sillwan — 30. 4. 2010 14:38

Ahoj vsem, prosim, dostala jsem par svazecku rebarbory... Jde treba zamrazit nakrajena na kousky?

aprill — 30. 4. 2010 20:58

sillwan napsal(a):

Ahoj vsem, prosim, dostala jsem par svazecku rebarbory... Jde treba zamrazit nakrajena na kousky?

Loni jsem nadúrodu rebarbory zamrazila.

Věra-1 — 5. 5. 2010 17:19

Ahoj, zamrazit jde, ale nejlepší je čerstvá. Naše rodina ji má nejraději udušenou na másle, přidám skořicový cukr a vanilkový dle chuti. A dobrou chuť, jen se po ní zapráší

sillwan — 1. 6. 2010 19:02

Tak jsem to zkusila a na kolac to uz pak dobre neni... Mozna na tu udusenou rebarboru (zni to dobre) nebo kompot, ale jinak se ta konzistence dost zmeni - ja mam rada, kdyz je ovoce v kolaci "krupave", ne jak blato...