hancidylko — 10. 5. 2012 22:16

Ahoj, uvažuji nad koupí cyklosedačky pro našeho prcka a napadá mě pár blbých dotazů :rodna: Od kdy jste ji používali? Máme doma cca 13 měsíčního prcka a jak jsem zjistila, doporučuje se až po 18 měsíci :( Tak co s tím, myslím si, že když sám sedí, tak by mu to nemuselo nijak vadit? Na krátké vyjížďky... A kdo jezdíte se zadní sedačkou na kole s pánským rámem, jak nasedáte/sesedáte? Se bojím, že buďto nohu nepřehodím nebo ublížím dítěti nebo mi rovnou spadne celé kolo :/ Ono vlastně bude asi i problém dítě připoutat/odpoutat, stačí mít kolo opřené, mít stojánek nebo jak to řešit, když budu jezdit sama?

mvkoty — 11. 5. 2012 8:40

My máme doma 14 měsíčného prcka a taky se chystáme jezdit....podle mě pokud samostatně sedí tak proč ne. No a nasedání bych asi prováděla tak že bych si kolo helce naklonila abych nohu protahla mezi řidítkya sedačkou tím by jsi neměla ublížit nijak prckovi :-) a stojánek bych nepoužívala spíše bych opřela kolo někde o zeď.

hancidylko — 11. 5. 2012 20:19

Mvkoty, díky za reakci. Máme dost podobný názor, tak jsem ráda :-) Akorát to nasedání s naklopeným kolem si nějak nedovedu představit :/ Bude to prostě chtít vyzkoušet a uvidí se :)

A už máš vybranou nějakou konkrétní cyklosedačku? Mě se nejvíc zamlouvá Hamax Siesta, ale těch peněz, nevím, jestli se nám to vyplatí?

mvkoty — 15. 5. 2012 8:27

Hančí taky jsem na ní koukala, ale ony se až tolik ty hamaxky neliší, mě by se líbila ta kiss. Ale kupovat jí nemusíme, jelikož jí máme u šváry po jejich malé :-) takže je to docelafajn. Jn nevím přesně kterou u nich máme :-(