Katka31 — 24. 7. 2013 14:13

Ahoj holky, určitě to mnoho z vás zná - cvičíte nebo táhnete nějaký těžký nákup a najednou si trochu "ucrnknete". I mě se to občas stávalo a nepřikládala jsem tomu nějaký velký význam. Tedy až do doby než jsem jednou nestihla doběhnout na záchod a počůrala se :(

Strašně jsem se za to styděla. Naštěstí se mi to stalo doma, ale i tak jsem z toho měla ještě 14 dní špatný pocit. Pak se mi to stalo ještě jednou - to už bylo v baráku na chodbě - zkrátka jsem nestihla včas otočit klíčkem v zámku. :grater:
A teprve tahle zkušenost mě donutila začít se zajímat co se to semnou děje.

Našla jsem stránky www.musimcasto.cz a udělala si tam test na hyperaktivní měchýr. (Test najdete tady: http://www.musimcasto.cz/otestovat-se). Trvalo mi dlouho než jsem se odhodlala dojít ke své lékařce ale nakonec jsem sebrala odvahu a zašla tam. Diagnostikovala mi hyperaktvní močový měchýř. Od té doby beru léky, cvičím kegelovy cviky a moje problémy se hodně zlepšily - už se nestává, že bych nestihla doběhnout na záchod.

Takže holky. Nebojte se a dojděte si za svým gynekologem nebo praktickým lékařem. Tyhle problémy řeší denně a není se tedy za co stydět - je to jejich práce. Když si navíc ještě před návštěvou vyplníte mikční kartu - http://www.musimcasto.cz/materialy-ke-stazeni tak bude moc lékař začít s diagnózou a léčbou mnohem dříve.

Držím vám všem palce a věřte, že v tom nejsete samy.

Jaku — 24. 7. 2013 22:04

To je stejně trapná reklama,jako ta na zubní pastu v tv.

eremuruss — 26. 7. 2013 13:18

No ja si test udelala a mam hyperaktivni mocovy mechyr.Mam navstivit lekare

Kamilkaka — 7. 9. 2013 13:20

Taky jsem s tím před krátkou dobou začala mít problémy. Nejdřív mě to dost vyděsilo, jelikož jsem ještě poměrně mladá, alespoň jsem si to myslela :D, na takové potíže a jediné, co mě napadlo, bylo, že se normálně počůrávám. Strašně jsem se styděla, v podstatě jsem nosila neustále vložky, i když jsem zrovna neměla menstruaci, abych předešla nějaké katastrofě, stávalo se mi to nejen při cvičení či zvýšené námaze, ale i třeba když jsem běžela v práci po schodech a podobně. Pak jsem se po tom začala pídit na internetu a musím říct, že mě uklidnilo, že v tom, v tomhle věku, nejsem zdaleka jediná. Nakonec jsem na nějakém fóru narazila na paní, která doporučovala dýňové tablety na tyhle problémy, takže jsem si je taky koupila, je to asi 14 dní zpátky, tak uvidíme, jestli to zcela vymizí, každopádně se to hodně zlepšilo.

Sabuska — 12. 1. 2014 11:03

Přesně tak, taky jsem měla takové potíže a byla jsem z toho celá nervózní. Myslela jsem si, že tohle mě může potkat v přechodu. Nevěděla jsem vlastně co dělat, takže jsem začala s brouzdáním na internetu. Četla jsem různé doporučení, hlavně posilování pánevního dna a po čase jsem si koupila ještě také ty dýňové tablety. Cena nebyl tak vysoká, tak že to alespoň vyzkouším. Mě to teda pomohlo. Jen nevím, zda se mi to opět nevrátí pokud to přestanu brát..

Julca — 29. 5. 2014 19:40

Nyní se potýkám se stejnými problémy. Uvažuji nad tím, že si zmiňované dýňové tablety koupím. Jen by mě zajímalo zda se to po vysazení může opět vrátit :/. ? Ale zatím asi začnu jen s užíváním a uvidíme zda mi to vůbec zabere.

Domenica — 3. 1. 2015 18:55

Dýňové tablety jsou rozhodně bezvadné, ale doporučuju v kombinaci s dalšími bylinkovými extrakty, konkrétně s přesličkou a hlavně se lněným semínkem, dá se to koupit v podobě tablet Incovenal comfort.  Osobně ozkoušeno na mé mamince:)