Rybička — 27. 1. 2010 20:59

Před pár lety jsme tuto věc dostali k Vánocům. Protože nám Ježíšek zapomněl dát návod a nevěděli jsme, k čemu to přesně je, putovalo to na půdu. Teď jsem to po dlouhé době vytáhla a našla si na netu český návod. Málem mi vypadly oči, když jsem zjistila, že to stojí 30 tisíc (Ježíšek je blázen). Kdybych to tušila, asi bych se snažila to použít už dřív... :))) No, každopádně jsem to teď třikrát vyzkoušela a nestačím se divit, jak rychle to vaří a peče. Asi už v životě nepoužiju klasickou troubu. Píšou tam, že je až 85% ušetření energie a půlka času na přípravu - je to pravda. Upekla jsem brambory se syrového stavu do křupavého za dvacet minut. To mi v klasický trvá hodinu. Jsem z toho úplně paf, nikdy bych tomu nevěřila. :) Tady je odkaz (nejsem "od nich", abyste si nemysleli:))))

http://www.wsinternational.cz/vyrobek.p … ;typ=popis

Rybička — 27. 1. 2010 23:37

Nemáte to taky někdo doma? Hodily by se třeba nějaké rady nebo recepty...

VivaModa — 17. 10. 2010 9:58

Já se musím smát, co všechno u nás lidi nekoupí a ještě jsou s tím spokojeni. Jak může někdo dát za takovouhle věc 30.000 ??? Stačí trocha rozhledu. V USA se ta samá věc prodává za 3x 39.99 dolarů viz.
https://www.nuwaveoven.com/flare/next
což je při dnešním kurzu asi 2.100 Kč když se přidá poštovné do Čech, tak se nedá přetáhnout částka 3.500 Kč ... jistě je to složitější v případě reklamace. Řešitelné to však je. Nicméně Rozdíl v ceně za tu samou věc téměř 27.000 je opravdu výmluvný sám o sobě.
Z USA se dá nakupovat velmi jednoduše (při ceně cca. do 200 USD - ekvivalent 150 euro se neplatí žádné clo ani dph, při překročení toto pak jen doplatíte kurýrní službě při převzetí, čili žádný problém) Orientační návod jak nakupovat z usa je např. tady: http://www.vivamoda.cz/miniblog/jak-na-nakup-z-usa/

Rybička — 9. 12. 2011 15:43

Jak jsem psala, já jsem to nekupovala a ani bych to za takový peníze nekoupila, dostali jsme to. Takže smát se klidně můžeš, ale na to jsem se vůbec neptala. Moje tchyně to těžko objedná přes net z USA, když ani neumí zapnout počítač. Je to smutný, že za to dala tolik peněz, ale bohužel... Ten cenový rozdíl je vážně síla. Děkuju za odkaz, kamarádkám se bude hodit. Je to fakt super věc a taky se jim to nechce kupovat za takovou pálku. :) Na nějaké fígle a recepty už sem si přišla sama. Pořád jsem s tím spokojená, ušetří to spoustu času. Jediné, co bylo špatné (a obzvláště když vím, kolik to stálo), byl ten plech vespod. Začal se odlupovat ten teflon. Jde sice koupit od nich náhradní, ale já jsem koupila obyčejnou kulatou formu na koláč a bylo to. :)