Engy — 22. 2. 2006 21:16

Poradte mi prosim,kdyz delate nudle s makem,tak ten umlety mak na posypani jeste nejak varite,nebo jen hned posypete s cukrem?Diky za radu:)

anela — 22. 2. 2006 21:24

umletý mák se smíchá s moučkovým cukrem, posypat uvařené nudle a polít rozpuštěným máslem. Nic se nevaří. :)

cilka — 22. 2. 2006 21:45

Já tedy mák pomelu 2x a používám krupici...

Engy — 22. 2. 2006 22:26

Tak děkuju za radu,ja si tu dobrutku hned zitra udelam:P

cilka — 22. 2. 2006 22:46

Dej do vody trochu oleje ať se ti nudle neslepí, nebo uvař vřetena.

Isidia — 22. 2. 2006 23:53

Mák se míchá s moučkovým cukrem, aby nezhořknul. Zbytek můžete dát do mrazáku.

Engy — 23. 2. 2006 10:14

Ja uz jsem se nastesti naucila delat nudle "domaci":)Tak na nudle s makem pouzivam jen ty:)

Iveta X — 23. 2. 2006 10:54

Místo máku se nudle můžou posypat mletými vlašskými ořechy. Taky vynikající...

cilka — 23. 2. 2006 10:56

Engy, máš pravdu, domácím nudlím se nic nevyrovná......
Na nudle lze taky použít osmažená strouhanka ale radši už pak nemastit...

lada-kuchtík — 25. 2. 2006 7:22

pomletý mák se promíchá s moučkovým cukrem a dávám ho do sklenice s víčkem a do lednice!!!!!!!.protože mák obsahuje tuk a při teplotě nad pět stupnů se rozkládá a to je ten důvod ,proč mák zhořkne.tak uchovávám mák i nepomletý.

sinyk — 25. 2. 2006 14:25

Na nudle je dobré taky mák smíchat se skořicí nebo nastrouhaným perníkem, nebo taky s nasekanými vlaš. ořechy. MŇAM. Když melu mák, tak přimelu více a zbytek dávám do mražáku a mám ho vždy po ruce.