» Diskuse - Babinet.cz https://fora.babinet.cz/index.php » Polévky, omáčky a zálivky https://fora.babinet.cz/viewforum.php?id=125 » Cockova polevka trochu jinak https://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=50727 |
mikuelini — 5. 6. 2014 7:54 |
200g cervene cocky( predem namocit) |
LENNNA — 5. 6. 2014 12:30 |
Mikuelini, to moc ráda zkusím :supr:. Čočku mám moc ráda a polévky taky! Super. |
gemi — 5. 6. 2014 17:15 |
ČERVENOU čočku není třeba namáčet, je uvařená během 15 minut, jen solit až nakonec , jako u klasické čočky( a jiných luštěnin) |
mikuelini — 5. 6. 2014 19:57 |
Lenno ,ta vypada taky dobre ,urcite zkusim. |
mikuelini — 5. 6. 2014 19:58 |
Mas pravdu ,ale to je spise kvuli nadymani . Kdyz se predem namoci ,tak potom tak nenadyma . |
carpediem — 23. 7. 2014 13:27 |
To nezní špatně, vyzkouším,jenom mátu mám čerstvou.:) |
Alzbeta — 7. 1. 2015 13:42 |
Recept vypadá zajímavě, mám ráda čočkovou polévku:) Musím ozkoušet :) |
helena123 — 20. 1. 2015 10:44 |
Já doma dělám polévku z červené čočky s lososem. Výborná, snadná a rychlá. 100 gramů červené čočky, 1 kus mrkve, 200 gramů filet z lososa, 2 kusy rajčat, 1 kus fenyklu, 1 kus celeru, 1 kus petržele, 3 kusy zrnka černého pepře, 3 kusy zrnka nového koření, 2 kusy bobkového listu, 2 kusy stroužku česneku, 1 kus svazku čerstvého posekaného koriandru, 1 lžíce čerstvé nebo sušené oregána, 1 lžíce smetany ke zdobení, 1 lžíce čerstvého nebo sušeného tymiánu, 2 kostky Knorr Bujónu Zeleninového a 1 kus chilli papriky. Snad Vám bude chutnat ;) |
zuzuko — 11. 7. 2015 7:06 |
Máta dodá polévce zvláštní chuť a vůni - vůbec to není špatné. Já jsem zvyklá polévky vařit s bujonem, používám už delší dobu Bohaté bujony Knorr v kelímku, jsou bez glutamátu, bez konzervantů a bez přidaných barviv, takže žádná chemie, tady jsem použila zeleninový, polévka je silnější a opravdu dobrotka. Červená čočka se nemusí namáčet (jak už tady někdo psal) Díky za recept.:supr: |
nikola007 — 13. 7. 2015 10:27 |
Fajn recept, čočku mám moc ráda :) také jsem zvyklá do polévek přidávat bujon, hezky zvýrazní jejich chuť a s těmi gelovými od Knorru se i příjemně vaří. Mám polévku vždy hotovou jedna dvě. |
yojimbo — 1. 9. 2015 19:44 |
Díky za recept, vypadá to dobře |
Ruut — 3. 11. 2016 11:48 |
super recepty dámy. Luštěniny se nám vrací do módy, tak jen tak dále :) |