Jarka3 — 15. 1. 2013 15:33

Ahoj, uvažuji o krabičkové stravě, opravdu se z toho dostatečně člověk nají a i nějaké to kilo se ztratí?

Jaku — 16. 1. 2013 0:45

Jednou jsem si nechala přivézt vzorek této stravy na celý jeden den - 5 menších různých porcí něčeho k snědku.Musím říct,že chutově dobré a velká výhoda byla taky ta,že nemusíš improvizovat a nic vymýšlet,máš to prostě k dispozici a nehrozí,že z nedostatku ničeho doma sáhneš třeba po salámu.
Myslím,že by to mohlo ke zhubnutí pomoci+pití+určitě pohyb.

Jarka3 — 20. 1. 2013 22:08

Ahoj, děkuji za odpověď, jsem ráda, za nějaký názor. Pohybu trošku mám, horší je to s pravidelnou stravou. Většinou mám čas až večer, kdy toho sním více, než je zdrávo. Proto si myslím, že by mi mohlo tohle pomoci. Koukala jsem po netu a zaujala mě tato firma: harmonyservis.cz a z větší části jsem rozhodnuta, že ji vyzkouším. Za zkoušku to určitě stojí :)

Brrouk — 8. 2. 2013 11:50

Jarka3: Souhlasím s Jaku, je to velká úspora času. Nemusíš nic vymýšlet, nic vyvařovat, počítat hodnoty a jídlo máš od rána, kdy ti ho dovezou, u sebe. Krabičkovou stravu mám taky, už přes rok a nemůžu si ji vynachválit :) A další výhodou je, že když už o víkendu vařím, tak mě to více baví a užívám si to :)

Jarka3 — 20. 2. 2013 9:29

Ahoj, před týdnem a něco jsem se do toho vrhla. :) Odebírám krabičky od firmy, kterou jsem zmiňovala v předešlém příspěvku a jsem nadmíru spokojená. Mají moc dobré jdlo, které není připravované na tucích, takže paráda. Zatím nebylo nic, co by mi vyloženě nechutnalo, což byla moje největší starost, než jsem se k tomu odhodlala. A musím říct, že opravdu si pak o víkendu vařím vyloženě s radostí. Uvidíme, jak bude probíhat celý měsíc a jestli budu i nadále odebírat, zatím to vypadá, že jo :)

Jaku — 20. 2. 2013 10:40

Napiš pak,jestli si s tím něco zhubla,teda jestli ale nemlsáš mimo :P

Jarka3 — 24. 2. 2013 11:37

Jasné, určitě napíšu, jak to pokračuje, zatím to vypadá docela slibně. Už přes dva týdny baštím jenom to, co mi dovezou(když nepočítám víkendy). Mimo moc nemlsám, ale je pravda, že občas dostanu chuť na kyselejší věci, tak si večer dám trosku salátu s Balsamicem O:-)  Chodím ještě občas do fitka k tomu a na procházku se psem a za necelé tři týdny mám dole dvě kila. Uvidíme, jak to bude dál pokračovat, jestli vůbec nějak nebo se to zastaví :)