Betulka — 11. 8. 2010 15:51

Najde se tu někdo kdo na této škole studuje v kombinované formě zahradnictví? Chystám se tam, sice až za rok jít (jestli se dostanu) a zajímalo by mě jak je to časově náročné, na jejich stránkách je že škola by byla některé pátky a soboty, ale já si nejsem jistá jestli bych každý pátek mohla. Jestli tu někdo takový je - jde docházku nějak obejít (např. seminárky apod.) nebo je účast nutná? A ještě by mě zajímalo jestli jsou učitelé ochotní umožnit případné dělání zkoušek ze zimního semestru i v létě, pokud to člověk nestíhá. Díky za odpovědi.

Vladena — 12. 8. 2010 7:03

Je to škola v Plzni? :D:D

Betulka — 12. 8. 2010 15:43

:D tak jsem to nemyslela :D Já už totiž jeden obor studuju denně a nevím jaký budu mít rozvrh - jestli bych opravdu mohla všechny 4 pátky co je tam uvedené (jedná se jen o jeden rok, další už bych dělala klasicky při práci).

Definitiv — 12. 8. 2010 15:54

PEFka je v docházce na KS dost laxní, agro si to hlídá o trochu víc, ale myslím, že s docházkou mít problém nebudeš.
Co se týče vypisování zkoušek, s tím jsou už větší potíže. Je málo termínů a moc lidí a člověk je nedonutí vypsat další.Takže sice máš v letním možnost vykonat zkoušku se zimního, ale je tam jeden termín, na který se třese stovka lidí ;)

V souhrnu: dá se to, ale připrav se na častý boj s byrokratickým šimlem, chce to hodně diplomacie a taktu ;)