Gabriela_ — 26. 10. 2013 15:59

Ahoj všem :)
S kamarádkou bychom se rády věnovaly plánování svateb a všeho okolo :) Ovšem nemáme žádné praktické zkušenosti, proto bychom začaly s koordinování svateb zadarmo - resp. za zkušenosti a reference (ovšem materiál atp. by se platit musel tak jako tak).
Nechceme si tady dělat reklamu, ale rády bychom jen znaly Váš názor. Jestli byste takové možnosti, kdyby se Vám naskytla, využili.
Děkuji za všechny příspěvky :)

sahleb — 26. 10. 2013 17:09

Svatebni koordintorku nepotrebuji, zaridila jsem sama. 

nechapu, proc se nekdo chce venovat necemu, o cem nema poneti a ani zadne zkusenosti.

Gabriela_ — 26. 10. 2013 17:19

Abych měla nějaké zkušenosti, musím je nějak získat :) O svatební koordinaci jsem se zajímala již dříve, teď chci posunout nápad na další úroveň.
Každopádně děkuji za názor ;)

laminanonte — 26. 10. 2013 19:30

žádnej učenej, z nebe naspadl...Sahleb :)

sahleb — 26. 10. 2013 19:37

jo to jo.... az na to , ze je to skryta reklama....

Gabriela_ — 27. 10. 2013 10:13

Sahleb: Nevím, kde v mém příspěvku je skrytá reklama. Pouze zjišťuji, jestli by lidé takovýto nápad uvítali či nikoliv. Nesháním si objednávky ani nic podobného...

Tulipánka — 27. 10. 2013 16:08

Gabrielo,
z některých diskutujících tady si nic nedělej. Fandím ti, i když by se to dalo jako reklama považovat. Pokud bys byla z Libereckého kraje, doporučila bych ti do začátku www.navlastninoze.eu

Kaly — 27. 10. 2013 19:52

Já jsem v tomhle oboru chtěla taky před pár lety podnikat, ale v dnešní době většina lidí aby ušetřila toto nevyužívá a nevyužije. (Dělala jsem si taky průzkumy.) Tak jsem se do toho raději nepouštěla. :-(

sandra — 27. 10. 2013 21:11

Gabriela_ napsal(a):

Abych měla nějaké zkušenosti, musím je nějak získat :) O svatební koordinaci jsem se zajímala již dříve, teď chci posunout nápad na další úroveň.
Každopádně děkuji za názor ;)

Ahoj, já se eventy 5 let živila a pak si taky udělala certifikat na svatební koordinátorku. Co se tyče praxe, určitě bych se nejdriv byt vami snažila otrkat na svatbach přátelů, rodiny, známých. Pokud jste ochotne nabízet své služby z počátku zadarmo, tak oslovte i zavedené agentury v míste, kde žijete. Hodne se tam můžete naučit predtim, než si vezmete na triko první klienty.
K tvému dotazu, ne, nechtěla bych, aby mi svatbu organizoval někdo, kdo na rovinu přizná, ze nemá zádné zkušenosti. Takže bacha na to, jak se propagujete navenek:) ale obecne, ne,  koordinátorku bych nevyužila.

Gabriela_ — 28. 10. 2013 18:28

Tulipánka: děkuji, z Libereckého kraje bohužel nejsem :)
Sandra: děkuji za tip :) Právě, že si nedělám reklamu, proto to tady můžu natvrdo napsat, že žádné zkušenosti ještě nemám :D Nápad - pomáhat na svatbách známých atd. s tím jsem už počítala.. Každopádně nejde třeba o organizování celé svatby, třeba jen výpomoc (kdyby někdo potřeboval)... Je třeba ty zkušenosti nějakým způsobem získat :)

Děkuji moc všem za názory, tipy a rady! :)

Ami — 29. 10. 2013 16:31

Ahoj, tak ja bych te prilezitosti urcite vyuzila. Nam dal jiz mnoho informaci hotel ve kterem svatbu budeme poradat, ale vsude musim zavolat, domluvit se a hlavne mit na to cas.
Jinak kdyz muj pritel zacinal podnikat, tak taky nemel zadne reference, neboli zakazniky s drivejska a tak to nemel jednoduche. Jakmile jich par ziskal, nebyl zadny problem. Ale zadarmo bych to nedelala, protoze kdyz to nic nestoji tak je to na nic. Ale to je jen takova moje zkusenost.
Drzim vam pesti, je to podle me super napad!

Petra88 — 9. 7. 2014 23:33

takže je lepšie si svadbu urobit sama než ju dat zaplatit niekomu? tym padom by ma to aj lacnejsie vyslo nez by som to nechala na kooordinatora?

marieggg — 24. 10. 2016 21:32

Pokud máte menší svatbu, tak si ji opravdu každý zvládne zařídit sám. Ale já třeba měla opravdu velkou svatbu a kdybych měla organizovat vše bez koordinátorky, tak se asi zblázním. Měla jsem koordinátorku  a shodou okolností jsem se ji během organizací ptala jak se vlastně k této práci dostala a jak začínala. Taky říkala že začínala organizací svateb kamarádek zdarma za reference a postupně se vypracovala na jednu z nejžádanějších koordinátorek Prahy. Takže Váš dotaz mi určitě přijde OK a vůbec ne jako reklama :)