Zuzka S — 7. 3. 2006 13:39

Ahoj,holky prosím poraďte,jak zpracovat řapíkatý celer.Díky :)

vEruska — 7. 3. 2006 16:09

ahoj, mám v záloze jeden úplně jednoduchoučký recept s řapíkatým celerem, a tak jsem jej hned hodila na svůj web.. viz. http://www.foodlife.cz/index.php?option … ;Itemid=70
Samotnou mě ale zajímá co víc s řapíkatým celerem, zapátrala jsem a našla výborné toskánské receptíky, a už jsou taky na FoodLife :) .. Toskánská jarní směs (když už se to dnes venku tváří že by jaro být mohlo) a polévka Ribollita.
Tak ať chutná!

Iveta X — 7. 3. 2006 19:03

Jednou jsem improvizovala a recept zachutnal.Na oleji jsem podusila hlívu ústřičnou, přidala česnek, pepř, sůl, nakrájený řapíky bez listů a podusila do měkka. Smíchala jsem vše s uvařenýma špagetama a ještě ochutila trošku bazalkou.