Martulka0408 — 18. 10. 2011 14:18

Používáte tlakový hrnec na omáčky a maso? Jste spojeni?

AndreaP. — 19. 10. 2011 8:21

Používám hlavně na maso, a maximální spokojenost.

Martulka0408 — 19. 10. 2011 14:05

AndreaP. napsal(a):

Používám hlavně na maso, a maximální spokojenost.

Dobrý den,
a jaký vlastníte? Já o něm přemýšlím už delší dobu a teď budou Vánoce, tak by se hodilo toho využít :) Stejně tak bych chtěla domácí pekárnu, hodně ženských si ji chválí.

Mako — 11. 11. 2011 22:42

Já bez tlakového hrnce ani ránu. Dělám v něm naprosto vše. Brambory jsou za 5 min.,maso se vaří o polovic méně, prostě super.

Jestli mohu doporučit, tak já mám vysoký a úzký tlakáč. Bohužel když v něm udělám třeba právě ty brambory a chci si v něm rovnou rozmixovat kaši,tak to musím nejdříve přesypat do jiného, mělčího hrnce, aby se mi tam ty metličky vešly. :( Proto chci k Vánocům nový, nižší. Jako dárek super věc. :)

Kamchinka — 24. 11. 2011 13:28

já mám taky tlakáč - 5l - Tescoma. Dělám v něm hlavně vývary, maso. Omáčky mi chutnají víc klasicky vařené.

Tulipánka — 11. 12. 2011 19:13

Můj kolega z práce v něm také vaří všechno a moc si ho pochvaluje :)