beth — 9. 7. 2010 16:41

Chtěla jsem si nechat vyložit karty od Marcely Košanové, ráda bych věděla zda s ní nemáte někdo zkušenost - tj. zda vám se vám předpověď od ní splnila.

javena — 12. 7. 2010 11:33

No, ty její rychlovýklady v rádiu a televizi... teď byla v pátek na TV Barrandov... Já osobně bych k ní nešla.

Chiméra — 12. 7. 2010 12:02

Já u ní byla před lety - byl to slušnej tyjátr. Byla šikovná, uměla se prodat. Btw netrefila vůbec nic z mé přítomnosti a minulosti krom toho, co je zřejmé na první pohled, a o budoucnosti vůbec nehovořím. Úplně mimo terč. Toto byla moje jediná zkušenost s placenou službou tohoto typu a svým způsobem poučná.

Vladena — 12. 7. 2010 15:00

Včera byl v TV věštec. Fialkovou košilku, snad měl i oční stíny?!, a straaašně pomalinku mluviiiiil.....no hrůza! Vydržela jsem jeden dotaz od divačky nar. 1968 a bolely ji hrozně nohy. Rada byla, že u ní duchovno není v pořádku měla by mít více pokory a na nohy nejlépe vodní lázeň-třeba pobyt v lázních. Více pokory můžeme říci každému, neboť je vždy co zlepšovat a koupele pomohou na pohybový aparát automaticky. Takže vyhozených nejméně 3OO Kč.

Adelle — 13. 7. 2010 10:55

Taky mě fascinují tyhle TV věštby, je to maximálně k zasmání. Trochu mě to mrzí, protože se tím devalvuje něco, na co věřím a co podle mě funguje - když to někdo umí a dělá to dobře.

Smutné je, že lidem podle mě chybí nejen naděje, ale často i pár lidských slov, na které třeba doktoři často nemají čas. Myslím, že někomu může pomoci prostě jenom fakt, že se mu někdo snaží porozumět a naladit se na něj, byť v takto zkarikované podobě :/

Adelle — 13. 7. 2010 10:57

Jinak beth - na M. Košanovou jsem slyšela spíš negativní ohlasy. Má jméno, je to "celebrita", to je údajně asi tak vše - ale třeba z těch lidí mluví pustá závist, kdo ví.

Asi ti nikdo neřekne, jestli by sedla zrovna tobě a jestli by ti pomohla.

Tulipánka — 13. 7. 2010 16:01

Já se vždycky radím s Martinkou1 tady na babi a vždycky to sedne. Občas si tahám karty sama, ale často mi pořád něco dokolečka říkají, ale já jim ne a ne rozumět :D
Toho tragéda v TV jsem dnes v repríze také viděla a musela jsem se smát, tohle už byla fatk extra třída :dumbom: :lol:

IŠTAR — 20. 8. 2010 18:32

Já jí jednou volala do TV, a její výklad seděl jako p*del na hrnec. :) Mockrát si na ní vzpomenu, jak obrovskou měla pravdu.... Takže bych zase až tak nezavrhovala ani Košanovou a ani TV výklady.... Samozřejmě, osobní výklad je osobní výklad. :)