kp2 — 8. 8. 2010 19:26

Jsem muž a celkem často nosím slipy. Zhruba před 15-ti lety bylo módní nosit slipy. Dnes je to zase naopak. Já jsem ale u slipů zůstal. Často nosím slipy, někdy boxerky, občas trenky. Slipy nosím proto, že všechno hezky drží pohromadě (na sportování a na delší chození jsou taky výborné). A taky, že kvalitní slipy větrají líp než boxerky (boxerky jsou vlastně slipy s nohavičkou, takže obepínají větší část těla než slipy). Dobře odvádějí pot. Trenýrky se často nepříjemně shrnují. To, že slipy zvyšují teplotu varlat bylo několikrát vědeckými testy spolehlivě vyvráceno (teplotu zvyšují upnuté kalhoty).
Je sice pravda, že slipy vypadají podobně jako kalhotky, ale to snad nevadí? Já se ve slipech cítím pohodlně a budu je nosit i nadále.
Zajímá mně ale názor holek a žen na to, že jejich manžel, partner, přítel, syn... nosí slipy. Jestli Vám to vadí, nebo ne, případně proč.

PavlaH — 8. 8. 2010 19:33

Problém jetli nosit slipy nebo trencle mi přijde stejný, jako když holky nosí tanga nebo spoďárky. Prostě jak komu vyhovuje. Podle slipů nelze poznat ani IQ ani charakter. Tož tak...

Dobrá inspirace do problematiky je v roku ďábla - je Nohavica slipař nebo trenýrkář? :D:D:D

eremuruss — 8. 8. 2010 19:35

Me se na chlapech vice libi slipy.

DaVa1959 — 8. 8. 2010 20:19

muj pritel nosi boxery nebo trenky...slipy mi pripadaji.... hrozne...zzenstele.....

Tercila — 8. 8. 2010 20:30

Je sice pravda, že slipy vypadají podobně jako kalhotky, ale to snad nevadí?

:D :D tak... právě že zrovna tohle může vadit :D. Tobě by snad nevadilo, kdyby Tvoje partnerka nosila bombarďáky? Není to sice životně důležité, nicméně ledacos to ve vztahu taky může ovlivnit.
Anketně: jednoznačně u mně vítězí boxerky. Na rozdíl od slipů vypadají sexy.

Pavla má pravdu, že IQ ani charakter se podle toho nepozná, ale když u mně slipy vyvolají smích, tak.... Prostě ideální pro mě je, když muž s vysokým IQ a skvělým charakterem nosí boxerky :D :D :D.
Dělám si trochu legraci, pardon. To asi způsobila ta představa slipů. ;) :D

Isabel — 8. 8. 2010 20:30

Ja hlasuji jednoznacne pro boxerky nebo trenky :supr:

misha88 — 8. 8. 2010 20:53

.

amba001 — 8. 8. 2010 21:31

Mužské pohlaví je "venku", protože pro dobrou funkci a tvorbu spermií potřebuje mít o něco nižší teplotu než má tělo nositele. Slipy "to" přitisknou k tělu, kde se příliš ohřívá, což má špatný vliv na tvorbu spermií, někdy i neplodnost. Tak to příroda zařídila.

PPavlaa — 8. 8. 2010 21:36

chlap ve slipech na mě působí strašně, hlasuju pro boxerky ;)

Vanda — 8. 8. 2010 21:48

No,já mám doma 4 chlapi a všichni nosí boxerky,někdy trenky.Manžel ojakživa a kluci nosili slipy tak do těch 12 let a pak už je odmítali s tím,že se jim spolužáci v tělocviku v šatně smějí.
Co se týká mě je fakt,že mi ti chlapi v těch boxerkách připadají jaksi přirozeněji,možná více sexy.Ále, asi by ti chlapi měli běhat po světě v tom,v čem se cítí oni sami nejlíp ,bez ohledu na módní trendy.

majkafa — 8. 8. 2010 21:49

Mně přijdou boxerky ze zdravotního hlediska stejně nanic, jako slipy. Taky jsou mužské pohlavní orgány příliš tlačené k tělu. A navíc boxerky pro mě vypadají stejně neesticky, možná ještě víc, než slipy.
Takže - krásné bavlněné trenýrky. Ty jsou v podstatě jako kraťasy. V těch muž vypadá jako Muž.

aprill — 8. 8. 2010 22:10

Kluci boxerky, partner trenky( ty co má na mysli Majkafa, žádné plátěné s kapsičkou na zadku) . Slipy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

haiel — 8. 8. 2010 22:12

Jsem taky pro boxerky a trenýrky.  Přijdou mi mužnější než slipy.  A snad nebude vadit, když se vyjádřím i k barvě. Na mužích mám nejraději bílou, světle šedou a světlemodrou, tedy co se spodního prádla tejče. Černá mi přijde příliš ženská, no a jiné barvy a jejich kombinace v příp. toho chlapského spodního prádla na mne působí poněkud žertovně :P Takže z mého pohledu - bílé boxerky (příp. trenýrky) to jistí :)

Blossom — 8. 8. 2010 22:25

Mě se líbí boxerky. Slipy se mi nelíbí. Ale nejhorší mi připadají  plandací trenýrky - dokonce jsem na jednom chlapovi kdysi viděla takové, které byly plandací až tak, že vypadaly jako nařasená minisukně...:usch:

Taky jsem někde četla, že teplé oblečení v těchto partiích může snižovat plodnost muže...naštěstí toto už my řešit vůbec nemusíme :D, my už se můžem soustředit jen na tu estetickou stránku věci.
A tomu mému tedy boxerky sluší, má moc hezkou sportovní postavu a boxerky to podtrhují. :jojo:

majkafa — 8. 8. 2010 23:05

Mně se ta boule na slipech nebo boxerkách vepředu děsně nelíbí. Přijde mi taková prvoplánová. :lol:

Judyna — 8. 8. 2010 23:47

Já bych to nechala na chlapech, ať si nosí to, v čem se cítí nejlíp. Mně konkrétně se taky líbí lehce volné bavlněné trenýrky. Taky záleží na typu postavy. Osobně si nedovedu představit, kdybych měla nosit v létě něco jako boxerky. Musí v tom být v létě pěkné vedro.
(Teď jsem ale synkovi koupila boxerky z modalu a říkal, že je to oproti bavlně lepší)

Leila — 9. 8. 2010 0:15

Mě se víc na chlapech líbí slipy :).

amba001 — 9. 8. 2010 8:06

Mě se nejvíc líbí chlapi bez trnýrek, slipů i boxerek.

misha88 — 9. 8. 2010 8:28

.

laminanonte — 9. 8. 2010 9:16

je jedno co se mi líbí, nebo nelíbí...především jde o mužovo pohodlí a do toho mu nekecám.
Syn i manžel nosí boxerky. Trenýrky se hrnou a slipy nechtějí asi proto, že už jaksi nejsou tak modní.

Ale všeobecně se mi líbí chlap v boxerkách...jsou sexy a dávají tušit..:)

Adelle — 9. 8. 2010 9:38

Ze zdravotního hlediska jde podlě mě hlavně o kvalitu materiálu a o to, aby slipy byly dobře střižené a konkrétnímu nositeli perfektně seděly - neškrtily ani neplandaly.

Líbí se mi bavlněné "trenkoslipy" s krátkou rovnou nohavičkou. Partnerovi naštěstí taky :)

Ronja — 9. 8. 2010 18:25

Mě je to upřímně řečeno dost jedno. Esteticky se mi líbí nejvíc boxerky, potom slipy. Trenýrky mi připadají trochu směšné až dědečkovské, ale kdyby je partner nosil, neměla bych s tím problém. Hlavně v čem je mu pohodlně, asi nejsem vizuální typ, protože tedy mou vášeň nebo nevášeň k němu spodní prádlo moc neovlivňuje....Hlavně že nenosí tohle, s tím bych asi problém měla :D

http://www.binbin.net/photos/generic/pin/pink-mankini.jpg

PPavlaa — 9. 8. 2010 19:52

:lol:

elena007 — 9. 8. 2010 22:44

Jelikoz jsem uz byla parkrat kolem bloku a tudiz zazila dobu, kdy, kdo nenosil slipy, byl out, slipy me nijak nesokuji. Vpodstate mi to je jedno. Cokoli je chlapovi pohodlne. Mne by se taky nelibilo, kdyby partner zadal, abych nosila ausgerechnet hot pants, kdyz mne nevyhovuji, jen proto, ze jemu se zdaji sexy. Pravda plavky ala slipy bych na svemu muzi rada nevidela, prece jen jsou uz z mody. Na druhou stranu prilis dlouhe a prilis plandave bermudy se mi nelibi taky. Zvlast, kdyz z nich koukaji tenka, nevyvinuta lytka.

majkafa — 10. 8. 2010 7:11

Já to mám tak, že ať muž nosí, co mu vyhovuje. Ale to neznamená, že se mi to musí povinně líbit. :D

Selima — 10. 8. 2010 8:41

Radšej ho mám bez slipov, ale čo už... :P Občas tie slipy alebo boxerky vydržím, nedá se svítit. A okrem tangáčov :dumbom:  mi je v zásade fuck, čo má na sebe. :jojo:

Lamiia — 14. 4. 2011 2:55

kp2 napsal(a):

Jsem muž a celkem často nosím slipy. Zhruba před 15-ti lety bylo módní nosit slipy. Dnes je to zase naopak. Já jsem ale u slipů zůstal. Často nosím slipy, někdy boxerky, občas trenky. Slipy nosím proto, že všechno hezky drží pohromadě (na sportování a na delší chození jsou taky výborné). A taky, že kvalitní slipy větrají líp než boxerky (boxerky jsou vlastně slipy s nohavičkou, takže obepínají větší část těla než slipy). Dobře odvádějí pot. Trenýrky se často nepříjemně shrnují. To, že slipy zvyšují teplotu varlat bylo několikrát vědeckými testy spolehlivě vyvráceno (teplotu zvyšují upnuté kalhoty).
Je sice pravda, že slipy vypadají podobně jako kalhotky, ale to snad nevadí? Já se ve slipech cítím pohodlně a budu je nosit i nadále.
Zajímá mně ale názor holek a žen na to, že jejich manžel, partner, přítel, syn... nosí slipy. Jestli Vám to vadí, nebo ne, případně proč.

Vůbec se netrap, je mi 23, tudíž bych řekla mladší generace a můj chlap nosí jedině slipy, přesně kvůli tomu co popisuješ, tím, že vypadají jako kalhotky bych se už vůbec netrápila, toto srovnat mě opravdu nikdy nenapadlo...
Takže ti přeji pohodlné nošení ;)

ternach — 12. 12. 2012 12:45

Já doufám, že někoho neurazím, mně slipy připadají antisexy, byť nebudu zpochybňovat jejich praktičnost a naopak nepraktičnost trenýrek, které se mi ale líbí nejvíc. Boxerky jsou řekla bych dobrým kompromisem. I když taky hodně záleží na designu. Jestli i boxerky jsou obyč a divně ušité, tak můžou taky vypadat hrozně oblečené. Dobře padnoucí jsou de puta madre . to máme s přítelem vyzkoušené a taky mají super design. Tak to mi přijde sexy.

příspěvek upraven, smazán odkaz

CZmartin — 8. 4. 2015 20:25

Já teda slipy nosím, sorry za to, ale mě vyhovují. Mám i boxerky hlavně na spaní, ale na sport a každodenní nošení nosím slipy. Ono je potřeba si najít dobrý materiál, natrefil jsem na bambusové vlákno a nemůžu si ho vynachválit a bohužel to tady prodávají jen na internetu smazáno. Sorry za web stránku, snad to nevadí, že to sem takhle píšu. Když si ale najdete svoji velikost a můžete to i do 3 týdnů vyměnit za tu správnou velikost, tak už pak nebudete chtít měnit. Chápu, že se ale slipy líbit nemusí.

AndreaP. — 8. 4. 2015 21:06

Stránka mi teda vadí, a proto jí jako nepovolenou reklamu taky hned mažu a k "dotazu" - upřímně je mi to jedno, ať si každý nosí, co je mu libo :)

Lololita — 8. 4. 2015 21:25

líbí se mi na chlapech boxerky nebo trenýrky :-)

Grainne — 8. 4. 2015 21:55

Lololita napsal(a):

líbí se mi na chlapech boxerky nebo trenýrky :-)

vadi , ale to je tak vse co s tim muzu delat

Hruska01 — 19. 4. 2015 20:23

mně přijdou slipy dost nesexy, zvlášť bílý slipy! fuj :)

Dorka — 20. 4. 2015 10:49

Mne taky. Slipy, bily, fuj! Boxerky. Jednoznacne. Ale z bavlneneho upletu, zadnou  umelinu.

Eva. — 20. 4. 2015 10:54

Boxerky jsou slipy s nohavičkou. Nelíbí se mi stejně, jako se mi nelíbí slipy.
Líbí se mi hezké trenýrky.

kulíšek007 — 29. 4. 2015 18:54

Tak mě se taky klasické slipy moc nelíbí, ale boxerky jsou podle mě docela sexy...

lovejack — 19. 5. 2015 6:57

elena007 napsal(a):

Jelikoz jsem uz byla parkrat kolem bloku a tudiz zazila dobu, kdy, kdo nenosil slipy, byl out, slipy me nijak nesokuji. Vpodstate mi to je jedno. Cokoli je chlapovi pohodlne. Mne by se taky nelibilo, kdyby partner zadal, abych nosila ausgerechnet hot pants, kdyz mne nevyhovuji, jen proto, ze jemu se zdaji sexy. Pravda plavky ala slipy bych na svemu muzi rada nevidela, prece jen jsou uz z mody. Na druhou stranu prilis dlouhe a prilis plandave bermudy se mi nelibi taky. Zvlast, kdyz z nich koukaji tenka, nevyvinuta lytka.

http://i00.c.aliimg.com/img/ibank/2015/785/127/2107721587_573758348.jpg
http://i02.c.aliimg.com/img/ibank/2015/585/127/2107721585_573758348.jpg
:godlike::godlike::godlike::godlike:

Dorka — 19. 5. 2015 10:52

Tak to z obrazku je ponekud extravagantni,ac opravdu “k nakousnuti“ ...
Dobre fakt na plaz, k erorickym hratkam a pod., ... Ale k beznemu noseni asi ne-e...

Antonka — 27. 5. 2015 13:29

No ale ty fotky vypadají, že to vážně někdo nosí, a to jakože opravdu na pláž?? :D :D :D nebo myslíte, že jsou to ilustrační fotky?...asi jsem staromódní :D

jana123stritezska — 18. 8. 2015 12:04

Chlap ve slipech vypadá jak ženská :(. Nejsem zastánce.. A tanga nebo ten luxus na obrázku výše, o tom ani nemluvě :D.