karenina — 20. 2. 2013 21:05

Zdravím,
mám takový hloupý dotaz a potřebovala bych s ním poradit. Víc hlav, víc ví:) Mám tři měsíce do svatby a sháním svatební šaty. Našla jsem si jedny, které mě přímo uchvátily. Jen si nejsem jistá, zda se k takovéto příležitosti hodí...Inu, posuďte samy...http://www.coolboutique.cz/v-2341-cinderella-saty-dlouhe-saty-se-sponou

ančulína — 21. 2. 2013 13:19

No z te nabidky, co tam je, mi prijdou vhodnejsi tyto: http://www.coolboutique.cz/v-2107-cinde … dlouhe.... ale vyber je spis na tobe....

světýlko — 2. 3. 2013 11:31

Kari, to vůbec není hloupý dotaz.
Nemůžu sem psát konkrétní odkazy, byly by považované za reklamu, ale já tomuhle rozumím a radím nevěstám. Pokud budeš chtít, napiš mi soukromou zprávu. Kdybys byla z Prahy, ideální - ale poradím i tak. Je to jedna z mých srdečních záležitostí.
K Tvému dotazu na ty konkrétní šaty: jsou krásné a vdát se v nich určitě můžeš - i když na fotkách, které jsou větší, než odkaz,  mohou působit víc těžce - ta zlatá je tam hodně sytá - ale chce to zkusit a vidět. Kytku i účes i vizáž ženicha si k nim dokážu představit hravě. :) Jen dávám k úvaze, jestli bys nechtěla omrknout šaty spíše s nádechem do zlaté, jemnější - svatební šaty se nedají přehlédnout a rozhodně je najdeš ve vícero barevných tónech, neboj.
Takže ano, tohle určitě jde, i když je jasné, že nejsou přímo svatební a je jen na Tobě, jak se rozhodneš. Vhodným účesem, make-upem  a kyticí z Tebe i v těchto může být krásná nevěsta. (To víš, variant je moře :-)   )

Martinka13 — 1. 5. 2013 11:16

Ahoj

mě se líbí elegentní šaty, ne moc přezdobené, spíše něco jednoduchého, jako je to http://www.dressit.cz/saty-pro-nevestu, snad to nebude bráno jako reklama.

Moda4U — 9. 1. 2014 8:46

Dobrá inspirace je u nás, tady jsou krásné svatební šaty: http://www.Moda4U.cz. Můžete si vybrat jak luxusní modely APART, kdo nechce investovat tolik, může si v sekci ODĚVY vybrat svatební šaty velmi výhodně.