Renata Babinet — 9. 8. 2010 21:36

Zapojte se do sbírky „Babyweb pomáhá rodičům a dětem“, kterou pořádáme zítra, v úterý 10. srpna, v Praze 5, na Náměstí Kinských, hned vedle vstupu do Kinského zahrady a parku. Mapka zde:http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& … d83477135.
Chcete-li pomoci rodičům malých dětí, kteří přišli o všechno, přineste zítra, v úterý 10. 8. 2010 mezi 12. a 19. hodinou cokoliv z níže uvedeného seznamu (ideálně celá balení kvůli logistice)

-          Plenky jednorázové i látkové

-          Vlhčené ubrousky

-          Sušená mléka a kaše

-          Lahvičky, savičky, dudlíky

-          Dětské výživy a příkrmy (nejlépe balené v plastu, pokud bude možné)

-          Podložky na přebalování

-          Dětské repelenty

-          Dezinfekční ubrousky, gely

-          Krémy na opruzeniny

-          Kojící vložky do podprsenek

Prosíme, ostatní materiál nenoste, chceme skutečně poslat cílenou pomoc malým dětem a jejich rodičům. Balenou vodu, savo atd. přenecháváme profesionálním humanitárním organizacím.

Jsme v přímém kontaktu se starosty postižených obcí a podle jejich informací existují v Mníšku, Frýdlantu, Chrastavě, Višňové, Bílém Kostelu, Hrádku nad Nisou, Jánské, Jetřichovicích, Raspenavě a dalších obcích stovky rodin s malými dětmi, kterým povodeň vytopila nebo poničila jejich dům. Pomoc tak velmi potřebují. Děkujeme.

Všechny informace najdete ve složce Sbírka POVODEŇ 2010 http://www.babyweb.cz/Tema/tag10-Povode … 2010.aspx.

Věci, které se podaří díky sbírce shromáždit, hned ve středu 11. srpna osobně rozvezeme přímo do postižených obcí a ve spolupráci s krizovými štáby předáme starostům, v menších obcích přímo postiženým rodinám.

Potřebujeme dobrovolníky i auta!

Hledáme dobrovolníky, kteří nám pomohou s organizací sbírky v Praze i jejím rozdělováním na jednotlivých místech. Zároveň hledáme i auta s řidiči (typově dodávky nebo skříňový nákladní  automobil), která nám pomoc rozvezou.

Kdo máte tento den čas a chuť, hlaste se prosím na e-mailu redakce (redakce@babyweb.cz) na tel. čísle: 226-202-280.

Sbírka bude vzhledem k našim možnostem organizována pouze v Praze. Pokud chcete pomoci a nejste z Prahy a okolí, pošlete prosím peníze některé z prověřených humanitárních organizací – např. ADRA, Člověk v tísni atd.

Pomáhá i Bazárek

Máte-li doma již nepotřebnou postýlku, podložku, oblečení anebo i hračky, prostě vše, co ti nejmenší mohou potřebovat, NABÍDNĚTE ZDARMA tyto věci přes přehledně strukturovaný Bazárek Babywebu prostřednictvím speciální složky zde:

http://bazarek.babyweb.cz/sell/34/publi … enuji.html

Pokud sháníte pomoc pro vaše přátele, kteří byli postižení povodní, zadávejte vaše POTŘEBY zde:

http://www.babyweb.cz/Forum/babywebcz/o … -2010.aspx

Děkujeme.