Káča — 26. 12. 2010 10:45

Děláte někdo tuto pomazánku? Manžel donesl poprvé avokádo a když jsem ho zkusila, tak jsem říkala, že z toho tedy určitě nic neudělám, je totálně bez chuti, spíše mi tak trochu připomínalo mýdlo :mad:. Nakonec jsem našla recept na internetu na toto a úplně jsem tomu propadla (zbytek rodiny ne).

Definitiv — 26. 12. 2010 11:57

Zbožňuju :D Ale já zbožňuju avokádo i samotný :P Krásná máslová chuť ;)
Do guacamole dávám najemno nakrájenou cibuli, kapku sojovky, trošičku česneku, sůl, občas experimentuju s kořením. Viděla jsem už i se sušenými rajčaty.
No a jíst bych to mohla neustále :D
Koupím balíček Nachos, udělám gaucamole a super večeře je na světě :lol: Mňam

Káča — 25. 9. 2011 15:42

Doteď jsem dělala tuhle pochoutku ze zeleného avokáda, jenže nyní se místo něj objevila dražší varianta temně fialového avokáda. Je mezi něma rozdíl i chuťově?

Jessica90210 — 19. 3. 2013 17:37

spam

Pišin — 1. 6. 2017 23:42

Guacamole je naprosto geniální pokrm, kterýho se ve Spojených státech ročně sní tisíce tun. Je ale potřeba to umět udělat a mít k dispozici kvalitní avokáda, což je u nás stále dost velkej problém. Chuťově i konzistencí je nejlepší odrůda Haas, což je ta, co má tvar hrušky a temně fialovou barvu, jak píše Káča.