ivuše — 11. 12. 2010 8:58

Ahojky! Sice už mám namířeno v pondělí k naší dětské doktorce(nejprve ji budu volat), ale i tak by mě zajímalo, zda jste se některá s tímto nesetkala u svého dítěte a co to může znamenat. Moc děkuji za odpovědi ;)

Naše roční Adélka během různých činností-při hře, běhu,chůzi..nakloní hlavičku k pravému ramínku a zase ji tak za 2,3 vteřinky vrátí zpět. Začalo se to objevovat tak před 2 měsíci,ale jen ojediněle, tak jsme to připisovali únavě, protože to většinou bylo večer před spaním. Teď tak týden je to častější-některý den vůbec, ale některý i víckrát za den i po vyspání, i  když je v pohodě, klidu(nemá náročný den,jen jsme doma a hrajeme si třeba...). Říkala jsem si,že je to přechodné a zmizí to, ale teď si už tak jistá nejsem.

katat — 28. 11. 2013 19:26

Dobrý den!
Toto téma je sice již staré, ovšem v poslední době na svém 15měsíčním synovi pozoruji podobné (nakloní hlavičku k levému rameni a vlastně i celé tělíčko, jakoby něčemu uhýbal, také trochu stočí za záda levou ruku - zprvu to vypadalo, že jen tak "blbne", ale je to čím dál častěji a za různých okolností...) a nikde jsem nenašla odpověď.
Prosím vás, co vám tehdy řekla lékařka? Děkuji.