katerffina — 15. 7. 2012 16:01

Začíná pro nás být aktuální jídelní židlička. Poraďte a podělte se o zkušenosti. Jakou máte a jak jste spokojené?

oskárka25 — 15. 7. 2012 18:32

obyčejnou dřevěnou a jsme spokojení.

akar — 15. 7. 2012 18:54

mame doma Chicco Polly - vzdy pouzivana tak od te doby, co ditko sedi cca do 1,5-2roku, pak prechod na drevenou rostouci. Neni spatna, ale zabere dost mista a taky je narocnecnejsi na udrzovani v cistote. Ma hodne zakouti, kam se dostane strava :D To ty jednoduzsi zidlicky (treba obyc z Ikeii je v tomhle vdecnejsi). Vzdy jsme ji pouzivali samostatne, pokud se davala ke stolu, tak prisla mi neprakticka.
Prezila uz druhe ditko, ale ten polstrovany plast je na nekterych mistech uz popraskany. Zatim jsem jeste nikde nenatrefila, ze by se dal koupit nahradni.

mvkoty — 15. 7. 2012 19:07

My máme antilopu z Ikei a spokojenost, dokoupili jsme pultík a malá i my jsme spokojeni.....

Akar jestli sháníš náhradní potah do té chicco židličky zkus kouknout na aukro a nebo napiš na nobém BB Mad Silance ta tuším někde objevila náhradní potahy na tyto židličky.

majkafa — 15. 7. 2012 19:43

Tuto židličku jsme před 27 lety koupili v bazaru. Seděly v ní mé 2 děti a pak spousta dalších příbuzných, teď ji používá můj vnouček a za chvilku se narodí vnučka a bude v ní také.
Židlička je bezchybná. Občas ji někdo v koloběhu obrousí a nově nalakuje a pořád vypadá jako nová.
My ji ještě máme tak, jak byla kdysi, i s nočníčkem. Teď už se s nočníčkem nedělá.

http://www.kocarkydetske.cz/d%C4%9Btsk% … 1-barborka

gall — 15. 7. 2012 20:43

Kat, taky máme tu ikeáckou, je výborná. Skladná, plastová takže omyvatelná, nezabere moc místa a stála asi 300. Za mě dobrá volba :supr:

janinka_v — 15. 7. 2012 20:46

Já taky původně chtěla nakupovat něco jako Chicco Poly, ale právě ta neskladnost a údržba mě odradily. Takže nakonec půjdu do obyč Ikea židličky. Zatím krmím teda v lehátku, ale během měsíce si myslím, že to bude taky aktuální.

misha88 — 15. 7. 2012 20:57

Taky jsme na začátku krmili v lehátku.
Chicco Polly hodně holky pořizovaly, ale já tyhle mega plast. hruzy moc nemusím, to polstrovani dost praská.
Takže máme z druhé ruky Ikea Antilopu pro ted (sic taky plast), ale vyhovuje (máme i s pultíkem).
A za čas pak chci koupit tu dřevěnou rostoucí, ale ty jsou drahé dosti..

gall — 15. 7. 2012 21:04

my zatím taky krmíme v lehátku.
Míšo rostoucí máme Jitro a je super. Zatím vydržela všechny Vojtovo skopičiny :lol:

Holčička — 16. 7. 2012 14:19

My máme zatím tuto http://www.nabytek-jeko.cz/Foto/Gallery … -zidle.jpg
- a jsem nadmíru spokojená.
Většinou máme jen židličku na zemi a stoleček slouží jako odkládací plocha pro cokoliv, ale když je třeba jíst u stolu, tak je to šup šup vysoká židle. I s usazeným dítětem :D

keks — 16. 7. 2012 14:33

My máte taky tu Antilop z Ikei a nemůžu si stěžovat, maximální spokojenost. K tomu máme i pultík a také tu nafukovací vložku, kterou jsme využívali, když Jonášek sice už seděl, ale ještě nebyl úplně stabilní (ze začátku jsem ale též krmili jen v lehátku). Židličku jsme používali  do 2 let, pak už chtěl s námi sedět u stolu. Nekupovali jsme už nic dalšího, žádnou rostoucí židli, jen větší polstr pod zadek.

Úplně ta Ikeácká stačí. Malá, skladná, dobře omyvatelná, stabilní, vozili jsme sebou i na dovolenou nebo k babičkám. Navíc jsem četla, že právě tato židlička dopadla v nějakém bezpečnostním testu nejlíp, ve srovnání s těma drahýma.

katerffina — 16. 7. 2012 21:29

No tak děkuju moc, kočky, to bude mít manža radost, jaká jsem skromná. Já na tu Antilop četla kladné recenze už někde jinde a vůbec, je taková sympatická na údržbu, jako lavórek trochu :D To se nám to bude papkat a patlat.

Majkafo, taky děkuju, v téhle židli sedávali oba moji kluci před cca čtrnácti lety, vůbec by mne nenapadlo, že se ještě vyrábí. Spíš než jako vysokou, jsme ji pak využívali jako židlostoleček, druhý chlapeček si vzal stoličku a už něco čmárali :) Ani nevím, kam přišla, že by byla na chatě?To je děsná  doba a jak to rychle uteklo a jak mi to teď utíká :co: :co: Já na to miminko dnes koukám a ono stojí. Než něco koupím, bude zase o hlavu větší než já.

bambi — 3. 8. 2012 23:06

a

Saďourek — 4. 8. 2012 19:31

holky, my jsme koupili cestovní židličku, je plastová, super, omyju a matláme dál :lol: bereme sebou i k ségře, protože Tomášek je neposeda. Stále necelých  stovek a do malých prostorů doporučuji :)

Holčička — 4. 8. 2012 20:55

bambi napsal(a):

náhodou du kolem... možná trochu pozdě, ale přesto:

pozor na tu židličku, jak dávala odkaz Holčička - ta co se rozloží na stoleček+židle, nebo se židle dá nahoru...

Páni, no vidíš, to mě nenapadlo, dám si na to majzla. My ji teda používáme taky jako malou židličku na zemi. U jídelního stolu (na vysoko) ji máme jen když přijede návštěva na oběd. Tak budeme hlídat - díky ;)

risinka — 8. 11. 2012 20:11

Ahoj my jsme koupili na netu tuto židličku, dřevěnou,  http://www.detskyeshop.cz/19963-detska- … 3244.html, máme ji už asi půl roku a rozhodně vydrží i pro druhý(možná i třetí)mimi:)

mala_agnes — 30. 9. 2013 15:24

My koupili novinku Mima Moon. Je to taková ta futuristická židlička, co roste od novorozence, kdy je na ležato, až po krmicí židličku a nakonec je to normální židle ńa sezení pro školáka. Je až do 45 kg, takže vydrží fakt na dlouho.
Dají se k tomu koupit různé barevné vložky.
Za mne fakt doporučuju, nám vyhovuje a návštěvy jsou unesené, jakou máme krásnou židličku
http://www.trendybaby.cz/zbozi/MIMH101C … ledna.html