Lucka30 — 20. 3. 2013 14:05

ahoj všem. Mám někdy problémy s močovým měchýřem :-/. Takové to řezání a páletí při močení. Na internetu jsem našla Uroval akut, který by měl pomoci k uzdravení močových cest. Samozřejmě pokud by se mi rozjel ten zánět více zajdu k doktorce, ale tohle je spíš takový ten začátek, kdy ještě by mohl pomoci brusinový čaj a tento doplněk. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za rady ;-).

Emuše — 22. 3. 2013 21:54

Ahoj, divím se, že jsi na internetu mezi takovým obrovský množstvím všemožných přípravků narazila právě na uroval :) Nicméně za sebe můžu říct, žes narazila na to pravé. Divím se z toho důvodu, že když jsem dříve mívala chronické záněty močáku, hledala jsem na netu kde co a taky jsem našla, koupila a pak měsíc nadávala, kolik peněz jsem do těch bonbónů, které mají možná tak dobrou příchuť, ale nepomáhají, vrazila. Pak jsem se náhodou bavila s jedním známým, jehož žena dělá v lékárně. Poprosila jsem ho, jestli by se mi na něco nezeptal a ona mi poradila právě uroval. Zkusila jsem ho a teď ho mám vždy připravený doma jako takovou "krabičku první záchrany" - jakmile ucítím náznaky zánětu, nasadím ho a do tří dnů mám většinou pokoj :) Tak snad pomůže i tobě :) Hodně zdraví :)

Zuzina — 23. 3. 2013 13:17

Jste za to placené??? :/

sindyy — 19. 4. 2013 8:32

Přihlásila jsem se přes internet do Klubu pevného zdraví a chci se zapojit do programu Zdravý život. Musím čekat, až mi přijde klubová karta, a až pak začít sbírat body? Budu potřebovat ještě jiné potvrzení, že jsem absolvovala preventivní prohlídku, když mi dá lékař razítko do Záznamníku účastníka programu Zdravý život?
Více zde: http://www.vzp.cz/otazky-a-odpovedi/ota … ravy-zivot

Kamilkaka — 29. 5. 2014 21:42

Já jsem si se záněty močáku už taky užila své, jako malá jsem s tím měla velké problémy, v pubertě to ale tak nějak úplně ustalo a vrátilo se mi to někdo ve dvacátém roce. Snažím se tomu předcházet hlavně prevencí, tzn. neprochladnout, hodně pít, spíš neslazené tekutiny a podobně, ale když už se zánět dostaví, tak většinou přesedlám na urologické čaje, zobu brusinky a nasazuji uroval akut. Většinou se mi podaří zánět zaregistrovat včas na to, abych ho zvládla vyléčit sama, ale jakmile se třeba v moči objeví krev, tak už jsou většinou na místě antibiotika.

Irena001 — 3. 6. 2014 13:58

Vracející se záněty jsou vždycky něco nedoléčeného! A co tak udělat testy na chlamydie, mykoplasma, ureaplasma ,e-coli a jiné potvory? Ono se také může stát, že můžeš být neplodná.

ivetab — 5. 6. 2014 18:55

Hlavně se u vracejících zánětů musí přijít na příčinu, ať se ta pak může řešit.

Bozenka1 — 6. 10. 2014 15:48

ahoj, mě na zánět močáku zabírá spolehlivě Senzycol

PavcaM — 12. 3. 2015 7:26

Tak já za sebe můžu říct, že mi pomáhá uroval manosa akut, už ne jednou jsem díky ní nemusela nasadit antibiotika. už jsem dokonce členkou klubu valosun a díky tomu mám slevu 30% na veškeré jejich doplňky. Kupuji tak i kapky na zažívání pro děti a další supr odskoušené věci. Já to začala řešit, když už jsem měla atb asi po čtvrté během roku a pořád se mi to vracelo. Nakonec jsem zjistila že to asi bylo kvůli tomu, že jsem málo pila a chodila jak modelína oblékaná. Těmto časům už odzvonilo a přesto se čas od času přihlásí o slovo...

Julie023 — 25. 3. 2015 15:02

Vždycky, když sem zabrousím, bouchne mě do očí jeden z problémů, kterým jsem si musela projít a nemůžu jinak než nepřidat svou zkušenost. Na záněty a na mykózy a obecně na gynekologické problémy se mi osvědčil Wobenzym  a změna životního stylu. Také je dobré se zamyslet, jestli záněty močových cest nejsou způsobené nechráněným pohlavním stykem, kdy může docházet k infikování močové trubice. Vždy záleží na původci zánětu a pak se to vše dá mnohem lépe řešit. Někdy je příčinou samotný stres!