lenax — 29. 3. 2011 21:16

Po dvouletem souziti se zamindrakovanym jedincem jsem nasla silu odejit.Ponizovani,zesmesnovani,urazeni,pozvolna separace od okoli.To vse bylo na dennim poradku.Starala jsem se o vsechno.Proc ne kdyz to clovek dela s laskou,brzy jsem procitla a zazila sok.Uvedomila jsem si,ze vse co mi poruci tak splnim.Neustale se resil jen on,ja a deti nic.Sprosta slova,pripominani ze bydlim pod jeho strechou,hlidani,jen zlomek toho hnusu.Rict svoje pocity,nazory..to by byla drzost.Zkratim to,odesla jsem ale klid nemam.Sledovani,obtezovani v praci,u baraku,vyhruzne sms,neustale hovory..trva to 6 mesicu s ruznou intenzitou,nepomaha nic..Po zkusenosti s prestupkovou komisi a policii,uz nejsem schopna jit neco hlasit...Napadl mne,ja to nahlasila,byla jsem osetrena,vse mam nafocene a vysledek.Pokuta ktere se vysmal a doporuceni jak priste mlatit zenu aby nemela nasledky.Poradi nekdo co delat?Uz to nezvladam..

aiga — 29. 3. 2011 21:35

Jako první pomoc zkus toto: http://www.bkb.cz/index.php
Držím Ti palce.

Andrýsek — 20. 9. 2011 13:55

ahoj, po pøeètení Tvého pøíspìvku jsem se vrátila pár let zpìt..nežila jsi s mým bývalým???ne, samozøejmì ne, ale prožila jsem si to samý..odešla jsem od nìj, když jsem byla v 7.týdnu tìhotenství. A s policajtama..napadal mì i pøed nima..zmìnila jsem práci, telefonní èíslo, malýho párkrát vidìl - potkali jsme se venku..a víš co?? vùbec nic..prý se mì bojí:-) že mám trumf a to malýho..ale budu muset vèas øešit, øíct malýmu, jak je to s jeho tatínkem, a jak to bylo..malej ho nezná, neví, neumí øíct táta - není komu.
Ale bojím se, že ho až bude starší potká a hned mu zaène vkládat brouky do dìtské hlavièky o jeho mamince, jaká jsem ku a pi...a jak on je nej..a vìøím, že k tomu dojde..Ty nemùžeš zmìnit místo svého bydlištì apod?? Pro klid duše??

PPavlaa — 20. 9. 2011 15:54

mnì by zajímalo, jak se to tak v dnešní dobì stane, že ženská èeká dítì s nìkým takovým. tomu se pøece dá pøedejít.