Lucccinka13 — 15. 10. 2013 15:36

ahoj mám veliky problém s imunitou, jsem neustále nemocná antibiotika mi lezou krkem, hlavně přes podzim a jaro je to nejhorší =/ nevíte někdo jak si posilnit imunitu. Něco už jsrm zkoušela, ale spíše jsem byla nespokojená, než spokojená.

Adus — 24. 10. 2013 22:57

ahoj a zkoušela jsi i přírodní přípravky? já měla zase problémy s nadýmáním a nejvíce mi pomohlo, když jsem si na to našla přípravky na www.aromedica.cz doporučila mi to známa, tyto stránky jsou k nezaplacení ;)

keks — 25. 10. 2013 9:36

nejlepší by bylo navštívit alergo/imuno, aby se zjistilo, zda máš opravdu sníženou imunitu a aby našli příčinu...a dali ti podpůrné léky na imunitu....těch přírodních přípravků na podporu imunity je spoustu, nám se nejvíce osvědčilo Colostrum...každému sedne ale něco jiného, dobré reference jsou na Wobenzym, Hlívu ústřičnou, Vironal, olej ze žraločích jater, atd....v lékárně by ti jistě poradili...

Adus — 27. 10. 2013 10:58

Určitě si ty stránky,taky prohlédni, je tam spoustu přípravku pro imunity a pro posílení svého zdraví, určitě bych nevolila žádné prášky, tím si akorát zaneřádíte organismus.

Tulipánka — 27. 10. 2013 13:38

Já bych se spíš zaměřila na tvoji psychiku. Pokud zažíváš mnoho nepříjemných emocí, nedokáže se pak tělo s infekcemi vypořádat.

Brrouk — 24. 11. 2013 10:24

ahoj to mohu potvrdit už nějaký čas používám přípravky na nadýmání a nikdy jsem se necítila lépe. Ještě používám připravvky na imunitu a už velice dlouho jsem nebyla nemocná.

Lucccinka13 — 30. 11. 2013 15:31

Ahoj to by se mi právě hodilo, jelikož jsem nachlazená neustále, jak je takovéto psí počasí. Snažím se dělám si čaje a moc mi to nezabírá, jsem už v měsíci po druhé nachlazená :/ Jaký přípravek používáte na imunitu?

annie — 30. 11. 2013 19:14

Já jsem synovi dávala Olimunovac, ten je i pro dospělé - a výsledky, podle mého mínění to má...
Dřív chytnul všechno, pořád kašlal, pořád rýma - začal chodit do školky, tak je to jasné, tak jsem na radu kamarádky koupila toto a drží se - minulý týden začal kašlat, měl i zvýšenou teplotu, ale celkově to mělo mírnější průběh a během víkendu do vyležel a dobrý...

Darek — 6. 12. 2013 15:59

Lucinko, sice píšeš, že máš veliký problém s imunitou, ale nepíšeš, zda jsi to řešila s doktorem. Asi ano, když jsi měla ATB  a závěr je nějaký? Potřebovala bys imunitní vyšetření, aby jsi věděla, CO ti je a CO bys měla léčit, případně doplnovat či posilovat. Každý to máme jinak. Takže jen tak všeobecně se nedá poradit, vidíš, že každý doporučuje něco jiného. Neustálý stav nemoci může způsobovat hodně věcí, od nerovnováhy minerálů, vitamínů, hormonů až po viry, bakterie a pod.

Sabuska — 11. 12. 2013 17:51

Já teda s imunitou měla taky půl roku zpět velké problémy. Bála jsem se kam vylézt, abych nechytila zpět nějakou nemoc. Často jsem pročítala různá fóra, zjišťovala kdo komu co zabírá. Něco jsem vyzkoušela, ale u mě to nezabíralo. Pak jsem padla na kapsle s rybím olejem Condicto a nějak mě to zaujalo, více jsem se o tom informovala a nakonec koupila. Od té doby je to určitě lepší, často natrpím na nachlazení a ještě mi to posílilo vlasy. Mám je takové hustší a zdravější.

Hanulela — 16. 12. 2013 13:29

Rybí tuk má mít taky dobrý vliv na vzhled pleti a na oběhový systém. V několika článcích jsem četla, že žraločí olej může preventivně působit proti rakovině. Taky bych doporučovala si u doktora nechat udělat nějaké testy a pokud nic nezjistí,tak zkusit něco osvědčeného...nejčastěji čtu v souvislosti s imunitou o probiotikách, hlívě, echinacei a nebo o tom rybím tuku. záleží na každém co si vybere :)

leontýnkaj — 29. 12. 2013 14:45

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo má problémy s imunitou, tak jako já? Že je neustále nemocný, musím se hlavně v zimě a na jaře vyhýbat velkým párty a všude kde je spoustu lidí, abych něco nechytla :( Nevíte někdo jak by se to dalo zlepšit ?

Brrouk — 31. 12. 2013 14:06

ahojky já mám zase veliké problémy s plísněmi na nohou a nevím, jak bych se jich měla zbavit. Co by jste mi kdo poradil na to? Od doktorky mi mazání moc nepomahá.

Hanulela — 14. 1. 2014 16:06

to leontýnkaj: Na tu imunitu je dobrý třeba ten rybí tuk. To, že se musíte vyhýbat akcím, kde je hodně lidí chce rozhodně posílit imunitu. Možná by nebylo od věci zajít za lékařem,aby vás poslal na imunologii. Nebo zkuste do stravy zařadit víc ovoce a zeleniny, ať máte dostatek vitamínů a taky pravidelný pohyb. Můžete zkusit i postupné otužování, tím se taky posiluje imunita.
to Brrouk: na plísně by mohlo pomoct něco z lékárny. Nebo si přečtěte tento článek http://www.novinky.cz/zena/zdravi/63988 … zrat.html, je tam pár tipí a informace, co všechno může plísně způsobovat

Veronika N. — 22. 1. 2014 18:32

To Brrouk: na plísně nohou trpí kamarádka, dvakrát týdně chodí plavat a každou chvíli si stěžuje, že si zase musí kupovat nové krémy na nohy. Pak se odhodlala jít na dermatologickou ambulanci a tam dostala antimykotika. Pár rad jsou i tady, tak snad ti to pomůže http://cs.medixa.org/nemoci/mykoza-nohou .

Dadula25 — 27. 3. 2014 18:32

Přesně tak. Každému zabere něco jiného a musíš to odzkoušet. Tak jsem to alespoň udělala já. Jeden čas jsem měla hodně slabou imunitu, byla jsem dost často nemocná takže jsem brala ATB jako lentilky. Byla jsem z toho dost špatná, protože v práci se to šéfovi nelíbilo a to je jasné. Pak jsem někde v diskuzích četla o probiotikách a tak jsem je zakoupila. Vybrat nějaké bylo hodně těžké, tak jsem dala na jednu paní a koupila od biopronu. Divila jsem se, ale za nějaký čas jeho účinek byl poznat. Nyní jsem zřídka nemocná a občas nějaké to nachlazení. Ale to je ted normální v tomto počasí, chvilku zima, chvilku teplo.

PavcaM — 10. 12. 2014 20:19

Jejda holky mluvíte mi z duše. Já mám teďka antibiotika asi po 4 za tenhle rok, nebo spíš od října loňského roku, kdy se mi narodil syn. Do té dobyjsem totiž nikdy nemocná nebývala ale po porodu mi oslábla iminita a já teď pořád bojuju s nemocema a jak říká danula antibiotika zobu jako lentiky. Teď jsem se o tom bavila s kamarádkou a ta mi doporučila rybí tuk Lýsi, prý je to z nějakých norských ryb a používá to na imunitu a prý jí to pomáhá i na lesk vlasů a na nehty, které teda co si pamatuju mívalavždy ošklivé a teď je má jak modelína!!! Nevím zda do toho jít není to nic levného...

kopretina696 — 29. 10. 2018 18:08

To znám :( měla jsem stejně! Teď jím na posílení im. tyto https://www.pharma-future.com/cs/novink … psli.html. Jím je druhou sezónu od podzimu do jara a jsem od té doby bez chřipek, angín a antibiotik :rock: