Kandys — 2. 9. 2011 11:08

Ahoj holky,
podle čeho jste si prosím vybírali snubní prsteny? Já už jsem se byla podívat snad všude a stále ještě netuším. Jsou krásné, jsou ale i drahé. Mám dát na první dojem? A odkud máte prstýnky vy? Jenom z Prahy,prosím.

Kvetina13 — 4. 9. 2011 23:08

Ahoj Kandy, úplně ti rozumím. Oběhala jsem toho také spousty a stále si nemohla vybrat... Nakonec jsem si vybrala v Ráji snubních prstenů (Vysočany). Nabídka tam byla tak obrovská, že jsem si říkala, že když si nevyberu tam, tak už snad nikde:-) Já bych určitě dala na první dojem většinou bývá ten správný:-)), ale asi bych se ještě zeptala třeba i kamarádek na praktické zkušenosti. My jsme si pořídili kombinaci matného a lesklého zlata, ale ta matná část se časem ošoupala a je z ní také lesklá - takže efekt, který se mi líbil je tentam:-( Tak šťastnou ruku!!

Petrusska — 5. 9. 2011 10:20

Ahojky, tak tohle jsme s manželem taky dlouho řešili a jednoduchá záležitost to není. Ale nakonec jsem se rozhodli, že na prstýnkách rozhodně šetřit nebudeme. To je tak jediná vzpomínka ( ta fyzická) , která nám po svatbě zůstane. Vybrali jsem si u Rýdla Snubni prsteny Rydl . Mají tam krásné trojkombinace zlata a krásně se nosí.

Kandys — 14. 9. 2011 11:01

Děkuju moc za typy, holky. Ale výběr mi to moc neusnadnilo. :) Toho Rýdla mi doporučila i kamarádka a má ta opravdu nádherné kousky.

Kuřátko — 16. 9. 2011 11:47

Určitě si vyber podle praktičnosti....a taky podle toho jestli prstýnky chcete nosit nebo ne. Dát totiž i několik 10 tis. za kroužek, který potom položíte do krabičky je zbytečnost.

Mám kamaráda zlatníka a můžu potvrdit, že Květinka má pravdu. Kombinace lesku a matu ztratí po čase svůj smysl. Také mi teď kamarád poradil, abych si nevybírala s kamínky. Byť někteří budou tvrdit, že nevypdanou, bývá prý zvykem opak.

Já nejsem z Prahy, takže kde ti neporadím. Ale na netu jsem našla jedny stránky kde mají netradiční a luxusní prstýnky. Podle nich si budu nechávat dělat. Bohužel je teď nemůžu najít.

Ališa — 18. 9. 2011 14:19

Tak já mám tenhle. http://www.hodinar-zlatnik.cz/tabid/55/ … fault.aspx  je to sice pán, který je ve Znojmě, ale značka EGC byla i v Rokycanech a v Plzni, tak si myslím, že Praha bude OK. Já jsem nechtěla kamínek a chtěla jsem prstýnek široký, takže jsem to měla docela lehké. V dnešní době, kdy jsou kamínky obsypány šutráky a jsou tenoučké jsem to fakt měla lehké.

lucisek25 — 1. 7. 2012 12:24

Tahle diskuze je už trochu starší, ale snad se mi ji podaří obnovit... v září budeme mít svatbu a řešíme snubní prstýnky. Můj nastávající má hodně velké ruce a navíc odmítá nosit něco co by bylo přezdobené, nevíte, kde bychom si mohli nechat udělat prstýnky na zakázku? A na kolik by to asi vyšlo? Díky za rady:)

AndreaP. — 1. 7. 2012 14:18

lucisek25 napsal(a):

Tahle diskuze je už trochu starší, ale snad se mi ji podaří obnovit... v září budeme mít svatbu a řešíme snubní prstýnky. Můj nastávající má hodně velké ruce a navíc odmítá nosit něco co by bylo přezdobené, nevíte, kde bychom si mohli nechat udělat prstýnky na zakázku? A na kolik by to asi vyšlo? Díky za rady:)

Většina snubních prstenů je na zakázku, neb se musí připravit na míru snoubenců + třeba vnitřní rytina a podobně. Takže stačí zajít do zlatnictví. A na kolik by to vyšlo? Tak na toto opravdu nelze odpovědět, záleží přece na hodně faktorech, od toho, z čeho prsteny budou, přes jejich velikost a tak dále a tak dále.

Ziki — 1. 7. 2012 19:14

Většina zlatníků myslím dnes dělá i na zakázku, zkus mrknout na net. Cena záleží především na materiálu.Často je možné přinést si i vlastní "materiál" (zlato) a platíš práci. Sestra má prstýnky z bílého zlata, na zakázku, stálo to kolem patnácti tisíc. Kolegyně před dvěma lety měla žlutozlaté za necelých devět. Dělají se i z chirurgické oceli,jsou levnější.

lucisek25 — 1. 7. 2012 21:09

Ziki napsal(a):

Většina zlatníků myslím dnes dělá i na zakázku, zkus mrknout na net. Cena záleží především na materiálu.Často je možné přinést si i vlastní "materiál" (zlato) a platíš práci. Sestra má prstýnky z bílého zlata, na zakázku, stálo to kolem patnácti tisíc. Kolegyně před dvěma lety měla žlutozlaté za necelých devět. Dělají se i z chirurgické oceli,jsou levnější.

My máme na prstýnky celkem velkou rezervu, protože moje nastávající tchýně je trochu "nóbl" a představuje si něco extra... chci přijít s něčím dřív něž ona, jinak bude mít tendenci kafrat do všeho:dumbom: Ve zlatnictví jsem už byla a tam mě právě nic nezaujalo... každopádně budu hledat dál:)

Ing. Iva Veselá — 2. 7. 2012 8:00

Teď jsem to psala do jedné diskuse - mohu doporučit zlatnictví pana Lingera u Betlémské kaple (minete ho po cestě z Národní třídy) - je takové nenápadné, tak si ho raději najděte na mapce. Pán tam má spoustu krásných ručně vyrobených šperků a spoustu věcí vám udělá "na zakázku" podle Vašich představit. Opravdu šikovný pán!

lucisek25 — 2. 7. 2012 20:24

Tak jsem se dívala na netu pátrala i v diskuzích a zaujaly mě tyto stránky http://www.mogati-diamonds.cz/sperky/snubni-prsteny/ , mají tam nádherné věci, halvně originální. Půjdu se tam podívat osobně, ale máte s nimi někdo zkušenost? Po tom co jsem si přečetla na diskuzích, tak některé nevěsty měly hodně velké problémy s prstýnkama, tak doufám, že nebudu jedna z nich...

dusička — 2. 7. 2012 20:54

Lucisku - a nekecej - že by reklama ? :D

lucisek25 — 2. 7. 2012 21:17

dusička napsal(a):

Lucisku - a nekecej - že by reklama ? :D

Reklama? ne, jen mě ty stránky zaujaly a chtěla jsem vědět, jestli má někdo zkušenost... nic víc...

Marta08 — 19. 8. 2012 16:10

Kamarádka si nechala na zakázku vyrobit klasické jednoduché snubní prstýnky od zlatníka z Prostějova nepovolená reklama. Také říkala, že raději vybere elegantní a jednoduché snubáčky, aby vydržely denní nošení a mohli se po čase případně upravovat.

risinka — 22. 9. 2012 19:44

čaute dámy my máme prsteny od bisaku z bílého zlata já mám 3 brilianty a jsou pořád jako nové a je to už nějaký ten pátek:D

edulka — 2. 10. 2012 8:10

Bisaku znám má je můj bratr a je pravda, že jsou pořád pěkně blýskavé, ale je to docela pálka ne?

monique.pilar.7 — 19. 2. 2013 0:44

Ahoj,
chci se podělit o článek, který jsem nedávno objevila. Kdo chce levnější prstýnky, určitě si přečtěte jak na to, aby nižší cena nebyla vidět :-D http://www.vse-o-svatbe.cz/organizace-s … mnou-cenu/

veru81 — 5. 4. 2013 10:21

Já vám bez zaujetí a reklamy :) mohu z osobní zkušenosti doporučit už zmíněného pana Rýdla na Újezdu. Mají nádherné prsteny a o ceně se dá jednat :). Pokud chcete levnějš,í obraťte se na zlatnictví pana Hejrala.

Natalka177 — 11. 4. 2013 10:59

my už jsme si vybrali na netu, a máme je doma, jsou nádherné. :jojo: chtěla jsem něco s jemným pískováním ... cena byla také super. a zde je foto:  https://www.silver.ag/cz/hledani/?mena= … akt_stat=8 :godlike:

monika017 — 24. 6. 2013 8:55

Ahoj holky, pořád sme s přítelem nevěděli jaké prstýnky si vybrat, zlato se nám zdálo moc drahé (i když vím, že je to na pořád, ale i tak :), stříbro moc obyčejné, až sem našla nádherný pár na těchto stránkách http://www.ocelovesnubniprsteny.cz/ . máme hned ten první pár a jsou fakt moc krásný :) mohu jen doporučit :)

monikaa1 — 22. 10. 2013 9:43

Ahoj, já doporučuju pana Kouřila z Brna http://www.snubni-prsteny-lk.cz/snubni-prsteny-katalog/ .. můžete si vybrat z katalogu nebo si vymyslet vlastní návrh :)

ClaireDupont — 5. 12. 2013 11:45

Ahoj holky :) Co se týče prstýnků, já spravuju facebook pro Svatební veletrh v hotelu Diplomat, tak pokud jste z Prahy, přijďte se mrknout - zatím většina vystavovatelů jsou právě zlatníci, tak si třeba vyberete :) A ohledně cen, budeme mít tombolu o vouchery a jsou tam i vouchery s docela výraznýma slevama, tak kdyby vás to zaujalo:
https://www.facebook.com/SvatebniVeletrhPraha :)

Radkka — 20. 2. 2014 11:51

Co se týče prstýnků, řekla bych, že hit je bílé zlato, na netu toho je spousta, ale co se mě týče, takové ty pro mě vysněné a pohádkové se pohybují cenově trochu výš. Ale i tak bílé zlato je prostě super.

veru1808 — 7. 4. 2014 9:37

Co říkáte na tyto prsteny z oceli? Pořídil jste si je někdo? Je to taková levnější varianta, nevypadají zas tak špatně...
http://www.atraktivni.cz/clanek/snubni- … -je-chcete

parelina — 19. 4. 2014 14:33

Ahoj, my se nakonec rozhodli pro stříbro, partner nechce zlato. Konkrétně toto: :) nepovolená reklama A chystáme se koupit přes net. Na ryteckou službu jsme ukecali pána ze zlatnictví tady v našem supr-trupr-maloměstě. :) je to ochotnej dědoušek.

Julca — 19. 4. 2014 20:17

S manželem máme prsteny od Rýdla a naprostá spokojenost. Jak píšete nabídka je obrovská, ale já už trochu představu měla, můj muž to nechal spíše na mě. Mám z bílého zlata uprostřed malý briliant. Žluté zlato se mi moc nelíbí, sama mám většinu šperků ze stříbra, proto jsme volili bílé zlato. Kdyby jste chtěly kouknout na jeho web nepovolená reklama

Zdenka22 — 24. 6. 2014 18:10

Souhlasím s Julcou, také máme od nepovolená reklama snubní prsteny, dokonce se mi svěřil muž, že i zásnubní pořizoval u něj. Výběr je opravdu velkým, každý si příjde na své. Při našem vybírání mi padlo do oka více prstýnků. Nakonec jsme pořídili takovou směsku bílého a žlutého zlata, dámský prsten je doplněn po okrajích drobnými kamínky. Je takový nevšední a moc se nám líbí.

Kamilkaka — 9. 7. 2014 19:59

My jsme si kupovali tyhle reklama vybrali jsme si je na netu a pak šli vyzkoušet osobně, jsou z bílého zlata, takže byly dražší, ale na druhou stranu jsme chtěli nějaké kvalitní, protože jsme vybírali takové, které jsou jednodušší, abychom je mohli běžně nosit, takže tam se pak ta kvalita vyplatí, aby hned nezčernaly, ale je fakt, že pro lidi, kteří vědí dopředu, že prstýnky nosit nebudou nebo nemůžou kvůli práci, tak asi nemá cenu kupovat zlaté, ono se to často od té oceli fakt nepozná, na druhou stranu pak člověk přijde o ty krásný chvíle, až bude svým dětem ukazovat, jaké krásné prstýnky měli s tatínkem, když se brali (a následně vnoučatům), já sama dodnes vzpomínám, jak jsem vždycky u babičky chtěla vidět její prstýnek :)

novottom — 22. 7. 2014 16:10

Prsteny jsme vybírali jednak podle toho jaký materiál má podle nás nejlepší vlastnosti, co vydrží atd. A samozřejmě rozhodovala i cena a rychlost dodání/rytí. Jak jde o šperky, nakonec se vybírá očima:) Jak jinak. Hodně zdaru s výběrem.

Dianna — 7. 2. 2015 13:07

Ahojky , my se rozhodly pro snubní prsteny z chirurgické oceli.  Svatbu máme až v srpnu takže času dost. Zatím jsme byli jenom na svatební veletrh v Vankovce v Brně. U Aiola  byl  docela velký vyber. Poradíte, kde by se ještě mohla podívat.

pralinka88 — 25. 2. 2015 10:33

my jsme si objednali prstýnky reklama. musím říct, že jsem spokojená jak s kvalitou tak i s cenou. vybírali jsme ale dlouho.

Hanulela — 25. 2. 2015 14:26

já nad prstýnkama dlouho tápala a nějak si pořádně nemohla vybrat. Až mi jednou na fb začala skákat reklama na Lukáše Rýdla. Prstýnky mě zaujaly, tak sem koukla na webovky, tak hned vybrala asi 10 modelů, teď už manželovi se taky některé líbily a bylo vyřešeno :) Uvažovala jsem i nad prstýnkama podle vlastního návrhu, ale pořád jsem se nemohla rozhodnout a nakonec jsme vybrali přímo na prodejně jednoduché kroužky, jen je máme z platiny.

helenaoparilova — 26. 3. 2015 15:54

My máme z bílého zlata:)

redvine — 7. 5. 2015 12:38

My jsme si vybrali prstýnky z chirurgické oceli  a to hlavně, protože se nám líbily.  a máme je už pár let a pořád jsou stejně krásné, takže vřele doporučuju

Alena.m — 27. 5. 2015 16:46

Nejlepší jsou prstýnky z chirurgické oceli, protože vydrží opravdu hodně.  Bílé zlato mi přijde zbytečně drahé a vypadá jak stříbrný. S manželem jsme nakonec vybrali prstýnky od Rýdla, jelikož máme prodejnu 100m od domu :) Tak jsme se tam šli ze zvědavosti podívat a hned jsme si tam jeden typ zamilovali :) navíc tam byla velmi příjemná obsluha, a se vším nám ochotně poradili.. vybrali jsme si nakonec prstýnky z chirurgické oceli a zatím drží na jedničku! :)

martinka0089 — 22. 6. 2015 22:44

Já dala na první dojem a nelituji. Naše prsteny vypadají fakt nádherně :-)

Djoker — 14. 7. 2015 17:16

Dobrý den, vím, že je asi divné, že na takové fórum zavítal chlap, ale chystám se svou přítelkyni požádat o ruku. Jsme spolu už 3 roky a já mám pocit, že je nejvyšší čas posunout náš vztah dál. Chtěl bych ji dát prsten, který by ji udělal radost a který by nechtěla už nikdy sundat. S výběrem mi pomáhá její nejlepší kamarádka a ta narazila na prstýnky od Rýdla. Moje přítelkyně má ráda jednoduché věci a když jsem si prohlížel nabídku prstenů od Rýdla, tak jsem narazil na prstýnky, které jsou sice jednoduché, ale přesto neobyčejné a nějaký takový prsten bych chtěl dát své milované. Jen bych se chtěl zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s těmito prsteny a zda jsou prsteny od Rýdla nejen krásné, ale také dostatečně odolné a nepoškrábou se či neopotřebují při běžném nošení?

Romana25 — 22. 7. 2015 9:53

Djoker je to moc krásný vidět jak muž miluje svoji přítelkyni :) Není to divné! Je to moc hezké! Holky mají tyhle věci (prstýnky, značky, moda) najetý a občas je to taky sklamání když se jim nedostane to co chtějí :D jo jo povrchní vím...ale téměř každá jsme taková ;) rýdl je moc dobrá volba, jsou to kvalitní prstýnky a přítelkyně bude určite spokojena :) tomu věř! přeji hodně štěstí nech zasnuby vyjdou podle planu :)

Romana25 — 27. 7. 2015 7:35

prstýnky :) to už začínam riešiť pomaly aj jaaa :) teším sa teším :) hľadám na nete inšpiráciu, chcem niečo fakt krásne...miláčik len prevracia očami, keď mu každu chvíľu ukazujem prstene a nič iné :) :dumbom: Všade čítam na fórach Rýdl rýdl samý rýdl tak som si to našla a .....láska na prvý pohľad!!! :hjarta::hjarta::hjarta: u nás na svk to až tak moc nefrčí, ale ako sledujem tu riadne :) prstene naozaj nádherné!!! čítam dobré ohlasy aj na kvalitu, nechcem aby mi po pár rokoch začali vypadávať kamienky a tak. No ešte vybrať ten správny a ešte nech to miláčik schváli (len tak akože, v tomto je bez šance) a máme prstienky :) :)

Rosemarie — 28. 9. 2015 18:47

Taky jsme se dlouho rozhodovali, jaký si pořídit a nakonec jsme zašli do klenotnictví Bisaku v Brně. Docela nás příjemně překvapil servis, který teď mají na šperky, protože ty naše nejsou nejlevnější a kdyby se jim něco stalo, tak aspoň vím, kde se mám obrátit.

kach.na — 30. 9. 2015 8:04

ahoj, mně se (poprvé a snad naposled!) osvědčilo  Bisaku (https://www.snubni-prsteny.cz/). Mně sedí hodně, někomu přijdou až moc nazdobené, ale jak jinak má vypadat nevěsta, žejo :)) Mrkni na web a pak si zajdi na prodejnu, jsou ochotný.

Felicienne — 30. 9. 2015 12:50

kach.na napsal(a):

ahoj, mně se (poprvé a snad naposled!) osvědčilo  Bisaku (https://www.snubni-prsteny.cz/). Mně sedí hodně, někomu přijdou až moc nazdobené, ale jak jinak má vypadat nevěsta, žejo :)) Mrkni na web a pak si zajdi na prodejnu, jsou ochotný.

Páni tak ty jsou opravdu moc hezké. Ještě ukecat partnera, aby už konečně dořešil datum :)

Roxie — 30. 9. 2015 13:13

O barvě snubních prstýnků máme s mužem teď bouřlivou debatu. Jak jste se domluvili? Já bych chtěla klasické zlato, protože nosím převážně zlaté doplňky, ale můj muž zlato nemá rád .. Ale zase mám strach, že v budoucnu vyjde zlato zase z módy .. Vůbec nevím, jak se rozhodnout

Rosemarie — 8. 10. 2015 15:16

Kandys, úplně ti rozumím, všude je toho hodně, jsou krásné snad všechny, je těžky si něco vybrat, taky jsme dlouho pátrali a chtěli něco originálního, uvažovali jsme i, že si necháme udělat na zakázku, ale zas takovou představivost nemáme, abysme si přímo řekli, jaký chceme, nakonec jsem objevila na netu jedny opravdu zajímavé http://www.bisaku.cz/snubni-prsteny-model-c-4648-55mm a i příteli se líbily takže bylo jasno, jsou takové netradiční, ale mě se právě proto líbí :D

Sluneckoo — 13. 11. 2015 14:34

Ahoj, všichni, mohu vás poprosit, zda nemáte zkušenost s nákupem ve Zlatnictví STOCH? Blíží se Vánoce a přítel mi chce koupit nějaký šperk a zrovna tam mají hoodně luxusní kousky :D.

Brzoboháč — 19. 11. 2015 14:14

Hezké odpoledne, Slunéčko. Tak tam si stoprocentně vyberete špěrk svých snů. MAjí tam nádherné kousky. Nedávno jsem ozdobil zápěstí své dívky. Vybrala si u Stocha zlatý náramek, velmi krásný http://www.zlatnictvi-sperky.com/zlaty- … ch_tag=61.

EliiM — 8. 12. 2015 23:54

Manžel má veliké prsty, takže jsme si museli nechat vyrobit prsteny na zakázku tady http://prsteny-hodinky.cz/3-snubni-prsteny a jsme moc spokojení. Já s diamanty a muž bez. Mají i celoživotní záruku a pokud bychom potřebovali tak nám prsteny velikostně upraví.

Hanulela — 16. 12. 2015 10:48

Já jsem teď ve fázi, kdy vybírám s přítelem a zatím teda netuším. Nevím, jestli vybrat něco jednoduššího a nebo víc zdobeného. Šperky moc nenosím, teď mám jenom zásnubní prsten a jinak žádný jiný. Dost mě zaujaly tyhle prstýnky http://www.bisaku.cz/snubni-prsteny-model-c-bd12 ale to už je hodně neobvyklé a nevím, jestli by se mi to za chvíli neomrzelo. Líbí se Vám? Na výběr máme ještě naštěstí dost času, takže to nemusím rozhodnout teď.

jarka.modra — 16. 12. 2015 13:53

Ja se snoubencem premyslime nad rucni vyrobou snubnich prstynku..jen mam docela strach jak to dopadne..nevim nemate s tim vy nebo nekdo z vaseho okoli zkusenosti prosim?

Ollive — 28. 12. 2015 20:28

Naprosto ti rozumím, my vybíráme teď a nevíme co zvolit, obešli jsme snad všechny zlatnictví co známe a nejsme z toho moc moudří, zatím se teda přikláníme nejvíc k bisaku, ale ještě zvažujeme... uvažovali jsme už i o něčem jako nechat si prstýnky vytetovat, to udělali jedni naši známí a to mi teda přijde docela dost originální... ale já se tetování bojím, tak od toho jsme ustoupili :-D máte někdo nápad na nějaké originální prstýnky?

Tichoucka — 20. 1. 2016 20:38

Jestli chcete originální prstýky, tak si je sami navrhněte a nechte si je vyrobit! :) To je taky možnost. U kvalitního zlatníka vám vyrobí váš vysněný originál a nikdo jiný mít stejný nebude. Vím o výborném zlatníkovi z Brna na Úvozu v Praze bohužel nevím...

NNicooll — 31. 1. 2016 13:01

Ahoj, my teda máme taky od Rýdla. Koukám, že se tohle jméno tady objevuje docela často :-) nakonec jsme si vybrali z bílého zlata a jsme spokojení. Já mám ráda zdobené šperky, tak můj prstýnek má sobě přes 100 kamínků a manžel má bez zdobení. Prostě krása s nádherou, aspoň pro mě :-) důležité je, aby se prstýnky líbili hlavně Vám :-)

Pavlinka999 — 18. 2. 2016 12:12

Mrkni na stránky https://www.bisaku.cz/ mají opravdu krásné prstýnky a taky celoživotní servis, mě se nejvíc líbili jedny se zirkony z bílého zlata, a tak jsme s přítelem vyrazili a jemu se taky líbili a šli jsme do nich, máme je rok a zatím všechno ok :) záleží ale co si představuješ, každý má jiný vkus :/

Radkka — 18. 2. 2016 22:55

Mě se líbí ten nápad s vlastním návrhem prstýnků... to je romantika! :)

Elenn — 24. 2. 2016 10:37

Souhlasím, prstýnky podle vlastního návrhu jsou nejoriginálnější a hlavně jen vaše, nikdo jiný takové mít nebude. Ale ne každý si dokáže sám navrhnout tvar prstýnků, aby nejen dobře vypadal, ale byl i funkčně proveditelný. Ale to by vám měli poradit v každém zlatnictví, ve kterém prstýnky na přání nabízejí. My jsme si je nechávali dělat u Rýdla a zaměstnanec si s námi normálně sedl u toho programu a celý proces navrhování s námi projel, od začátku až do konce, dokud to nebylo přesně podle našich představ a nemůžu si je vynachválit.

babikuby — 8. 4. 2016 12:38

Já mam velmi špatnou zkušenost se zlatnictvím Rýdl. Neuznává oprávněné reklamace!!! Můžete mít záruku 5 nebo vice let,  co je to však platné kdyz reklamaci zamitne. Po dvou dnech jsem reklamovala snubní prsten. Teď leží 12 tisic v krabičce. Byl poškrábaný z vyroby,  pry jsem si to zpusobila o slavnostnim vikendu sama....

Petussina — 15. 4. 2016 19:05

To by mě asi taky zklamalo :( V dnešní době ti obchodníci pokud nemáš právníka tak se s tebou nepářou...my máme od Bisaku a doufám že reklamaci nebudu muset řešit...taky jsem přemýšlela že bych si nechala prstýnek udělat svůj originální, ale když jsem byla u nich na prodejně tak tam bylo tolik nádherných že už jsem si vybrala a aspoň ušetřila, i když tam taky nabízí ten návrh vlastního prstenu, tak ani nevím kolik by to mohlo stát. Na webu se mi sice taky líbily, ale na tom prstu to vypadá na živo úplně jinak...Koneckonců zase nepotkávám běžně ženské které by měly zrovna stejný prsten, to by byla moc velká náhoda, takže mi ani nevadí že jsem si nenavrhla svůj:)

Hanulela — 20. 5. 2016 11:05

babikuby napsal(a):

Já mam velmi špatnou zkušenost se zlatnictvím Rýdl. Neuznává oprávněné reklamace!!! Můžete mít záruku 5 nebo vice let,  co je to však platné kdyz reklamaci zamitne. Po dvou dnech jsem reklamovala snubní prsten. Teď leží 12 tisic v krabičce. Byl poškrábaný z vyroby,  pry jsem si to zpusobila o slavnostnim vikendu sama....

No to je škoda, ale proč jste to nereklamovala hned? nebo jste si toho nevšimla? Zase když si koupím prsten za 12 tisíc, tak si ho zkontroluju. Prstýnky od Rýdla máme taky a já jsem teda spokojená a nikdy s nima nebyl žádný problém. Když jsem si je vyzvedávala, tak jsem na ně první den furt koukala, takže jsem si je opravdu pořádně prohlédla.

Stranska — 23. 5. 2016 18:32

Zdravím, prosím vás, je tady někdo, kdo má odzkoušené nějaké zlatnictví v Brně ? Děkuji

Kajjka — 24. 5. 2016 13:31

Já teda můžu doporučit pana Balcara na Úvozu v Brně.. Máme prstýnky z bílého zlata, protože zlato se ani jednomu nelíbí. Nechali jsme si tam vyrýt datum a jméno toho druhého. Cenově to bylo přijatelné. Za mě bez obav můžu doporučit :)

Saruska — 27. 5. 2016 10:44

Taky jsme dlouho váhali nad snubními prstýnky. Nakonec jsme si je nechali vyrobit u Zlatnictví Stoch, kde nám skvěle poradili. Můj je ozdobený brilianty, manželův je hladký. Nějaké rady pro výběr mají i na jejich webu http://www.zlatnictvi-stoch.cz/radce/pr … h-prstenu.

Saruska — 3. 6. 2016 10:26

Ještě jsem chtěla napsat, že jsme si taky z nabídky co měli přímo ve zlatnictvích nemohli vybrat a prstýnek jsme měli nakonec vyrobený podle fotky, kterou jsme našli na netu. Ve zlatnictví to pro ně nebyl žádný problém.

Myšička54 — 22. 9. 2016 20:55

Zdravím, chci se pochlubit. S manželem jsme vybrali snubní prsteny. Na začátek musím říci, chtěla jsme nejprve jít do zlatnictví Rýdl, ale manžel po reklamaci zásnubáku řekl, že v žádném případě. Prý nebyli nějak ochotní. Našli jsme však nádherné prsteny od Bisaku a tak jsme koupili tam snad bude vše v pořádku.

RezkovkaH — 19. 10. 2016 20:55

Jsem uchvácená a musím se o to s někým podělit. Dneska jsem byla požádána o ruku. Fakt jsem neměla ani tušení, že se něco takového chystá. Holky vím, že se zde hlavně chlubíte snubákama, ale koukněte na můj zásnubák. Musím vám sem hodit odkaz tak snad to nebude vadit https://www.bisaku.cz/zasnubni-prsten-model-c-c46. Jediné z čeho mám strach je to, že se budou ty kamínky zanášet a prsten bude tedy brzo špinavý. Co myslíte mám ho dávat třeba preventivně do jedlé sody? Nebo raději někam odnést a nechat čistit?

Van — 21. 10. 2016 9:47

Blahopřeji, pokud s čištěním  nemáš zkušenost, nech si poradit u odborníka a určitě poprvé si jej nech vyčistit.  Při práci zvláště na zahradě :D a =D     bych jej určitě sundala.

brutální nikita — 25. 10. 2016 22:36

ahoj holky, myslím, že v každém zlatnictví se stane,že nějaký kousek jejich výroby je reklamován. přítel mi zásnubní prsten koupil u Aurellia bílé zlato, docela známá značka a když jsem jeden den vyklízela myčku, najednou slyším něco jemně cvaknout..a ejhle kamínek byl fuč :co:,hned tlak 200/200:-D a díky bohu jsem ho našla, kamínek byl větší, ale nedovedu si představit kdybych si nevšimla a kamínek bych pak zapla v myčce:-D. Snubní si vyberu určitě jinde, kamoška mají od Rýdla,taky známá značka a říkala že prsteny vypadají skvěle a zatím žádný problém neměli..a to dělá sálovou sestru a prsten skoro každý den sundává..takže zkusím tohle a uvidí se :-D

sabca112 — 27. 10. 2016 12:48

čauky nevěstinky, prsteny od Rýdla mohu jen doporučit, zásnubní mám už skoro rok a je stále lesklý a neporušený, včera jsme si objednali snubní na prsteny.cz..kombinaci bílé a žluté zlato u mě má prsten briliant, z vnitřní strany jsme si nechali rytinu ..datum svatby se jménem, strašně se těším až dorazí, svatba se nám blíží a tak jsem čín dál nervoznější :-D..no nic musím běžet ,jdu na zkoušku svatebního účesu:-)

Stellinka — 18. 12. 2016 11:14

Ahojky, no já jsem docela náročná na prsteny, mám jich spoustu a proto mi přítel můj zásnubní koupil výraznější s větším kamínkem..,je krásný od Rýdla, jasná volba z materiálu na trhu dostupného samozřejmě zlato a to bílé..žluté se mi nikdy moc nelíbilo. Pro naše snubní prsteny jsme se opět rádi vrátili k panu Rýdlovi, jelikož jsem se zásnubním neměla sebemenší problém, nebylo co řešit :D . Jsou nádherné, strávili jsme tam sice dobrých 20minut,ale není se co divit, není to bižu za tři stovky..Vybrali jsme z bílého zlata lesklý povrch a vprostřed matný proužek, já ještě s kamínky třemi briliantíky a přítel samozřejmě bez kamínku. Na vnitřní stranu jsme si nechali rytinu ..datum naší svatby se jménem. Všem se strašně líbili,všichni se nás ptali kde jsme je koupili:-) Neříkám,že byly levné, cena totiž odpovídá kvalitě, to je dneska se vším..ale myslím,že za prsteny,které budete nosit celý život na prstu byste si měli připlatit a nešetřit na sobě, vždyť se na něj budete koukat každý den. :hjarta:

Dominikazr — 22. 12. 2016 23:20

Ahoj, jsem nepříliš náročnou ženou, ale musím říci, že když přišla řeč na svatbu a následně na výběr prstenů, měla jsem jasnou představu. Moc mě proto oslovil web https://www.bisaku.cz, kde nabízejí velice kvalitní prsteny s následnou péčí. Nechali jsem si u nich udělat prsteny na zakázku a jsme s nimi spokojeni. Každý rok po dovolených a teplých dnech je dáme vždy vyčistit a i proto vypadají stále jako bychom je měli zcela nové.

Zuzka M. — 4. 1. 2017 9:20

Vřele doporučuji obchod VVDiamonds, který nabízí velký výběr šperků nejen s diamanty. Když si náhodou nevyberete z nabídky, tak existuje také možnost výroby prstýnků dle vlastního návrhu. S prsteny na míru máme dobré zkušenosti díky vstřícnosti při výběru, ale také s kvalitou.

zamecek — 4. 1. 2017 10:10

Nabízíme možnost prožít nejkrásnější den u nás v hotelu s možností obřadu v našem zámeckém parku. Z dlouholetých zkušeností připravíme svatební hostinu dle Vašich přání i s naším doporučením. Novomanželský pokoj zdarma www.hotelzamecek.com

Stellinka — 13. 1. 2017 12:48

.

Stellinka — 28. 1. 2017 0:05

Tak já si myslím,že velký ruce respektive prsty ještě neznamená, že si musíte dělat nějak extra na zakázku prstýnky..myslím,že v mnoha klenotnictví se vám budou snažit vyhovět a musí počítat i s tím, že má někdo větší prsty. Můj přítel taky nemá zrovna nejmenší ruce a prstýnek jsme sehnali bez problémů..máme od Rýdla a že by neměli velikost neexistuje. Prostě vám vyrobí takové ,aby se vám na prst vešly:-D. a jak tu paní píše nademnou, z ocely prstýnek snubní je sice levná varianta,ale já bych nechtěla teda z oceli.. ocel ztmavne a pak není tak pěkná jako zlato. Navíc si živě pamatuji jak u nás ve špitále na chirdě volali hasiče,aby ocelový prstýnek cvakli paní z prstu, protože žádné kleště na prsteny v nemocnici ještě nemáme a při úrazu na ruce je to pak velký problém..ruka rychle oteče a prsten svépomocí nedáte dolů. Zlato se jen přecvakne je měkčí a pak si je jen dáte zpravit..zatavit.  Je pravda, že někdo může mít alergii na kov, ale u Rýdla nám paní prodavačka nabízela prsteny z více materiálů, takže dneska už není problém a i na tohle se hledí.

Stellinka — 14. 2. 2017 13:09

Ano i my byly u pana Rýdla v Brněnské prodejně a vybrala bych si tam i já.. ovšem byla jsem tam s kamarádkou, za chvilku se vdává a ještě nemají prsteny,  takže už si vyhlídla tam. Teda ale ten je pěkný, vybrala si takový jemný nijak tlustý s kamínky dokola. Strašně se mi líbí a teď kdybych se vdávala já..vybrala bych si taky takový, je super, hodí se pěkně k zasnubnímu prstenu s kamínkem..takže dobrá volba. Její manžel chtěl jen nějaký obyčejný bez jakýchkoli rýh a ornamentů. Rozhodli se pro bílé zlato, kamínky má jen zirkony,ale myslím,že to nejde poznat.  S brilianty byly nad jejich peněžní úspory,ale asi bych si taky vzala jen zirkony o takový drahý briliantový prsten bych se bála:-) Paní prodavačka byla velice příjemná a po vyzkoušení a 20ceti minutách v prodejně se pořád usmívala.

Stellinka — 23. 2. 2017 13:55

Ahoj Holky, včera mi  psala moje nejlepší kamarádka, v květnu se vdává a prý chce jít na svatební veletrh, je teď o víkendu ve Futuru v Brně, tak mě chce s sebou. Prsteny mají vybrané z internetu ze zlatnictví od Lukáše Rýdla a tak se ptám, nevíte jestli na takových veletrzích bývají i stánky s prsteny a tak?? ..nikdy jsem na žádném svatebním veletrhu nebyla. Strašně se těším..myslíte že se tam i líčí a češou návštěvnice nebo jen ty jejich slečny modelky?? třeba by se mohla nechat kámoška namalovat profesionálem, to by se jí určitě líbilo, měla by aspoň inspiraci..chce se líčit na svoji svatbu sama. Já bych si to teda asi netroufla, sice se maluji celkem dobře, soudím podle chvály okolí, ale v den svatby jsem byla tak nervozní že bych si ani tu oční linku neudělala rovnou :-D.

Stellinka — 7. 3. 2017 11:09

Ahojky nevěsty, tak jsem byla na tom svatebním veletrhu ve futuru s kamarádkami, dvě se nám vdávají v květnu, to bude fuška..dvě svíce dvě svatby:-) to si užijeme. Holky chtěli kouknout hlavně na výzdobu a prsteny. šatičky už obě mají doma, koupily si obě své a pak je asi budou chtít prodat..teď je to moderní si koupit své šaty..ale asi je to lepší, koupí se za cenu půjčovného což je dneska pálka,pokud chcete pěkné šaty. No tak jsme si to užily, měli to pěkné, výzdoba..dorty..parfémy..šaty..přehlídka..nejvíc tam bylo snubních  prstenů..holky tam chtěli hlavně kůli výběru prstenů značky Rýdl, je to teď velice oblíbená značka i já od něj mám prsteny. Obě si vybrali velice podobný prsten. Jako já kdybych se vdávala, tak si teď taky vyberu jiný styl prstenu než mám, teď se všechno obměňuje a člověk kouká jaké krásné vyrábí:-) Bylo tam spoustu akcí a slev, letáky nám dávali na každém stánku, toho jsem měla plnou kabelku, takže jsem ji doma musela vyklidit:-D a všecko vyhodit protože mě to bylo k ničemu. Jinak všichni byli příjemní a ochotní a i poradili. škoda,že se nevdávám taky, ráda bych si tyto okamžiky také užívala..znovu.

Kraleaa — 11. 4. 2017 10:42

Zdravím,
jaké máte zkušenosti s různými materiály? Zlato/ocel/platina/stříbro nebo něcojiného?

Jarka066 — 26. 4. 2017 21:24

Dobrý den, předpokládám, že prsteny má kamarádka již koupené. Jediné co mohu za sebe říci i ostatním, že jsou bohužel i dnes firmy, které dokážou člověka akorát naštvat. Nechci raději jmenovat a jsme velice ráda, že jsme měli dostatek času na sehnání náhradních prstenů. Nakonec jsme koupili tyhle https://www.bisaku.cz/snubni-prsteny-bisaku-vintage/ a jsme rádi. Takže na koupi prstenů si dejte dostatečnou rezervu a hlavně NIC NEPLATIT dokud nemáte něco v ruce.

Barča79 — 9. 8. 2017 11:43

Ahoj holky, pro mě je teda Brno trošku z ruky protože jsem z Ostravy :) Neznáte nějaké super zlatnictví na snubní prsteny někde v okolí? Dostala jsem od známých doporučení na zlatnictví Stoch kde jsem byla nadšená z toho co mi paní prodavačka ochotně ukazovala, ovšem je to důležitá věc a tak se nechci ukvapit :D

KlarinK — 12. 8. 2017 19:36

To Barča 79:

Ahoj, u Stocha jsem si už koupila více šperků a nikdy jsem nelitovala. Rozhodně bych si prstýnky vybrala u něj :)

Barča79 — 14. 8. 2017 17:57

To KlarinK:

Ahoj, tak jsem dala na tvou radu a zašla jsem ke Stochovi i s tou kamarádkou co mi ho taky doporučila :) Nakonec jsem si domů odnesla kousky Starlight

KlarinK — 15. 8. 2017 16:08

Barča79: Ty jsou krásné :) Myslím že manžel u Stocha kupoval i zásnubák, ale to si teď nejsem jistá

helena — 16. 8. 2017 7:06

http://www.celysvet.cz/skin/smile/s1831.gif

Theya — 8. 11. 2017 15:30

Zdravím dámy (a pánové? :D),

máte tu některá prsten takříkajíc "za pár šupů"? Brouzdám už měsíc po různých webech: danfil, goldex, sperky.cz,ok a přijdou mi ty ceny prostě podezřelé. Všude naslibují, že to vydrží po celý společný život a blablabla :D :lol:, ale tomu mám věřit u šperku za dva tisíce?? :-o Nevěřím.

(4 tisíce stojí pár u jednoho, co mám vyhlídlý: https://www.ok-snubniprsteny.cz/ok-snub … eli-OC1108)? Jsem sice docela prakticky založený člověk, takže na zlatě a stříbře netrvám, ale stejně.

Máte tu některá snubák řekněme.. do 3 tisíc déle než pár let? Jak teď vypadá? Když mi i pošlete fotku jako důkaz, budu moc ráda.

Lolaa — 17. 2. 2018 18:48

Ahoj holky kde bych si mohla nechat udělat snubní prstýnky?Chceme s budoucím manželem nějaký originál.

modrovous — 17. 2. 2018 20:08

Co zkusit nějaké zlatnictví, hmm? V pekárně si asi na tohle téma nevybereš.
Případné klony upozorňuji, že odkazy na úžasné a nepřekonatelné obchodníky si podle pravidel fóra budete předávat prostřednictvím soukromých zpráv! :fuck: :D