Innka — 30. 3. 2010 10:43

Ahoj, můžete mi poradit, jaké máte zkušenosti s těmito stavebnicemi? Chtěla bych Matymu nějakou pořídit, ale nějak se nemůžu rozhodnout. Díky!

Dita.L — 30. 3. 2010 11:30

Podle meho soudu, Playmobil je pro vetsi deti. Jsou v tom male soucastky a navic kazda krabice je k tematu. Tudiz z toho nejde postavit nic jineho, nez treba jenom farma, nebo cirkus, nebo veterinar...... Zato je to ale nerozbitna hracka a decka (vetsi si s tim vyhrali nekolik let)
Duplo ma Chris, je to spis stavebnice, je tematicke, ale daji se dokoupit i jednoduche kostky. Staveni je mnohem jednodussi nez u playmobilu, soucasti jsou vetsi do rucicky.

Takze ja bych sla ve vasem pripade (a veku) jednoznacne do Dupla :supr:

Slniečko — 30. 3. 2010 13:36

Inko, zacinali jsme jako asi vetsina na Duplu, dostal velke kosticky a pak vetsinou auticka typu policie, hasici, vlacek. Dodnes si hraje se vsim, z kostek stavi komin, ale tim,ze vetsina veci jde rozlozit,tak to rozlozi a konec hry. Pred pul rokem,tzn. Matovi byly 2 roky jsme byli na navsteve u znamych a tam frci ve velkem Playmobil, klucik je o neco starsi a tam jsem zjistila,ze pokud ty uplne malicke veci clovek odstrani na pozdeji,tak se s tim dite vyradi daleko vic nez s Duplem,takze postupem casu dostal velkou sanitku, vrtulnik prvni pomoci a popelare a hraje si s tim sam dodnes a hrozne moc ho to bavi, Duplo je od te doby uplne stranou. Dita ma pravdu,ze treba nemocnici ci Egypt kupovat takto malemu ditku je naprosto nelogicke,ale ty vetsi auta jsou uzasna. Vydrzi to vsechno a dite si s tim maximalne vyhraje, ja za sebe a podobne stare ditko mohu jen a jen doporucit oboji a ted vede jednoznacne Playmobil,takze uz vyhlizime dalsi auto, bude to podle vseho toto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=30521721&tab=0 Nechavame mu jen ty velke veci,ktere neznici, az dospeje,tak dostane i ten zbytek a vzhledem k tomu,ze cekame druheho kluka,tak si myslim,ze to nejsou vyhozene penize a casem se s tim vyradi uzasne oba. :)

vandacz — 31. 3. 2010 12:04

Ahoj Innko ;).Tak my mame duplo a jsme moc spokojeny.Napred dostal zakladni kosticky(k tomu je sikovny si koupit i tu podlozku ),na vanoce pak vlacek a autobus.Hraje si se vsim.Playmobil je taky fajn,ale taky bych rekla,ze je pro starsi .Tona si ale miluje prohlizet ty jejich katalogy ;).

Kamchinka — 1. 4. 2010 20:52

my mame duplo. prvni byla zakladni sada, a k narozkam dostala domek rodinny(docela velky), a krmeni zviratek, zviratka se ji libi moc a domecek taky, je tam koupelna, atd... a pomerne sis tim vyhrajeme.

PavcaM — 6. 3. 2015 7:34

Ahojky holky taky mám dilema. Chci koupit lego duplo své neteři k narozeninám. Dívala jsem se na hracky-4kids a tam mají nádherné lego princezna sofie to stojí kolem 600 nebo princezna sofie a hrad to je za 1100. Tak nevím jetli vzít to menší jen za sebe a nebo se domluvit s tchýní a koupit společně to věliké s hradem. Ona si teĎ na ledovém království úplně ujíždí!!!

PavcaM — 19. 3. 2015 6:22

Holky tak jsem nakonec koupila dohromady s tchýní tu princeznu sofii i s hradem a o víkendu jsme tam byli malé popřát a musím se poplácat po rameni, byla z tohoto dárku nadšená nejvíc ze všech, což se teda asi moc nelíbylo švagrové, že si věcí od nich moc nevšímala,ale co už no. KAždopádně jsem to nechala opět na poslední chvíli a tak díky za for kids, kde mají tak rychlé dodání!!!