javena — 1. 9. 2010 11:52

Kuchařinky, poradí některá? Dostala jsem domácí paštiku - z čehosi vepřového. Je jí takový kvantum, že pochybuju, že ji vůbec spořádáme a tak se ptám... jak dlouho vydrží domácí paštika v lednici, aniž by byla po pozření nebezpečná? :P

Bety — 1. 9. 2010 12:46

nemám ponětí, proč to nenaporcuješ a nezmrazíš porce?

javena — 1. 9. 2010 13:03

Tak abych se přiznala, Bety, taková varianta mě vůbec nenapadla. Já tedy všeobecně nic moc nezamražuju - mě to nějak pak nechutná - občas něco zamrazím, když není zbytí... ale spíš se snažím odhadnout spotřebu.
Tady asi mrazáček využiju. Zase mi to přijde škoda, je dobrá... a tý práce za tím.
Díky. :)