na pouštění vyprdne daleko dříve) po tomto věku už nemáš co pouštět nikoho nikam.
ale to nebylo mysleno doslovne, ja vim, ze manzel muze odejit kam bude chtit, muze odejit do Severni Korey za Kimem nebo do bordelu v Soulu, to ja neovlyvnim, spis me trapi, co dal

modrovous — 25. 6. 2014 22:06

Co dál? No mohla by sis třeba těch 6 měsíců, co budou tvého muže někde tlačit koule, pocvičit v pravopise.
Hvězdo. :)

Grainne — 25. 6. 2014 22:28

LENNNA napsal(a):

Vy jste fakt neskutečné! Opět známé firmy se sesypou na nováčka a dají mu co proto! Může to znít podivně jak chce, ale lidé a příběhy jsou různé, jak víte, že to není pravda? Ale což, hned pěkně vystartovat a dát nováčkovi co proto! Nemá mít hloupé dotazy, že? Ach jo :usch:

taky nechapu ... ale to už je tu asi normální , že jisté dámy tady mají patent na rozum

AndreaP. — 25. 6. 2014 23:42

hvezda.shuriken prosím používej tlačítko citovat, todleto kopírování do textu pak činí celý text defacto nečitelný.

Jinak souhlasím s názory, které zde rovněž padly, že není nutno hned nováčka odradit. Je lepší nechat nejprve dotyčnou/dotyčného se více projevit a pak si až eventuálně udělat obrázek.

helena — 26. 6. 2014 7:19

spis me trapi, co dal
Co bude či nebude dál, to v podstatě nemáš jak ovlivnit... to je hlavně na manželovi, jak se bude chtít chovat.
Milenku si může najít jak tady - což už předvedl - tak v daleký cizině... a jestli o tu cestu hodně stojí a "kvůli tobě" nepojede, taky můžeš mít doma naštvanýho či otrávenýho chlapa, kterej si to může chtít nějak "vynahradit" nebo ti to při každý vhodný či nevhodný příležitosti omlátit o hlavu...
Pokud říkáš - "Neumim si predstavit, ze bych byla sama doma s ditetem a manzel tam ma milenku, nebo ze chodi do nevestincu" - existuje jediná rada... nepředstavuj si.

mia — 26. 6. 2014 7:26

"Pokud říkáš - "Neumim si predstavit, ze bych byla sama doma s ditetem a manzel tam ma milenku, nebo ze chodi do nevestincu" - existuje jediná rada... nepředstavuj si."

muka obraznosti se tomu tuším říká ;)...........

LENNNA — 26. 6. 2014 7:33

LENNNA napsal(a):

Vy jste fakt neskutečné! Opět známé firmy se sesypou na nováčka a dají mu co proto! Může to znít podivně jak chce, ale lidé a příběhy jsou různé, jak víte, že to není pravda? Ale což, hned pěkně vystartovat a dát nováčkovi co proto! Nemá mít hloupé dotazy, že? Ach jo :usch:

Ano, prudérní bohužel. A nejen to.

Eva. — 26. 6. 2014 7:35

Lenno, tos mě rozesmála s tou prudérností. Obzvláště u mě. :lol:
To o tom totiž vůbec není. To si zase jen nějaká/ý sexuálně neukojený kojí své vášně tady. Asi neumí/nechce najít příhodnější způsob, nebo aspoň místo.

LENNNA — 26. 6. 2014 7:42

lupina montana napsal(a):

Jednak. A druhak je sama otázka jednoduše..........no, ať hledám jak hledám, decentnější slovo nenajdu -- je prostě hloupá. Tak si to holky představte obráceně, jak ten váš, celej říčnej píše na nějaký diskuzní servr "pustit tu moji (Lennu, Erem) na služební cestu, nebo ne?"
Jak asi byste si připadaly? Hádám, že jako balík, ne? A teď si představte, že tam vysolí podrobný popis vašich orgasmů :co:
To je jedna stránka. Druhá je, že mně to přijde jako normální sexuální exhibování. Neboť, jak říkala Hela, kdyby se OPRAVDU potřebovala poradit, jestli "pustit někam manžela" (což klidně může nastat) tak by k tomu opravdu nebylo zapotřebí téhle omáčky......zjevně jde totiž hlavně o tu omáčku.
A navrch mám dojem, že je celá Hvězda chlap :P

Lupino, o názvu tématu, který je opravdu hloupě nazván, ani o popisu tématu vůbec nepolemizuju, mám dokonce na to podobný názor jako ty. Ale nelíbí se mi vaše chování a jakým stylem píšete nováčkům - toto se opakuje často. Jak víte, že i když to zní sebehloupěji, tak jak víte, že to není pravda a že jí to skutečně netrápí - lidé jsou různí. To radši nenapíšu nic, když se mi to nezdá, ale hned někomu pěkně naložit a nejlépe ho zesměšnit?

Eva. — 26. 6. 2014 7:44

Lenno, ona se zesměšňuje sama. :jojo:

helena — 26. 6. 2014 7:48

Ale nelíbí se mi vaše chování a jakým stylem píšete nováčkům
Fajn... tak pověz, jak si představuješ "vaše chování" a "jakým stylem nováčkům" psát.
Mimochodem - tobě by se líbilo, kdyby o tobě bylo psáno jako o tom zmiňovaným manželovi? Včetně toho, že díky informacím bys mohla bejt identifikovatelná?

hvezda.shuriken — 26. 6. 2014 8:59

helena: no tak to si nemyslim, ze by nekdo na zaklade meho prispevku meho manzela identifikoval. on totiz nekrici do celeho sveta, ze se pri masturbaci nemuze udelat, o tom vim jenom ja

helena — 26. 6. 2014 9:07

on totiz nekrici do celeho sveta
Ausgerechnet tohle jsem nemyslela...

Grainne — 26. 6. 2014 11:05

AndreaP. napsal(a):

hvezda.shuriken prosím používej tlačítko citovat, todleto kopírování do textu pak činí celý text defacto nečitelný.

Jinak souhlasím s názory, které zde rovněž padly, že není nutno hned nováčka odradit. Je lepší nechat nejprve dotyčnou/dotyčného se více projevit a pak si až eventuálně udělat obrázek.

podle mně by bylo dobré dotyčné upozornit , že tohle chování není korektní .... nevím, na co tu ta diskuze je ? Pro pár stalých přispěvovatelek , které svými výroky každého nového urazí a vypudí ?

Grainne — 26. 6. 2014 11:09

Eva. napsal(a):

Lenno, tos mě rozesmála s tou prudérností. Obzvláště u mě. :lol:
To o tom totiž vůbec není. To si zase jen nějaká/ý sexuálně neukojený kojí své vášně tady. Asi neumí/nechce najít příhodnější způsob, nebo aspoň místo.

je to jen nějaký tvůj pocit, a i kdyby ... co tě opravnuje k tomu někoho urážet a určovat, kdo tady může nebo nemůže psát ?

Grainne — 26. 6. 2014 11:10

Eva. napsal(a):

Lenno, ona se zesměšňuje sama. :jojo:

zesměšnuješ se ty , těmi svými komenty

Grainne — 26. 6. 2014 11:12

helena napsal(a):

Ale nelíbí se mi vaše chování a jakým stylem píšete nováčkům
Fajn... tak pověz, jak si představuješ "vaše chování" a "jakým stylem nováčkům" psát.
Mimochodem - tobě by se líbilo, kdyby o tobě bylo psáno jako o tom zmiňovaným manželovi? Včetně toho, že díky informacím bys mohla bejt identifikovatelná?

a musíš za každou cenu na vše reagovat ? Když tě to téma nezajíma a nic o něm nevíš , tak nereaguj . Jednoduché ne ?

sahleb — 26. 6. 2014 11:16

LENNNA napsal(a):

Vy jste fakt neskutečné! Opět známé firmy se sesypou na nováčka a dají mu co proto! Může to znít podivně jak chce, ale lidé a příběhy jsou různé, jak víte, že to není pravda? Ale což, hned pěkně vystartovat a dát nováčkovi co proto! Nemá mít hloupé dotazy, že? Ach jo :usch:

Souhlas. Vsechny damy co kritizuji jsou zrejme uzasne dokonale.... zvlaste jedna tu urputne kontroluje, jakmile nekdo novy neco napise.

helena — 26. 6. 2014 11:40

Když tě to téma nezajíma a nic o něm nevíš , tak nereaguj
No... na co budu či nebudu reagovat bych si snad mohla rozhodovat sama. Nebo máš jinej názor?

Grainne — 26. 6. 2014 11:43

helena napsal(a):

Když tě to téma nezajíma a nic o něm nevíš , tak nereaguj
No... na co budu či nebudu reagovat bych si snad mohla rozhodovat sama. Nebo máš jinej názor?

můj názor není důležitý ... tohle by měli hlídat administrátoři ... třeba místo banování reklam , což je každýmu celkem jedno ... tam jsou rychlí dost , ale že se tu bez skrupulí uráží , to je jim zjevně úplně jedno

helena — 26. 6. 2014 12:32

že se tu bez skrupulí uráží
Konkrétně?

eremuruss — 26. 6. 2014 12:32

Jak je mozne,ze v poslednim roce,dvou se tu neudrzi nikdo kdo prijde se svym problemem.Reknete me ktery clovek sem prisel se svym problemem a zustal tu.Zadny,protoze byl nekolika zamindrakovanyma lidma zesmesnem a vyhnan.Je to smutny,kam,az se to dostalo.

Grainne — 26. 6. 2014 12:34

helena napsal(a):

že se tu bez skrupulí uráží
Konkrétně?

mám snad vyhledat příspěvky ... v kterých jste konkrétně mně nesčetněkrát urazily ?

Grainne — 26. 6. 2014 12:35

eremuruss napsal(a):

Jak je mozne,ze v poslednim roce,dvou se tu neudrzi nikdo kdo prijde se svym problemem.Reknete me ktery clovek sem prisel se svym problemem a zustal tu.Zadny,protoze byl nekolika zamindrakovanyma lidma zesmesnem a vyhnan.Je to smutny,kam,az se to dostalo.

asi to tu na diskuzích není zavislé ... jinak nechápu , proč tohle tady tolerují

eremuruss — 26. 6. 2014 12:35

helena napsal(a):

že se tu bez skrupulí uráží
Konkrétně?

Konkretne ty ses rejpava baba.:(

eremuruss — 26. 6. 2014 12:38

Az budu mit vice casu,proctu si starsi prispevky s roku 2006,protoze to bylo uplne neco jineho,jiny pristup,vic lidske.Nevadi me jiny nazor nez chce ten dotycny slyset,ale vadi me ty urazky a zesmesnovani.

helena — 26. 6. 2014 12:44

ktery clovek sem prisel se svym problemem a zustal tu
Nenapadlo tě, že to může bejt i tím, že se dozvěděl (nebo taky nedozvěděl), co chtěl slyšet a stačilo mu to? Že už víc nepotřebuje a tedy nemá důvod zůstávat?
Mimochodem zrovna Rony se vrátila, aby dala vědět, jak je to u nich dál...
Konkretne ty ses rejpava baba.
To není konkrétní - to je čistokrevná urážka... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

eremuruss — 26. 6. 2014 12:59

helena napsal(a):

ktery clovek sem prisel se svym problemem a zustal tu
Nenapadlo tě, že to může bejt i tím, že se dozvěděl (nebo taky nedozvěděl), co chtěl slyšet a stačilo mu to? Že už víc nepotřebuje a tedy nemá důvod zůstávat?
Mimochodem zrovna Rony se vrátila, aby dala vědět, jak je to u nich dál...
Konkretne ty ses rejpava baba.
To není konkrétní - to je čistokrevná urážka... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Na zadnou Rony si nepamatuji,vim jen,ze je tu Ronja.

helena — 26. 6. 2014 13:12

Na zadnou Rony si nepamatuji
Jo, je to Romy (přesně Romy11), sáhla jsem vedle.
“dneska jsem si náhodou vzpomněla na tyto stránky. Nebyla jsem tady velmi dlouho. Založila jsem tohle vlákno.“
#300
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id … 2#p2962039

Grainne — 26. 6. 2014 13:13

helena napsal(a):

Na zadnou Rony si nepamatuji
Jo, je to Romy (přesně Romy11), sáhla jsem vedle.
“dneska jsem si náhodou vzpomněla na tyto stránky. Nebyla jsem tady velmi dlouho. Založila jsem tohle vlákno.“
#300
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id … 2#p2962039

a dostala to hned sežrat :) ? Se podívám

dusička — 26. 6. 2014 19:54

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

že se tu bez skrupulí uráží
Konkrétně?

mám snad vyhledat příspěvky ... v kterých jste konkrétně mně nesčetněkrát urazily ?

Náká vztahovačná ne? To je ale tvůj problém Graine. že Ti někdo tady napíše názor, že myslíš jen na chlapy a na nic jiného a ty už to bereš jako urážku. :vissla:
Erem - a proč se zrovna ty biješ za toho, kdo tady psal a už nepíše?
Osobně jsem tady taky řešila problém. A zůstala jsem. :cool:
A ted k tématu :offtopic:
Nepustila bych manžela na služební cestu. Zakázalo bych mu to. :lol:

gemi — 26. 6. 2014 20:03

dusíí ...  no teda ...   a jak se dostal do Německa ? :co:

dusička — 26. 6. 2014 20:05

gemi napsal(a):

dusíí ...  no teda ...   a jak se dostal do Německa ? :co:

To je jiný level Gemi :D

gemi — 26. 6. 2014 20:07

nebo jiná  dusíí :vissla:

Grainne — 26. 6. 2014 20:10

dusička napsal(a):

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

že se tu bez skrupulí uráží
Konkrétně?

mám snad vyhledat příspěvky ... v kterých jste konkrétně mně nesčetněkrát urazily ?

Náká vztahovačná ne? To je ale tvůj problém Graine. že Ti někdo tady napíše názor, že myslíš jen na chlapy a na nic jiného a ty už to bereš jako urážku. :vissla:
Erem - a proč se zrovna ty biješ za toho, kdo tady psal a už nepíše?
Osobně jsem tady taky řešila problém. A zůstala jsem. :cool:
A ted k tématu :offtopic:
Nepustila bych manžela na služební cestu. Zakázalo bych mu to. :lol:

Nemyslela jsem zrovna sebe ... ale treba nekolik poslednich prispevku na sexualni ... kde je Majka vsechny uspesne vyhnala

dusička — 26. 6. 2014 20:14

gemi napsal(a):

nebo jiná  dusíí :vissla:

Kdo že koho dusí?

dusička — 26. 6. 2014 20:16

Graine - kdo se nechá vyhnat - jeho problém. Kdo chce zůstat zůstane, jako my, vykopávky na babinetu. Jsem tu neuvěřitelných 8 let. :styrka:

gemi — 26. 6. 2014 20:18

no to právě nevím..  nebo tam patří ten háček ?  nad ''s'' ve tvém nicku :)

ad 20.14

dusička — 26. 6. 2014 20:20

gemi napsal(a):

no to právě nevím..  nebo tam patří ten háček ?  nad ''s'' ve tvém nicku :)

ad 20.14

můj nick je bez háčku, ale háček tam patří :jojo: ale v příspěvku 2014 je slovo dusí jako dusí - bez háčku. :)
A koukám,že Gemi je ještě větší vykopávka na bbn než já. :lyssna:

helena — 26. 6. 2014 20:25

a jak se dostal do Německa ?
Jednoduše - pustila ho... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
On tam totiž nejel na služební cestu, ale makat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

ale treba nekolik poslednich prispevku na sexualni ... kde je Majka vsechny uspesne vyhnala
Platí i ta možnost, co jsem psala erem - ne/slyšeli, co chtěli, tak odešli sami.
Když někdo napíše, nemusí chtít pokaždý radu... může mít i jiný pohnutky.

gemi — 26. 6. 2014 20:28

dusička napsal(a):

gemi napsal(a):

no to právě nevím..  nebo tam patří ten háček ?  nad ''s'' ve tvém nicku :)

ad 20.14

můj nick je bez háčku, ale háček tam patří :jojo: ale v příspěvku 2014 je slovo dusí jako dusí - bez háčku. :)
A koukám,že Gemi je ještě větší vykopávka na bbn než já. :lyssna:

no jasně :)  ale v počtu příspěvků těžce zaostává   :grater:

dusička — 26. 6. 2014 20:31

A Helena ještě starší :D
Gemi - :par:

helena — 26. 6. 2014 20:34

A Helena ještě starší
Nedělej si ze stařenky ouchcapky http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif

dusička — 26. 6. 2014 20:35

helena napsal(a):

A Helena ještě starší
Nedělej si ze stařenky ouchcapky http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif

Každýmu je tolik, na kolik se cejtí :par: - duchem, ne tělem

Grainne — 26. 6. 2014 20:41

dusička napsal(a):

Graine - kdo se nechá vyhnat - jeho problém. Kdo chce zůstat zůstane, jako my, vykopávky na babinetu. Jsem tu neuvěřitelných 8 let. :styrka:

i ja ... od 2006  , ale to tu bylo uplne o necem jinem

Selima — 26. 6. 2014 23:08

hvezda.shuriken napsal(a):

Muj manzel ma urcity nezvykly sexualni problem. Ono to spis ani neni problem, ale takova podivnost. Muj manzel nedokaze ejakulovat pri masturbaci. Podle toho, co mi rikal, nikdy v zivote nestrikal behem onanie. Nema problem s erekci ani s ejakulaci pri beznem sexu, ale kdyz masturbuje, muze to delat tri hodiny, stejne se neudela. Rika, ze takova nahrazka sexu neni dostatecnou stimulaci. Ja osobne jsem nikdy o podobnem problemu neslysela, ani na internetu neni nic takoveho popsano. Ale jelikoz mame dlouhodobe pravidelny a uspokojivy sexualni zivot, byla to spis takova prkotina nez problem.
Pak jsem otehotnela, protoze jsme chteli dite. Jenze prakticky cele tehotenstvi mi bylo porad spatne, byla jsem hodne nervozni, podrazdena, bezduvodne jsme se hadali atd. Na sex jsem behem tehotenstvi nemela ani pomysleni. Pry se z tehotnych zen stavaji sexualni dracice, ale na mne melo tehotenstvi spise opacny vlyv. A manzelovi zacal sex chybet. Rekneme si uprimne - muze normalni zdravy clovek vydrzet devet mesicu (plus cas po porodu, protoze den porodu automaticky neznamena den prvniho poporodniho sexu) bez sexu? Urcite ano, pokud chce byt partnerovi verny. Ale dokaze nekdo vydrzet skoro rok i bez masturbace? Podle mne ne. Manzel byl nejdrive doterny, pozdej na mne zacal vyvijet natlak. Byl porad nadrzeny, dozadoval se sexu, nemluvil o nicem, jinem, ja nechtela ustoupit, nadaval jsem mu, ze mysli jen na to jedno. Kazde rano se budil s erekci jako hrom. Rikal, ze v koulich citi obrovsky pretlak a ze to musi ven. Nevim, zda to myslel obrazne, nebo opravdu muzi citi tlak, pokud se jim koule nevyprazdnuji pravidelne. Podle mne to nikdo ze zdravych mladych lidi nezkousel. Mozna knezi a mnisi. (Ale jak vime, ze opravdu dlouhodobe ani jeden z nich nemasturbuje?)
A pak najednou, byla jsem v 8. mesici, ten tlak ustal. Manzel uz o sexu nemluvil, vsechno bylo v poradku. Pak jsem zjistila, ze si nasel milenku. Nechci to rozebirat do detailu, vim o koho jde, mlada naivni, velice hezka divka (manzelovi jsem se svym brichem asi nepripadala moc atraktivni). Manzel ji namluvil, ze se chce se mnou rozvest, jelikoz dite, co cekam, neni jeho. Neumite si predstavit, co jsem prozivala. Chtela jsem to vykricet do celho sveta a pak se rozvest, ale nakonec jsem to nechala tak. Nechci tady rozebirat duvody, proc jsem se tak rozhodla, proste chci o nase manzelstvi bojovat.
Po porodu manzel milenku zanechal, takze se s ni stretaval asi jenom kvuli sexu.
Pak se vse vratilo do normalnich koleji, i v sexu.
Jenze za nejaky cas se vse opet zmenilo.
Manzel ziskal novou pracu, diky ktere relativno casto cestuje. Nekdy je pryc i dva tydny. Pro nej to znamena dva tydny absolutni abstinence. Kdyz se vrati, snazi se v loznici dohnat co zmeskal. Poradne me nabusi, pak odejde a takhle to jde dokola. Vubec netusim, zda mi je behem svych cest verny. Mozna ze je to jen takova hloupa myslenka, ale podle toho, jaky nadrzeny se vraci z cest, asi mi je verny.
No a ted k memu problemu.
Manzel ted odchazi na 6- mesicni cestu do Azie - Jizni Korea. No a ted jsem u problemu, ktery jsem mela behem tehotenstvi. 9 mesicu manzel nevydrzel, vydrzi ted 6? Neumim si predstavit, ze bych byla sama doma s ditetem a manzel tam ma milenku, nebo ze chodi do nevestincu, pokud tam neco takoveho existuje,. Velice se bojim, nevim co delat. Manzel se tvari absolutne suverene, kdyz jsem se ho otevrene ptala, jak to bude se sexem, tak rekl, ze tohle neni problem, vzdyt vydrzel uz dele behem meho tehotenstvi. Tehdy jsem mu chtela jednu vylepit, ale nakonec jsem to nechala tak.
Prosim poradte, co mam delat? Ja na jedne strane manzela chapu, ale neschvaluji neveru. Nevim, do jake miry je potreba sexu u nej fyzickou zalezitosti a do jake miry je to uz nevera. Proste nevim. Dik za kazdou radu,.

Ja by som mu v prvom rade povedala, že viem o jeho nevere... Klamstvá sú podľa mňa horšie ak ofyzický zásun.. ;)

lupina montana — 27. 6. 2014 0:46

Grainne napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

hvezda.shuriken prosím používej tlačítko citovat, todleto kopírování do textu pak činí celý text defacto nečitelný.

Jinak souhlasím s názory, které zde rovněž padly, že není nutno hned nováčka odradit. Je lepší nechat nejprve dotyčnou/dotyčného se více projevit a pak si až eventuálně udělat obrázek.

podle mně by bylo dobré dotyčné upozornit , že tohle chování není korektní .... nevím, na co tu ta diskuze je ? Pro pár stalých přispěvovatelek , které svými výroky každého nového urazí a vypudí ?

Grainne, že ty si zrovna musíš přiložit polínko :dumbom: ausgerechnet ty, jejímiž problémy se tu na mnoha a mnoha stranách se svatou trpělivostí zaobírá půl Babinetu.

Grainne — 27. 6. 2014 1:10

lupina montana napsal(a):

Grainne napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

hvezda.shuriken prosím používej tlačítko citovat, todleto kopírování do textu pak činí celý text defacto nečitelný.

Jinak souhlasím s názory, které zde rovněž padly, že není nutno hned nováčka odradit. Je lepší nechat nejprve dotyčnou/dotyčného se více projevit a pak si až eventuálně udělat obrázek.

podle mně by bylo dobré dotyčné upozornit , že tohle chování není korektní .... nevím, na co tu ta diskuze je ? Pro pár stalých přispěvovatelek , které svými výroky každého nového urazí a vypudí ?

Grainne, že ty si zrovna musíš přiložit polínko :dumbom: ausgerechnet ty, jejímiž problémy se tu na mnoha a mnoha stranách se svatou trpělivostí zaobírá půl Babinetu.

to už můžete považovat za minulost ... moje blbost , ale už jsem pochopila

eremuruss — 27. 6. 2014 5:59

dusička napsal(a):

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

že se tu bez skrupulí uráží
Konkrétně?

mám snad vyhledat příspěvky ... v kterých jste konkrétně mně nesčetněkrát urazily ?

Náká vztahovačná ne? To je ale tvůj problém Graine. že Ti někdo tady napíše názor, že myslíš jen na chlapy a na nic jiného a ty už to bereš jako urážku. :vissla:
Erem - a proč se zrovna ty biješ za toho, kdo tady psal a už nepíše?
Osobně jsem tady taky řešila problém. A zůstala jsem. :cool:
A ted k tématu :offtopic:
Nepustila bych manžela na služební cestu. Zakázalo bych mu to. :lol:

Resila si tu problem,ale ne v poslednich 2 letech.A navic ses tu od roku 2006.To tu bylo uplne jine.Takove lidske.

helena — 27. 6. 2014 6:47

Každýmu je tolik, na kolik se cejtí - duchem, ne tělem
Nojo, dusi... ale víš, jakej je to průšvih, když by duch chtěl, ale tělo se vzpírá? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

to už můžete považovat za minulost
Poměrně nedávnou, Grainne... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

A navic ses tu od roku 2006.To tu bylo uplne jine.Takove lidske.
Jo, za Rakouska kilo salámu... to bylo nějakýho salámu... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Selima — 27. 6. 2014 12:05

hvezda.shuriken napsal(a):

Ale prd a vořech... jen si myslím (a zřejmě ne sama), že k otázce "Pustit manzela na sluzebni cestu?" není nutnej detailní popis intimních činností... ale já holt jsem ta prudérní stařenka...
no tak nic ve zlem, ale ja zas nemyslim, ze jsem kdovi jak podrobne liecila nas sexualni zivot. na tomhle foru jsou popsany mnohem dukladnejsi opisy toho, co kdo dela v loznici a nemyslim, ze vse je jen podvod a vymysl.
mam ale jednu prosbu, snad mi nebude prilis narocne vyhovet: pokud mi nechcete psat nic k memu problemu, ktery mam, jenom se posmivat, tak nepiste nic a hotovo

Mne osobne by nevadilo ani tka to, či mi manžel zahne niekde tisícky kilometrov ďaleko (hádam je dospelý, svojprávny, a už aspoň čítal o bezpečnom s.e.x.e), ako to, že bude proste pol roka preč, bude chýbať mne, dieťaťu, atď. A ktovie, čo to urobí so vzťahom - mne sa jeden takto rozpadol (pravda, predtým sme boli spolu len krátko)... Proste nevera by bola cca to posledné, čo by som riešila. Hučanie-nehučanie.

PPavlaa — 28. 6. 2014 12:51

Eva. napsal(a):

To je zajímavý důvod, jak zdůvodnit nevěru. Takový jsem ještě neslyšela. :D:supr:
Existují různé druhy masturbace. Může si třeba pustit po*no... Stačí chtít... Těhotná žena může poskytnout sex i jinak, než pohlavním stykem... Bavím se. Díky. :D

znám víc těhulek, co neměly v té době ani sex a jakákoliv jiná praktika se jim protivila. nepřijde mi na tom nic mimořádného, nebo vymyšleného.

PPavlaa — 28. 6. 2014 12:56

LENNNA napsal(a):

Vy jste fakt neskutečné! Opět známé firmy se sesypou na nováčka a dají mu co proto! Může to znít podivně jak chce, ale lidé a příběhy jsou různé, jak víte, že to není pravda? Ale což, hned pěkně vystartovat a dát nováčkovi co proto! Nemá mít hloupé dotazy, že? Ach jo :usch:

to se zase nemůžeš divit, že holky reagovaly jak reagovaly, když už se tady objevilo pár takových, co se vyžívali v popisování těchto věcí. no a na úchylárny zase třeba nejsou zvědaví jiní.
ono když tyhle věci takhle někdo vyplivne hned v prvním příspěvku, tak to vypadá minimálně podivně.

PPavlaa — 28. 6. 2014 12:58

modrovous napsal(a):

Co dál? No mohla by sis třeba těch 6 měsíců, co budou tvého muže někde tlačit koule, pocvičit v pravopise.
Hvězdo. :)

nech toho. tohle je snad zbytečný. nebo chceš začít určovat, že sem smí psát jen ti, kdo perfektně zvládají pravopis ?
to je teda na hlavu :rolleyes:

PPavlaa — 28. 6. 2014 13:01

já se teda něják nemůžu dobrat toho, jak to dopadlo, tady už je to zase někde úplně jinde.

hvezda.shuriken — 28. 6. 2014 20:52

jelikoz je tahle diskuze uplne o necem jinem, rada bych se opet ozvala. Nechci se nikoho dotknout, ale evidentne je tady dosti nepratelske ovzdusi, cetla jsem prispevky stare 2-3 roky, nikde tam nebyly takove utoky a takovy vysmech jako tady. Na jinych diskusnich forech, nejenom v Cechach, ale i jinde (treba USA, Nemecko, Anglie), relativne vsude se diskutuje k tematu a kdyz nekdo nema co k tematu napsat, tak nepise nic. Tady jsem se dozvedela, ze jsem podvodnik, lharka, pitoma krava, exhibicionista, co neumi pravopis a pry jsem taky chlap. Ne zebych se nejak rozcilovala, ale k veci nebyl temer ani jeden prizpevek. Prakticky kazdy, kdo tady prijde s nejakym problemem, dostane tu samou odpoved - nic se s tim delat neda, co my tu tady s tim. A proto bych se chtela zeptat, naco tady tohle forum vlastne je, kdyz nikdo nic neradi. Ja jsem chtela slyset vase zkusenosti s neverou a jak se to resilo. Ted mi asi helen vynada, ale myslim, ze prave diky anonymite, kterou poskytuje internet, by lide meli byt vzajemne otevrenejsi. Diky za vase rady a pripominky (byly asi dve) a timhle bych tohle forum opustila.

Mendy — 28. 6. 2014 22:54

helena napsal(a):

Ale nelíbí se mi vaše chování a jakým stylem píšete nováčkům
Fajn... tak pověz, jak si představuješ "vaše chování" a "jakým stylem nováčkům" psát.
Mimochodem - tobě by se líbilo, kdyby o tobě bylo psáno jako o tom zmiňovaným manželovi? Včetně toho, že díky informacím bys mohla bejt identifikovatelná?

Ty jsi prostě stará čarodějnice co nenechá nikoho na pokoji viď, to bys ani nebyla ty kdybys aspoň jednou za den někoho nesestřelila těma svejma hnusnejma, jízlivejma, jedovatejma poznámkama.
Mmch - co se týče tý identifikace, to by tady nesměl napsat nikdo nic, takže už konečně pochop, že Babinet není jen od toho abys tu imrvére kopírovala kdejaký paragrafy co kde vygůgluješ. Takže klídek.

Mendy — 28. 6. 2014 23:25

modrovous napsal(a):

Co dál? No mohla by sis třeba těch 6 měsíců, co budou tvého muže někde tlačit koule, pocvičit v pravopise.
Hvězdo. :)

Myslíš že ho ty koule budou tlačit o to míň, když bude hvezda.shuriken cvičit pravopis? Máš taky řečí jako Palackej a kulový z toho :rolleyes:

andy75 — 29. 6. 2014 8:25

Reaguji na první příspěvek tohoto vlákna.
Vdaná žena s dítětem, která třeba nepodniká, je do určitého věku dítěte závislá na manželovi materiálně,muži to dobře vědí a tak mohou mít pocit, že mohou více, než je dovoleno,samozřejmě ne všichni.
Taky jsem v těohotenstvích obou nemohla nic, byla jsem velmi riziková a ve stresu,navíc první syn se i přez veškeré snahy narodil ve 30.týdnu,takže jsem byla i jako matka tak rok ve stresu i po porodu.
Přítel tehdy taky po nějaké době začal být nervózní a chbělo mu to.Zvládli jsme to, zůstal se mnou,ale jestli mi byl věrný, za to ruce do ohně nedám a ni jsme to vědět nechtěla.
Ale aby tvůj manžel řekl milence, že dítě není jeho , ve mě vyvolává pocit zvracení.
A k tématu,sex manžel chce,když delší dobu není, máš pocit, že je věrný, jen se bojíš těch 6  měsíců.
Pokud bude chhtít zahnout stejně to udělá a ty tomu nezabráníš.
A te´d k začátku mojí zprávy - zakazovat mu služební cestu nelze, živí tebe i dítě,co bys dělala, kdyby ti navrhnul,že nepojede, bude doma a ty půjdeš vydělávat stejně jako on,aby se rodina měla dobře a on ti byl věrný...
Pokud s manželem nechceš být, ublížil ti, nebuď - měl koule a žíj samostatně jen s jeho alimenty,pokud na to nemáš,nestěžuj si na služební cestu i když chápu, že 6 měsúců je hodně i pro dítě  ajá bych to tyky nechtěla, ale nikdy jsem v takové situaci nebyla,tak nechci soudit.

helena — 29. 6. 2014 10:17

abys tu imrvére kopírovala kdejaký paragrafy
Ty tady, Mendy, vidíš paragrafy? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Stává se ti to často? A děláš s tím něco? http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

andy75 — 29. 6. 2014 10:34

Jaké paragrafy, popsala jsem jenom reálně situaci,opravdu by mě zajímalo, co na tom není pravda,v čem je problém?