Lení...lek — 9. 12. 2011 17:05

Ahojte,
před 8 lety jsem měla nehodu. Převrátil se na mě kůň a zlomil mi pánev a stydkou kost. S přítelem se snažíme o mimčo, ale já mám docela strach, jak se tento úraz bude projevovat na mém těhotenství. Počítam s tím, že bych rodila císařem. Zlomeniny mě často bolí, hlavně při delší chůzi, a špatném seďení. Proto bych se Vás chtěla zeptat, zda někdo neprodělal něco podobného, a co Vám doporučil lékař.

mvkoty — 14. 12. 2011 8:13

Ahoj,
já jsem měla před zdruba 7lety autonehidu, zlomená pánev, kostrč a stydká kost. měsíce v nemocnici, zenví fixátor 3měsíce atd to ti nebudu popisovat tím jsi si určitě prošla.
Už tenkrát mi ortoped řekl, že porod jedině císařem. Když jsem otěhotněla mudr se mi ptal na nějaké úrazy takže jsem hlásila tu autonebodu a okamžitě mě poslal za oním ortopedem aby mi napsal vyjádření k tomu zda můho či nemohu rodit přirpzeně. Samo že jsem měla doporučený císař. Bála jsem se ho ale zvládla jsem to. Teď jde jen o to jestli jsi měla porušenopu i páteř a obratle tak nebude moc být epidurál, ale celková narkoza. Já měla celkovou ale ne díky následkům nehody. Porod mi začal dřív než měl a protože jsem měla už aplikovaný Claxan nemohla jsem dostat epidurál. Ale upřímně co se týče rekonvalescence tak jsem na tom byla mnohem lépe než maminy po epidurálu, hlavně jsem mohla hned na nohy a ony ještě dva dny pajdaly. Ale to je maminka od maminky.

Lení...lek — 18. 12. 2011 13:47

Super, díky moc za odpověď .
Lenka

pepajr — 18. 1. 2012 10:49

spam