krtkaa — 26. 5. 2010 10:05

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte tip na autosedačku resp. na něco co by v tý autosedačce drželo malý,mu hlavičku - nějaká guma, jestli se neprodává, nebo tak něco..usíná tam bez problémů a celkem často a chystáme se na cestu do maďarska, ale na netu sem nic nenašla :(

lenkaB — 26. 5. 2010 10:18

krtkoo, na co gumičku? aby mu ta hlavička nespadla? já teda nevím, ale to by u nás neprošlo :lol: nejde ta sedačka polohovat? nám jde trochu naklonit, aby nespala úplně vsedě a to si malá při usnutí hezky hlavičku položí a nemá problém s tím, že by jí přepadávala dopředu...

krtkaa — 26. 5. 2010 10:37

lenkaB napsal(a):

krtkoo, na co gumičku? aby mu ta hlavička nespadla? já teda nevím, ale to by u nás neprošlo :lol: nejde ta sedačka polohovat? nám jde trochu naklonit, aby nespala úplně vsedě a to si malá při usnutí hezky hlavičku položí a nemá problém s tím, že by jí přepadávala dopředu...

to mě napadlo jako první...jestli něco takovýho neexistuje...sedačka neni uplně kolmo, takže si tam hlavičku taky opírá o ty postranice, který se pak sundaj, ale spíš když se zabrzdí i jen trošku tak mu padá dopředu...stejně tam budu sedět s ním, ale zajímá mě, jestli někdo nemáte takovou pomůcku :)

Maharishi — 26. 5. 2010 11:23

Krko, to jsi mě pobavila :lol: , když si představím dítě s omotanou gumičkou kolem hlavy, aby nepřepadávalo :lol:

My máme naštěstí polohovatelnou autosedačku (Romer) a když se co nejvíc nazdvihne, tak v pohodě udrží malé hlavičku i ve spánku ve správné poloze...samozřejmě, že když se prudčeji zabrzdí, tak letí dopředu, ale to ji vždycky spravím.

Taky se chystáme za měsíc na 7 hodinovou cestu autem, tak doufám, že to obě holky zvládnou :)

Dej vědět, jestli se ti podařilo ještě něco vymyslet nebo sehnat.

Dita.L — 26. 5. 2010 11:38

:lol: :lol: :lol: gumicku krtko :supr:

My jezdime autem hodne casto a daleko. taky jsem se snazila padani hlavicky resit, ale nakonec jsem sehnala jenom takovy ten polstarek za krk, cestovni, mame to jako plysaka, vypada t o jako had (zkusim to najit nekde na netu ) a kdyz malej usne, tak mu to strcime za krk.

Dita.L — 26. 5. 2010 11:40

tak neco takoveho jako priklad  http://fr.shopping.com/xDN-soins_bebe-- … ccessoires
stranky jsou specializovane na prodej detskeho zbozi, a nikde nic jineho neni. Ani gumicky :lol: :lol:

Jeste bych ti doporucila to minizrcatko jestli u vas sezenes. http://www.oclio.com/retroviseur-de-sur … opping-com  Pridelava se na zrcatko pro ridice v aute a nastavi se na prcka. Jezdim hodne ty dalky sama a kdyz se divam na dalnici do zrcatka, vidim rovnou i co dela prcek a nemusim se otacet :supr: ani jinak sachovat.

mishasha — 26. 5. 2010 12:21

Krtkaa, uvažovala jsem kdysi podobně :lol: i při skloněný sedačce malýmu hlavička padala dopředu. Pořídila jsem pak ten polštářek co píše Dita a ten je fajn. Akorát já teda musím čekat až Mat tvrdě usne a nenápadně mu tam ten  polštářek nějak nasoukat (když jedu s mužem na delší cestu), protože jeho osobně neuvěřitelně štve :D

krtkaa — 26. 5. 2010 13:03

díky za tip s tím polštářkem, brcáha distribuuje ty paťácký, tak jeden vezmu a uvidíme..ale asi to taky neprojde mu ho dát během bdělosti :) často usnu s ním v autě a muž mě pak vyleká že mu padla hlavička :) dneska sem koukala na www.tchibo.cz a maji tam bezva tasku na jidlo - za sedačku před ním, tak to hned zakoupim :)

Šípěnka — 14. 10. 2015 18:08

My máme tohle http://www.funbaby.cz/baby-benbat-nakrcnik-kure-0-12/ , malá s tím klidně byla i když nespala, jenom na léto to není moc paráda protože je s tím ještě větší teplo :)