monique.pilar.7 — 2. 5. 2014 14:44

Ahoj,

organizuji focení pro agenturu Astarea, která provozuje volnočasové kroužky v MŠ. V pondělí 5.5. odpoledne máme fotit v mateřské školce v Praze na Chodověm ale bohužel sehnat dětské modely se ukazuje jako docela náročný výkon.

Proto jsme se rozhodli oslovit maminky, které chtějí mít krásné fotky jejich dítěte. Celé focení je zajištěné, bude k dispozici vizážistka, prostory jsou domluvené, dozor dětí také (samozřejmě můžete být u focení) atd. Fotí: https://www.facebook.com/martinagonsenicova.cz

Bližší informace pošlu na vyžádání.

V případě zájmu, prosím, pošlete fotografie svého dítěte a kontakt na sebe na můj email: starie@seznam.cz

Děkuju

karfice — 2. 5. 2014 15:32

Zadarmo?

monique.pilar.7 — 2. 5. 2014 22:01

karfice napsal(a):

Zadarmo?

Ano, zadarmo. Pouze podepíšeme smlouvu o tom, že nikdo nikomu nic neplatí, a že fotografie může každý z nás využít ke svým účelům.

balusi — 5. 5. 2014 15:40

Dobrý den,

chtěla bych vás poprosit o několik minut svého času vyplněním následujícího dotazníku. Jsem studentka 5. ročníku Fakulty podnikatelské v Brně. Pro svou diplomovou práci bych potřebovala získat názor vás rodičů na zřízení hodinové školky. Tato hodinová školka by představovala krátkodobé hlídání dětí předškolního věku, tak aby si maminky čí tatínkové mohli nerušeně vyřídit své záležitosti na úřadech, u lékaře apod. a přitom věděli, že je o jejich dítě postaráno. Není záměrem nahrazení klasických či soukromých školek, pouze krátkodobé hlídání. Předem děkuji za Váš čas.

http://www.survio.com/survey/d/P8Q2Q6Q4L3N8I6S2S