repelka — 6. 1. 2012 13:36

Podstoupila jste některá operaci proti stresové inkontinenci? A s jakým výsledkem?

sisi21 — 11. 4. 2012 21:50

ano ,a výsledek?? fakt supr.Pokud máš problémy.Jdi a neváhej.Nečekej na nic.

Ferdinanda — 25. 10. 2012 20:16

Dobrý den.
Několik let jsem trpěla inkontinencí, zpočátku lehkou - sem tam něco, nedoběhla jsem na autobus bez následků, až jsem se dopracovla k tomu, že jsem nevyšla bez následků. Po těch cca 10 letech (je mi 44) jsem zahodila stud a svěřila se gynekoložce. Ta mně s naprostým pochopením vybavila inkontinenčními vložkami a doporučenkou k urologovi. Ten vyzkoušel co se dalo, včetně rehabilitací, elektroléčby a cvičení - bez výsledku. A pak mně odjednal na operaci TOT pásky. Do nemocnice jsem nastoupila toto pondělí, operace byla v úterý, doma jsem od středy. A řeknu Vám - jsem nadšená, opravdu moc. Já blbá měla zahodit stud už dávno a nemusela jsem s tím sama válčit tak zbytečně dlouho. Dámy, pokud máte tento probém a stydíte se jako já a lžete samy sobě, že to není tak zlé a přejde to samo - běžte ke gynekologovi nebo urologovi, TOT páska je naprosto úžasná věc. Chodím, kýchám, směju se a nic. Funguje okamžitě a naprosto spolehlivě.

Kamilkaka — 12. 1. 2014 19:36

Inkontinence se u mě objevila v době těhotenství a bohužel zůstala i po něm. Mám dojem, že je to spíše nemoc náročná pro psychiku toho nemocného člověka, protože aspoň pro mě bylo hrozně těžké vypořádat se s tím, strašně jsem se za to styděla. Nicméně jsem si na internetu vyhledala všechny možné informace, zejména správné cvičení, koupila jsem v lékárně dýňové tablety a nakonec se jí úspěšně zbavila :)

Dadula25 — 25. 2. 2014 17:21

Jak vidím tak problémy s inkontinence po porodu zažilo hodně žen, bohužel i já mám v současné době tyto nepříjemné problémy. Pročítala jsem nedávno hodno diskuzí o tomto tématu a jak vidím tak kegelovy cviky a dýňové tablety si ženy hodně chválí. Budu jim věřit a zkusím to také, snad mi to zabere co nejdříve a nebudu se muset strachovat, že to nestihnu na záchod :/.

Domenica — 3. 1. 2015 18:58

Koukám, že je to tu téma víckrát:) Tak kdyby někdo hledal zrovna tady, tak potvrzuji, dýně, len a přeslička + vitamíny (já konkrétně mámě koupila Incovenal comfort, který to obsahuje), a cvičení pánevního dna pomáhá už po prvním měsíci. Četla jsem i o venušiných kuličkách, ale to jsem teda mamče neměla sílu doporučit:)