barysek — 5. 1. 2011 17:27

ahoj jsem v 33týdnu pokud tedy dobře počítám :-) dneska asik tak před 2,5hod jsem najednou měla takový divný vlhký pocit mazala  jsem na wc a měla jsem vložku mokrou. pak jsem měla ten mokrý pocit ještě několikrát nebylo to nijak moc ale bylo došla jsem domů hodila jsem sprchu a teď přemýšlím co dál. břicho tvrdé nemám kontrakce taky ne jen teď jak to píšu mě jako by pícha na čípku nevím jak to jinak popsat. je fakt že dneska jsem hodně tahala dceru v náručí byly jsme u dr tak nevím jestli plasit. co myslíte?

Sakura — 5. 1. 2011 18:09

Barysku, ze me to teklo curkem a hned jsem poznala, ze to bude ono. Trochu to zapachalo, pripominalo mi to trochu pach sperma. Kontrakce jsem v te dobe taky nemela, to prislo az za par hodin. Od rana jsem uz ale mela mirne bolesti, jako pri menses. Utikej honem do porodnice, kde ti udelaji z te tekutiny rozbor a zjisti, jestli se opravdu o plodovku jedna a pripadne si te tam uz nechaji, tak nezapomen tasku do porodnice. Me si uz nechali a za 24 hodin byla mala na svete.

barysek — 5. 1. 2011 18:45

tak nějak čekám co bude dal nic se od té sprchy neděje. no já právě nevím u malé mi vodu pichali a že by že mě nějak crčela to ne a na jipu nám tenkrát říkali že může odtékat po lžícich. problém je že teď nemám vložku nijak mokrou takže si myslím že mi to bude k prdu takže čekám jestli ještě zvhlne. tašku mám už nachystanou  kamoška  je na telefonů aby mě odvezla přítel bude doma s malou.pokud se nic nebude dít tak zitra dopoledne tak jako tak dojdu k dr

Abby21 — 5. 1. 2011 18:53

Já mám takhle už od 20 týdne výtok, několikrát denně. Musím celodenně nosit intimku, jinak bych byla věčně mokrá.
Jinak u Terezky mi při porodu taky plodovka neodtekla najednou, ale postupně, po troškách. A byl to jiný pocit, bylo toho více a spustilo se to vždycky například když jsem se ohnula... úplně jsem cítila jak to zevnitř teče, ale nemůžu to zastavit, jako bych se vyloženě počůrala.
Za to ten výtok takhle necítím, ten cítím vždycky až když už je venku.... omlouvám se za tak podrobný ppis, ale jinak to popsat neumím :rodna:

krtkaa — 5. 1. 2011 19:03

Ahojky, tak já vložky nenosim, ale kalhotky mám mokrý denně.není to nic vleikýho, ale je to takovej výtok podobnej vodě... když mi rupla voda u prvního, tak to bylo cejtit, že vyteklo naráz větší množství vody...pokud to neteče pořád, tak bych počkala do rána co a jak a pro jistotu můžeš zajet do porodnice, ale obecně platí, že jednorázový odtoky vody nevadí,...musela by odtékat delší dobu a pak bych jela hnedka..držím palce

barysek — 5. 1. 2011 19:56

abby no tak nějak jsem to cítila.. vytok mě trápí ale jiná konzistence

Sakura — 6. 1. 2011 3:25

U mne to teda bylo vyslovene voda, ne vytok. Stejne jako Abby. byl to pocit, jako bych se pocurala. Teklo to docela dost. takze cestou do porodnice (vlakem) jsem si na nadrazi musela odskocit na WC a vlozku vymenit, a to cesta trvala jen 30min, ale jedna vlozka na to nestacila. Drzim palce, at to plodovka neni a dej urcite vedet.

dusička — 6. 1. 2011 7:33

Ve 34tt mě odtekla plodovka. Pozná se to. Neprdla najednou ale jak jste to psali, jak kdybych se počůrala. Hned jsem volala 155
Nevím jestli prodávaj, ale existují "vložky" nevím jak se tojmenuje, který když je to plodovka, zmodrají, zkus se na to pozeptat.
A když odteče plodová voda,nemusí hned břicho tvrdnou, nebo nastat bolesti, takže podle toho se řídit nedá

barysek — 6. 1. 2011 9:21

tak moc byla šílená. pálila mě zahá a bylo celkově divně jinak co se týče pocitu mokrosti tak nic ale vzhledem k tomu včerejšku tak dneska sjedu na pohotovost. a dám info:-)

barysek — 8. 1. 2011 10:30

takže kontrola u dr na pohotovosti pravděpodobně to plodovka nebyla. co to bylo mi neřekl. no pokračování dalších dnů je asi takové že mám poslíčky včera mi odešel další kus h. zátky tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat každopádně 13jdu do poradny tak jsem zvědavá co a jak a hlavně jestli se malá otočila.