Alzbeta — 10. 3. 2014 14:54

Zdravím,
přivítal jste už někdo jaro prvním venkovním grilováním? A co jste si ugrilovali? :)

BerusMon — 10. 3. 2014 19:59

Hezký večer, my v Praze u kamarádky na jeji pidi zahrádce u bytu grilovali s partičkou masíko.... No, bylo krásně, ale jak sluníčko zmizelo, už byla kosa... Ale dobrý start na sezónu..., o tom žádná.:-)

puzzle.girl — 10. 3. 2014 21:29

jj včerejší oběd - karbanátky a brambory s cibulkou a anglickou pečenou v pánvičce na grilu. Byla to ňamka a tím považuji sezonu za zahájenou :)

veru1808 — 27. 3. 2014 9:05

No jasně v hospůdce u strejdy jsem už 2krát grilovaly. Udělali jsme si naložené maso a klobásky a já jsem si udělala hermelín....:-)

gymnasión — 27. 3. 2014 9:21

grilovala jsem si tlamičku už před třemi týdny, div jsem si ji nespálila :), a zapíjela jsem to vychlazeným pivínkem, týden jedna báseň...

helena — 27. 3. 2014 9:33

grilovala jsem si tlamičku... zapíjela jsem to vychlazeným pivínkem
Tak tak... k vepřovýmu rypáčku je pivčo nejlepší... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

annie — 27. 3. 2014 10:09

V sobotu bylo tak nádherně, že jsme letos poprvé pokřtili gril - manžel má rád pstruhy, sobě a mladýmu kuřecí prsa a k tomu v alobalu brambory se zeleninou a žampiony /mmch oloupanými/.
Prý má být o víkendu zase slušně.:)

gymnasión — 27. 3. 2014 10:19

helena napsal(a):

grilovala jsem si tlamičku... zapíjela jsem to vychlazeným pivínkem
Tak tak... k vepřovýmu rypáčku je pivčo nejlepší... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

nj, a nestihla jsem si ogrilovat ouška, plecko, svíčkovou a kopejtka.. :lol:

Alzbeta — 2. 4. 2014 9:38

Pěkné :) já jsem se ještě k tomu nedostala :( ale plánuju za to i opékání špekáčku :D

Holga — 4. 4. 2014 21:33

Dneska prvně. Vepřovou panenku a karbanátky. Navečer je ještě dost chladno, ale odpoledne na sluníčku super :jojo:

karfice — 16. 4. 2014 17:04

Pokud bude o víkendu hezky, tak to vypadá na pstruhy.
Má někdo zkušenost s domácím grilovaným hermelínem?

Irena001 — 4. 5. 2014 19:18

Grilujeme  běžně na balkoně paneláku, hlavně vepřové masíčko, salám, klobásky šunkové i grilovací, já mám rád brambory, ale i zeleninu, lilek, cibuli, mrkev,papriky. Chlapi rádi vychlazené pivečko, může být i slivovičky trošku, ženské pivo-limo, či jak se to jmenuje. Sluníčko, kafíčko, cigárko....

elvo — 11. 5. 2014 14:10

Taky jsem už 2x grilovali - mým favoritem je vepřová krkovička s medovo-hořčicovým dipem + vychlazený okurkový salátek...mňamka :-) a taky máme rádi naložený hermleín na grilu :-)

karfice — 11. 5. 2014 14:15

Nás to čeká příští víkend na zahradě u kamaráda. Chce dělat i vaječinu na ohni, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
Už jste někdo zkoušeli ugrilovat třeba hermelín?

beurra — 26. 6. 2014 14:53

o víkendu jsme zkusili poprvé zeleninu. parádní chuť. doporučuji všem.

kostka — 26. 6. 2014 16:20

grilovanou zeleninu mám hrozně ráda, nejraději lilek, rajče a papriku, mňam

choysia — 3. 7. 2014 15:18

Grilujeme s přítelem a kamarádama na naší chalupě od jara do podzimu........... a když ne, tak dělám aspoň ohýnek a opejkáme buřty - i v zimě, když nemrzne a vyleze slůńo
Jsme masový - a k tomu pěkně brambory, zeleninu, sýry, olivy.....atd.... a pivo :)

rudolf — 3. 7. 2014 15:59

slůňo, masiko......proboha co to je za slova u dospělých lidí?

choysia — 3. 7. 2014 16:00

rudolf napsal(a):

slůňo, masiko......proboha co to je za slova u dospělých lidí?

nikdo není dokonalý - a ty griluješ, nebo o tom jen čteš?  :)

TrvaleFit.cz — 17. 7. 2014 15:50

Jasně, letos už jsme grilovali snad 4x, i když teda večer už moc teplo není:/ Jinak jsme grilovali klasicky klobásky, vinné klobásky, steaky, cuketu, rajčata, okurku a hlavně vyborná byla makrela, ta je top:)

sunshine... — 18. 7. 2014 9:35

karfice napsal(a):

Nás to čeká příští víkend na zahradě u kamaráda. Chce dělat i vaječinu na ohni, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
Už jste někdo zkoušeli ugrilovat třeba hermelín?

Karfice, hermelín je u nás už skoro samozřejmostí, podobně jako makrely ;) Jen ho chce dělat v alobalu a pěkně pomaloučku :supr:

rudolf — 18. 7. 2014 10:28

choysia - to není o dokonalosti a jak s tím souvisí to, jestli griluju?

choysia — 21. 7. 2014 17:43

rudolf napsal(a):

choysia - to není o dokonalosti a jak s tím souvisí to, jestli griluju?

přečti si název vlákna  :/

choysia — 21. 7. 2014 19:51

v pátek a v sobotu jsme dělali na ohni kotletu, zeleninové špízy a krůtí maso
hermelín jsem na grilu ještě nezkoušela, asi pro něj doběhnu

Alzbeta — 22. 9. 2014 13:40

Já dělala teďka nedávno makrely. Jsou velmi dobré na grilu :)

Bobulka5 — 3. 2. 2017 13:04

My minulý víkend:))

Alzbeta — 29. 5. 2017 12:54

Ty jo jsem narazila na tento příspěvek a to už je 4 roky. To to letí ten čas.

Pišin — 1. 6. 2017 23:18

U nás už je roky složení grilovacího menu stejné - žebra + makrely + zelenina + česnekový chléb ;-)