potvorka — 23. 2. 2006 15:41

Ahojte,
potrebovala by som poradit. mam 1,5 rocny vztah, ktory si, myslim, funguje velmi dobre. s priatelom si velmi dobre rozumiem, vela sa spolu smejeme, rozpravame, proste som spokojna a myslim si ze aj on. problem je len v jednom - sexualnej frekvencii. priatel ma stale pritahuje a som si ista ze aj ja jeho, rozpravame sa o tom. problem je v tom, ze akosi nemame cas na sex a ked uz mame, som uplne vycerpana a unavena z celeho pracovneho dna (mam novu pracu, kde som maximalne vytazena), vecer sa stretavame az okolo 19:00 hod. cez den mam velku chut, partner tiez, aj si to napiseme, povieme a tesime sa jeden na druheho. no ked dojde na lamanie chleba, castokrat som rada, ze som doma a mam konecne klud a oddych. z tohto dovodu to posledne mesiace vyzera tak, ze sex. styka mame tak raz za tyzden, masturbaciu castejsie - priatel kazdy den aj 2-3x, ja ako kedy. a potom ma poriadne stve a trapi, ked vsade citam, ako vsetci sexuju 2x denne....a to sa za frigidnu vobec nepovazujem, som lahko vzrusiva, sex so svojim priatelom mam velmi rada....je to normalne alebo je niekde problem? dost ma to poslednu dobu trapi...:rolleyes:

mashanka — 23. 2. 2006 15:49

Problém je jedině v tom, že řešíš, koliktát sexují jiní. To Ti snad může být jedno, nehledě na to, že někteří lidé toho víc namluv,í než nasexují.

Buď v klidu. Myslím, že jsi úplně normální

Feuria — 23. 2. 2006 15:50

tak 2x ...... za týden je pro mě akorát ! (po 4,5 letém vztahu) No tak to jsem asi také frigidní ?? :o)

vašek — 23. 2. 2006 16:34

2x za týden .... tak 20 letech vztahu :-)))

ale to je jedno hlavně že to vyhovuje tobě a partnerovi :-)))

Feuria — 23. 2. 2006 16:48

On jezdí jen na víkendy, takže to ani víckrát nestihnem :) :) (jó, někdy je víkend, že to je i 3x za den, ale někdy jen v sobotu .... prostě, nám to tak vyhovuje, když se nám prostě chce tak se milujeme - neberu hodnotu vztahu na počet souloží....

(samo, že do toho nepočítám uspokojení jinou formou než je soulož, že :-) někdo to musí mít každý den a někdo 1x za týden. hmm
záleží na páru jak se sehrají ...

Feuria — 23. 2. 2006 16:53

Vašku skoč k vedlejšímu tématu a zjistíš, že i 4 x do roka je normální....

Majla — 23. 2. 2006 18:39

Myslím že můžeš být klidná, protože je to individuální a rozhodně by ses neměla ohlížet na to jak často to dělají ostatní. Jde o to aby se ti to líbilo a pak už je jedno jestli to děláte 2x týdně nebo denně. Zase bych řekla že takhle je pro vás sex vzácnější a nepříjde stereotyp. JInak já s přítelem máme sex tak 4x týdně, teda jen o víkendu, ale je to individuální.

vašek — 24. 2. 2006 7:14

no jasně jednou na jaře, jednou v letě, jednou na podzim a finále na Vánoce :-)))

nic se nesmí přehánět :-)) když to vše vyhovuje proč ne ...

tím spíš když se vidíte přes víkend bych pochopil to 3 denně, jenže problém je jinde víš ..... a sice kdyby jsi po tom svým miláčkovi toužila jako po ženáčovi ... leželi byste na tom pořád ... ale když máš přítele tak na půl tak to chápu že neni kam se hnát ....

potvurkapodivna — 24. 2. 2006 7:20

Ahoj Vašíku, doufala jsem, že dneska nebudeš mít rejpavou :) Jak jsme se vyspinkali?

vašek — 24. 2. 2006 7:42

potvůrko :-)

vyspinkali jsme se na ... :-) nevím, co je to se pořádně vyspat ... a rejpavou mám pořád :-))

PS: do někoho je pořeba občas rejpnout protože popostrčit nestačí :-) třeba mě víš :dumbom:

potvurkapodivna — 24. 2. 2006 8:08

Já jsem taky dneska měla nechtěný budíček ve tři ráno, vzbudily mě nějaké zdravotní problémy, tak jsem si napustila horkou vanu a relaxovala.
Vašíku, každé špatné období musí jednou skončit a potom vysvitne sluníčko i pro tebe. Záleží na tobě, jak dlouho necháš ty mračna zastiňovat svůj život. Zase bude dobře :pussa:

vašek — 24. 2. 2006 8:32

omyl po špatném období příjde ještě horší :-) ale nedá se s tím nic dělat tak je zbytečný se vzrušovat :-)))

potvurkapodivna — 24. 2. 2006 8:35

Vašíku, víš co je absolutně po*né a slabošské? Když se lidi strašně rádi sebelitují.
Ano, žádnou budoucnost před sebou nemáš, tak nechceš to už třeba zabalit úplně?
Myslíš, že to je ta správná cesta. Je ti líp? :dumbom:

vašek — 24. 2. 2006 8:44

potvůrko :-)

no to bude to řešení :-))) ale ještě si musím vyrovnat učty s pár šmejdama :-)) :dumbom:

potvurkapodivna — 24. 2. 2006 9:48

Abys nestrávil zbytek svého života vyrovnáváním nějakých účtů, protože šmejdy budeš potkávat pořád :(

Feuria — 24. 2. 2006 10:03

Vašku, do prčajs, ale já s ženáčem nespím !!! Kolikrát to mám ještě psát ?
Milovala jsem se s ním dohromady 5x za 1,5 vztahu (jen první půl rok) takže 1x za měsíc. Bylo to v době, kdy jsem ale nespala s přítelem !!! Také mi to chybělo.

Chtěla jsem napsat, že někdy spolu spíme i  5x za den a někdy 1x za víkend... prostě každý to má jinak.
Já ani s prvním přítelem po asi 2 letech nespala vícekrát než 2 x do týdne a pak třeba 1x za měsíc a pak .... jsme se rozešli :-)

Kdyby bylo jenom na mě, stačí mi 1 x za týden a z toho někdy bych š*****la jako veverka (hormony) a zase třeba přítel nemusí mít chuť.
S přítelem je sex právě ten nej, který mi vyhovuje. Neměla jsem lepšího milence než je on !

KALIK — 24. 2. 2006 10:06

Feurinko, líbí se mi jak mluvíš, šukat jak veverka :lol:

vašek — 24. 2. 2006 10:19

Feuria

a já už ti po 5 píšu že to vím :-)) hele ty si přečteš asi jinej příspěvek a pak jak na mě pořád myslíš :-) tak odpovídáš mě :_))

PS: myslím že jsi někde psala že jsi s ženáčem nikdy nespala :-))

co se týče milence ... nevím nevím já si myslím že když je to opravdu super tak se může pořád a vynechat je jako obsťák ...

Don Cecilio — 24. 2. 2006 10:26

Ahoj. Pokud to delas s pritelem  1-2x tydne, tak to je napriklad z meho pohledu pomerne casto. Je to velmi relativni pojem. Nedelal bych z toho vedu. Ja jsem se zenou skoro nespim a trapi me to, ale aspon se o tom pobavime. Vid CECILIE ? :-)

Uvazuju ze k tomu napisu neco sveho pohledu. Kazdy pohled je zatizen troskou subjektivity. Ale to je v jine diskuzi na techto strankach.

V tvem pripade myslim ze problem se sexem a jeho frekvenci nemate.

adrianne — 24. 2. 2006 10:37

ahoj potvorka :) tak to mi něco říká! mám taky novou práci už skoro 3 měsíce a za tu dobu jsme se nemilovali tolikrát jako když jsme ještě oba chodili do školy..jsem doma až v šest, teď máme v práci zaplacenou anglinu a squash, takže jsem z celýho týdne dost vyčerpaná..bydlíme ještě u rodičů, snažíme se spolu být co nejčastěji ale jsem někdy hodně unavená, během krátkého večera si chceme povídat a milovat se, někdy nestihneme ani jedno..vynahrazují to víkendy, ale každopádně to děláme podle chuti, důležitá je kvalita :) problém v tom nehledej, miluj se jen když máte chuť a hlavně náladu a síly :)

Feuria — 24. 2. 2006 10:59

Tak zase odpovím tobě Vašku :) nikdy jsem neřekla, že jsem s ním nikdy nespala :D

Spala, když jsem s ním (dle sebe) chodila a byla mooc zamilovaná. To bylo než jsem z jistila, že ženáček čeká rodinku...pak už jsem s ním nespala :-)

Vlastně kecám - jenou jo ! Ale bylo to (měla jsem z toho delší dobu - hooodně velké výčitky) :-(  né kvůli, sobě, jemu, příteli ... snad ani tak né kvůli ženě, ale proto nenarozené dítě ! Byl to hodně hnusnej pocit

potvorka — 24. 2. 2006 11:05

adrianne,
tak to presne viem o com hovoris....nove zamestnanie vie fakt velmi vycerpat...no co uz, tesim sa ze ide piatok, aby sa to nejak "dobehlo".
asi to ovplyvnuje aj to, ze si stale hladam vhodnu antikoncepciu, a ked sme teraz len na kondomoch, tak to nie je to prave orechove...

vašek — 24. 2. 2006 11:33

Feuria

dík že na mě myslíš :-)) a odpovídáš :-) vím vím vím, čtu poctivě :-))

a ten poslední odstavec ... chápu :-)

škoda že nemám tolik času projet zpět příspěvky .... by se vidělo :-))

hele nejdu ti už na nervy :-)))

adrianne — 24. 2. 2006 15:41

potvorka napsal(a):

adrianne,
tak to presne viem o com hovoris....nove zamestnanie vie fakt velmi vycerpat...no co uz, tesim sa ze ide piatok, aby sa to nejak "dobehlo".
asi to ovplyvnuje aj to, ze si stale hladam vhodnu antikoncepciu, a ked sme teraz len na kondomoch, tak to nie je to prave orechove...

důležitý taky je že ti partner nic nevyčítá, nemyslí si že se zase vymlouváš, ale vidí že jsi "mrtvolka"po celým dni v práci, já jsem ráda když se k němu můžu jen přitulit a cítit jeho vůni..nj, víkend před námi, uvidíš že doženete co jste v týdnu zanedbali ;) kondomy jsou taky někdy rušiči vášně, nemůžeš na to "hupsnout" kdykoliv máš chuť, vždycky tam musí být ta chvilička než se nasadí..

Terez — 26. 2. 2006 21:11

TŘIKRÁT ZA TŘI DNY, to je taky dobrý, ne? (No, nemluvim o tom, že pak rok nic neni... :)  No to jen pro pobavení... :)
T.