Marčulka — 26. 1. 2011 13:47

Ahoj,
chtěla bych drobet poradit, jak byste se zachovali v mém případě.
Koncem října jsem přestala brát antikoncepci (brala jsem ji téměř 5let s jednou půlroční přestávkou) s tím, aby se tělo dalo trošku do pořádku před budoucím plánováním miminka, do prosince se nedostavila menstruace, takže jsem dostala injekci na vyvolání. To už se dostavila za necelý týden po této injekci (13.12.), ale od té doby zase nic.. teď je to tedy cca přes 2 týdny zpoždění. Do toho jsme si s přítelem jednou "nedali pozor" (4.1.), prostě jsme to chtěli už risknout, a za pár dní po tomto styku jsem měla divné pocity v podbřišku - ráno takový divný tlak, avhlavně pořád pocit, že se mi chce často čůrat - to zůstalo do teď.
Před 10dny jsem běžela k doktorce, jelikož se mi vrátily kvasinky :( bohužel s nimi bojuji už 2 roky, vždy na chvíli zaberou prášky, co mi doktorka napíše a pak zase nanovo (upozorňuji, stejně jako mojí doktorku - nechodím do saun, bazénů, nejím příliš sladké ani bílé pečivo..), jenže bohužel jsem tam přišla ve špatnou dobu, kdy byla doktorka na odchodu, tak mi sestřička tedy jen (bez nějakého vyšetření) napsala další prášky, které mi na chvíli zabírají.
Test jsem se zatím sama neodvážila udělat.. je (asi) šance, že můžu být těhotná ? :|
Jak dlouho bych měla ještě čekat, než znova (kvůli nedostavené menstruaci) půjdu k Dr.?
Za odpovědi moc děkuju, hezký den :)

AndreaP. — 26. 1. 2011 13:58

A co třeba těhotenský test?

Ronja — 26. 1. 2011 14:00

Ahoj,
po vysazení HA bohužel někdy cyklus hapruje, někomu se to srovná hned a u někoho to holt trvá déle. Ve tvé situaci vidím jako nejlepší udělat si test - ze sexu 4.1. už by teď měl být jasně pozitivní, pokud se opravdu zadařilo. A s pozitivním testem (a koneckonců i negativním) se objednat k doktorovi. Buď zkontroluje těhotenství nebo ti píchne vyvolávačku. Jinak se zkus podívat na různé bylinky a doplňky na srovnání cyklu, holky tady hodně braly třeba Femigard.

Marčulka — 26. 1. 2011 15:26

Zkusím se odhodlat na ten test =o) - aspoň budu vědět předem, jak jsem na tom, než se ještě chvíli napínat v čekárně.
Jen si říkám, že spíš to bude rozhozeným tělem.. přijde mi málo nadějné, aby se to takhle hned povedlo a jen na jeden pokus (?)

misha88 — 26. 1. 2011 15:32

.

Marčulka — 29. 1. 2011 16:19

Tak dobrý - včera jsem koupila testík a dneska se mrška dostavila.. ách jo, trošku jsem doufala..

Niky92 — 19. 9. 2011 16:18

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. nedávno jsem uzivala norethisteron na oddálení menstruace,s pritelem se snaziome si davat pozor,ikdyz sem neco cetla o tekutine pred vyvrcholenim(ze obsahuje spernie),od doby vysazeni uz je to tyden a ja jsem porad nedostala menstruaci... je mozne ze jsem tehotna..? test mi vysel negativni... ale ani zadne naznaky menstruace nemam... dekuji za odpověď:)