Eiline — 24. 9. 2012 14:17

Chtěla bych se s vámi podělit o silný zážitek, který jsem poslední dobou zažila.Jak už možná někteří z vás víte, tak prodávám samolepící dekoraci.Ozvala se mi jedna slečna a projevila zájem, komunikovaly jsme spolu a pak se již neozvala. Po pár dnech jsem obdržela tento e mail a byla jsem v šoku.
Dobry den pani S****,
pokud si vzpominate na mladou slecnu Holubovou, ktera si u Vas objednavala palmu a pro kterou ji jeste pravdepodobne drzite, tak bych Vam chtel vzkazat, ze prohrala svuj boj s onkologickym onemocnenim, tzn. ze si ji od Vas uz bohuzel nekoupi. Take od ni vzkazuji, ze pokud jste ji pro ni drzela, patri Vam od ni veliky dik, cenila si toho.
Dekuji. S pozdravem T.

Věřím,že je ještě spousty lidiček, kterým není lhostejný cizí život.Děkuji vám všem z celého srdce za vaši chvilku času,kterou jste věnovali čtení těchto řádek.Tato mladá,statečná a tak moudrá slečna si to určitě zaslouží.
Osobně si myslím, že by se člověk i v tom dnešním shonu měl zastavit a zamyslet nad životem.Je třeba uvědomit si pravé životné hodnoty a zamyslet se, co je pro nás podstatné.Je to smutné a člověk si najednou uvědomí, že život je krásný a trable co má jsou malichernosti,
Dnes není život jednoduchý,ale někdy stačí málo vyslechnout,poděkovat,obejmout,nabídnout pomoc.
Zdraví je to nejcennější, co v našem životě máme,bohužel si to uvědomíme až když je pochroumané.

Dobrý večer, paní S****,
omlouvám se, dostal jsem se k mailu po více než dvou měsících až teď.
Děkuji. Díky za úctu. Byl to moc dobrý člověk a velký bojovník, nikdo z nás nevěřil, a hlavně po letošní úspěšné maturitě, že by to mohla jednou prohrát... bohužel. Milovala přírodu, stromy, chtěla si Vašimi palmami vylepit svůj nemocniční pokoj.
Kdyby Vás třeba zajímalo, s kým jste si psala - zde je její příběh:
http://www.osudy.cz/index.php?option=co … Itemid=131

Díky za to, že mohla objevit Váš inzerát a těšit se na ty palmy. Úsměv vypovídal za vše!
S pozdravem

Po přečtení její zpovědi mě tečou slzy dojetím.Krásný den plný lásky a pohody vám všem a Katce posílám pozdrav tam nahoru.

http://media4.picsearch.com/is?lFQOgr3ElOrte5uSvymABXBHU3LMyzZKZ4y6yWDlZG4

AndreaP. — 24. 9. 2012 15:07

Já ten příběh zaregistrovala a je to opravdu moc smutné, todle by se nemělo stávat.
Přidávám se a posílám statečné Katce pozdrav tam nahoru :hjarta: