utka2 — 14. 5. 2010 16:54

ahoj, mam 6tyd.syna,do teto nedele slo vse ok-mleka dost,kojeni cca po 3hod.od pondeli jak kdyz utne,prsa se mi prestala nalívat, uz nepotrebuju ani vlozky do podprsenky!po celodenním a celonočním řvaní,přikládání od jednoho prsa k druhému,čekání až se aspon neco málo vytvoří(to vypil behem 5-ti min,pak se zuřive pouštěl a zas přisával,ale já už tam nic neměla)jsem rano jela do krámu pro UM.vypil 120ml a spokojene usnul.spal 3 hod tak se mi stihlo nejaky mliko udelat,ale mnohem min nez driv.ted musim prikrmovat 1xdopol a na noc.hodne piju,snazim se nenervovat,často prikladam-v noci 2x,ale vysledek zalostny.mate s tim nekdo zkusenost jak zvysit tvorbu mleka?je mozne ,ze to ma souvislost s menstruaci?sice jsem ji nedostala,ale od po.me boli bricho,jako by mela kazdou chvili prijit.nechci prestat kojit,u dcery jsem kojila jen 3mes.,tak to ted nechci jen tak vzdat.  :(

eva4444 — 14. 5. 2010 18:03

Zkus často mimčo přikládat hlavně v noci a dokrmovat jen maličko a nejlíp čím dál méně. Zřejmě máš laktační krizi. Taky jsem ji měla, když jsem malého kojila a zřejmě to souviselo s MS, kterou jsem dostala, dokrmovala jsem svým mlékem z mrazáku pár dní (jen večer). Navíc to mléko během MS je jiné a víc blinkal.
Vložky do podprsenky jsem už pak nepotřebovala nikdy, ale mléka se tvořilo tak akorát, že jsme do 6 měsíců vydrželi bez příkrmů. Držím palce.

MacaM — 11. 1. 2011 11:01

Na zvýšení tvorby MM doporučuji české bylinné kapičky Emulips anýz. Jsou opravdu super, pouze přírodní, žádná chemie:) Pít denně 2,5l tekutin, kojo čaje, meltu, caro, vodu! Voda je velmi důležitá.
Já jsem kojila první dceru 17měsíců a druhou dokonce 29měsíců!

vlastafu — 31. 1. 2013 12:41

reklama