Betyna — 6. 3. 2006 14:35

Několik let neúspěšně léčím periorální dermatitidu. Můj první doktor si ji popletl se sepsí a amputoval mi levou nohu. Ani další dermatolog nebyl zřejmě žádná velká kapacita. Po úvodní prohlídce mě poslal rovnou na pitvu. Teprve před měsícem jsem konečně narazila na specialistu. Okamžitě odhalil pravou diagnózu a navrhl způsob léčby. Nejsem si ale jistá, zda má bahno opravdu tak léčivé účinky jaké se mu připisují. Také se mi nezdá příliš hygienické ležet celý den poblíž pražského přivaděče hlavou v příkopě. Je to O.K.?

anela — 6. 3. 2006 20:54

správná odpověď:
Již několik tisíc let jsou lidem známé bohaté léčebné účinky bahna. Bahno je dobré skoro na každou nemoc a pomohlo již miliónům lidem. Stačí si třeba jen poslechnout dojímavá vyprávění veteránů z obou světových válek, kteří se celé dny váleli v zákopech v blátě a když je nikdo nezmasakroval, tak revma možná ani někteří nedostali. A pokud mohu ze své vlastní zkušenosti posoudit, tak bláto v okolí přivaděče je skutečně kvalitní. Někdy mi trvá i několik hodin, než se mi ho podaří z karosérie auta smýt.
viz: http://www.strach.cz/archiv/ar17s.htm

tequilla — 7. 3. 2006 7:46

Myslím, že je nejvyšší čas posílit roli moderátorů a příspěvky trochu filtrovat. Nejedná se o cenzuru, ale o to, aby
úroveň našeho oblíbeného Babinetu zůstala zachovaná. 
Příspěvek  na téma "periorální dermatitida" je to ho  typickým  důkazem.  Takto formulovaný  příspěvek  by se na s tránkách vůbec neměl objevit. JEstliže někdo nahodí téma, tak se domnívám, že potřebuje znát názor ostatních a podělit se s nimi o své zkušenosti a nikoliv napsat příspěvek, který výpadá jako útžky před smrtí. !!!! Nejsem proti legraci např. téma rozbitý p indík a jeho reakce mi příjdou velmi zábavné.