Nikiniki26 — 3. 6. 2010 16:19

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o návůdek, jak správně nalíčit oční linky. právě jsem se o to pokusila černou tužkou si nakreslit linku na horní víčko, ale myslím, že to má vypadat jinak :kapitulation: Díky za vaše postřehy.

henrietta — 4. 6. 2010 20:59

Mě to na horním víčku taky moc nejde, asi nemám dost pevnou ruku. Někde jsem četla, že si máš nejdřív udělat pár teček a ty pak pospojovat. No ani to mi moc nešlo, ale nejsem trpělivá to trénovat, tak si prostě horní linky nedělám. Každopádně myslím, že to bude vyžadovat spíš cvik než rady :) A taky dobrou tužku - v rámci mých možností mi to šlo spíš měkčí.

alexiska — 14. 6. 2010 10:14

nepovolená reklama

křižík — 19. 5. 2011 17:06

Mám stejný problém, asi taky neudržím ruku tak, abych udělala perfektní linku. Řeším to tedy trošku jinak. Koupila jsem si Eye Shadow Transforming Potion od firmy Urban Decay, jsou to dvě lahvičky s vodičkou, v jedné je silnější štěteček na oční stíny a ve druhé slabý štěteček na oční linky. Funguje to tak, že štěteček otřete o jakékoliv oční stíny (té barvy, jaké barvy chcete udělat linku). Já mám hodně sypkých minerálních stínů i divokých barev (zelená, modrá, ale samozřejmě můžete použít i černou barvu, chcete-li černou linku), je možné ale štěteček otřít i o jakékoliv pudrové lisované oční stíny. Pak štětečkem udělat linku na oko. Když se mi linka povede, jak má být, nechám ji zaschnout a dolíčím opatrně decentním stínem. Pokud se mi linka nepovede, že se mi nelíbí, není rovná, vezmu pevný štěteček a linku rozmažu na oko a mám oční stíny, které jsou u oka výraznější a rozetřené do ztracena. Mohu tak linky udělat vpodstatě z jakékoliv barvy, když v té barvě mám nějaké oční stíny, což mi přijde výhodné.

andr — 20. 5. 2011 9:58

Výborný je linkovač od Miss Sporty za pár kaček a uděláš si tlustou linku jak chceš :)