AndreaP. — 15. 10. 2012 14:15

Vánoce, pro mnohé z nás asi nejkrásnější, pro ženy pak ale rovněž nejhektičtější období v roce. Tolik toho musíme stihnout, zařídit, nakoupit, uklidit ... a  ano i do práce musíme stihnout chodit. Co koupit nejbližším pod stromeček? Jak si rozvrhnout úklid, aby vše bylo tak jak má být? Jak letos udělat adventní věnec? Mikuláš a čert, je vhodný pro děti či není? Co upéct, aby všem chutnalo? Jaký bramborový salát letos udělat, klasiku a nebo nějakou inovaci? V jakých barvách letos budou vánoce? Kam jít pro nejlevnější vysněnou hračku, kterou prostě ježíšek musí přinést ... znáte to?

A tak jsme se rozhodli založit toto speciální fórum. Ano, vánoce jako nejkrásnější a nejdéle diskutované svátky v roce budou mít své fórum. Bude to místo, kde si můžete přijít popovídat, poradit si dárky či podělit o recepty na oblíbené cukroví, místo, kde bude vše kolem vánoc pohromadě, abyste nemuseli složitě hledat. To je náš cíl, prostě taková vánoční kavárna, kde se může probírat úplně vše, co se vánoc týče. Je to také místo, kde budou volnější pravidla, a to je to, co je na tomto podstatné. Na Babinetu platí, že není povolená reklama, ale je nám jasné, že při debatách o dárcích to jinak nejde a odkaz je prostě pro ukázku potřeba. Pochopitelně, člověk, který zde příjde vysloveně za účelem reklamy bude brzy odhalen, my ostatní ale můžeme v klidu debatovat.  Takže ano, pojďme si navzájem poradit, co kupujete svým nejbližším, dejte tipy pro druhé, co tápou. Věřím, že to bude místo bez hádek, místo pohody, kde nebudeme muset nijak zasahovat a řešit spory. Vždyť vánoce jsou doba pohody.

Na úvod zakládám pár inspirativních vláken, ve kterých můžeme diskutovat. Dále je jen a jen na vás, jaká témata si zde zvolíte, co budete probírat, o čem diskutovat. Vše, co vás zajímá, je zde vítáno.

Přeji všem pohodový "pokec" :)

zora.vselichoa — 6. 12. 2012 1:59

Tedy pro mne jsou vánoce hlavně období klidu. Žádný stres. Letos kupuji málo dárků, nejsou peníze, a tak jsem nakoupila pár krásných drobností v reklama a mám vystaráno. Peču jenom pro radost, pro sebe, protože mě to baví. Pokud bych nepekla, nikomu by to nevadilo protože mi moc sladké nemusíme. Miluji vybírání stromečku a zdobení. Vánoční úklid nějak neřeším, uklízím pravidelně a větší úklidy dělám také pravidelně. Takže opravdu nevím proč někdo říká že vánoce jsou stres. Já si je opravdu užívám, miluji vánoční atmosféru a jsou to pro mne vždy nejkrásnější dny v roce.

edulka — 6. 12. 2012 12:04

Můj vánoční úklid už začal, takže kolem štedrého dne budu mít snad klid, upeču jen perníčky a rohlíčky, zbytek dostaneme od babiček, dárky většinu už mám, díky bohu za možnost nakupovat po netu pěkně doma v pohodlíčku a taky hlavně díky obchodu babycar.cz, kde jsem vyřešila kompletně dárky pro našeho nejmnešího:gloria:

vera — 6. 12. 2012 13:56

já mám nejraději....vycházku do lesa, když křupe sníh pod nohama a je takové ticho....toto mám spojené s Vánocemi
na tv nekoukám, tu si na Vánoce nepustím

Mmarta — 20. 2. 2014 21:00

edulka napsal(a):

Můj vánoční úklid už začal, takže kolem štedrého dne budu mít snad klid, upeču jen perníčky a rohlíčky, zbytek dostaneme od babiček, dárky většinu už mám, díky bohu za možnost nakupovat po netu pěkně doma v pohodlíčku a taky hlavně díky obchodu babycar.cz, kde jsem vyřešila kompletně dárky pro našeho nejmnešího:gloria:

Prosimtě nevíš náhodou, zda li ten babycar má i kamenný obchod? Už jsem párkrát objednávala přes internet a s kvalitou jsem spokojená. na některé věci bych ale raději koukla v reálu :)

helena — 21. 2. 2014 6:49

má i kamenný obchod?
Má.