Allisskka — 30. 12. 2009 22:30

Ahoj,
chtěla bych se vás zeptat na zkušenosti s léčiteli.
Tohle téma mě nikdy nezajímalo, ale dělám v obchodě a včera jsem tam narazila na sympatickou pani,která když zaplatila, tak se mě zeptala, jestli se na něco může zeptat,tak jsem ji odpověděla,že samozřejmě ano.Tak mi povídala,že ví,že mě něco trápí..odpověděla jsem jí, že ne...ale trvala na to,že ano,že to ze mě cítí.Tak jsme si chvíli takhle povídali,dokonce jsme narazily i na mojí nemoc,co jsem prožila v dětství,o tom nemohla vědět.Dala mi i vizitku,abych se zastavila...
Ale něco mě "brzdí" tam zajít,jsem zvědavá,to ano,ale cítím tam tajemno a už  mám trochu strach. Také bych potřebovala vědět,kolik si tak berou peněz...
Předem moc děkuji za odpovědi.

PavlaH — 30. 12. 2009 23:04

Spíš se poptej na duchovní. Ale pokud nejsi vnitřně připravená, nedělej nic co nechceš.

taurus — 31. 12. 2009 11:33

Tady záleží čistě na tvém osobním pocitu.
Kdybych byla na tvém místě, tak bych se pokusila tu paní dohledat na netu, jestli nemá nějaké webové stranky a když ne, tak bych jí zavolala a poptala se na informace, které tě zajímají. Tj. cena a určitě bych se zeptala na metody, které používá a podle pocitu bych se rozhodla.
Léčitelů je hodně a skutečně jde o to, koho vybereš. Dřív jsem vybírala na doporučení nebo podle intuice a nikdy jsem se nesekla.

Kara — 31. 12. 2009 11:56

Allisskko, jako správná éterická vodnářka se o léčitelství taky zajímám... a v listopadu jsem absolvovala asi hodinové sezení u Léčitele, protože mě předtím asi dva měsíce trápil zánět v ruce, a doktoři sádrovali, rentgenovali...a nevěděli, co s tím. Léčitel mi potvrdil mé domění, že to pramení od páteře a to zase z jistých peripetií, které se dějí teď kolem mě...
Rozhovor s ním mi moc pomohl, nabil mě energií a pak jsem se celý den musela pořád usmívat, jako bych spadla z Marsu :) Jedno sezení ale samozřejmě nestačí. Platila jsem 200,- a rozhodně to za to stálo, jsou s tím spojené i různé další procedůry...

Přeji moho štěstí do nového roku, opatruj se!

zuzi777a — 31. 12. 2009 12:13

Alliska - podle mého, to , co tě  brzdí je vcelku oprávněné.   Věřím tomu, že to paní myslela dobře, ale  Léčitel  (skutečný, znalý věcí kolem sebe) nevyhledává svoje pacienty- viděl by jich kolem sebe  stovky při každém běžném nákupu a věř, že   není v jeho silách je oslovovat,se spíše chrání  toho  cítit  pocity nemocných a trápených lidí neboť by ho to  skutečně velmi ubíjelo. Je to také jen člověk.
Obvykle  člověk usoudí , že by měl někoho vyhledat. Pak je to o tom, zda ti ten dotyčný "sedne". Můžeš navštívit jednoho  a zanevřít na všechny. Naopak můžeš projít sezeními u pěti a teprve šestému budeš  důvěřovat. Není to ani tak o penězích. Jsou i  velmi známí , kteří si říkají směšné částky a pak jsou takoví, od kterých bys mohla po druhé návštěvě odejít v podvlékačkách.  Přeji štěstí, málo trápení a pokud  ti paní přišla milá- zkusit to můžeš. Pro svůj klid se na finance zeptej dopředu.
Upřímně  však říkám, že já bych tam asi nešla.

Pandorraa — 31. 12. 2009 12:33

Pokud tě k té ženě láká tvá zvědvost a odpuzuje tě strach, tak tam nechoď vůbec.
Nemá to žádný smysl a obě jen budete ztrácet čas, ty navíc i peníze.

Kara — 31. 12. 2009 12:35

Zuzi má pravdu, podle mě sice záleží spíš na pocitu, jaký máš z té ženy TY, ale taky mi přijde podivné, že přišla ona za Tebou... (zkus se poptat v okolí, třeba Ti někdo z Tvých známých někoho doporučí - takhle to bylo v mém případě)

Tulipánka — 31. 12. 2009 12:36

Mé mamce se také stalo, že ji oslovil v cukrárně léčitel a pomohl jí od bolesti zad. Řekl, že ví, že ji bolí záda a že jim může pomoci. A že už dlouho léčí, ale v té době to měl snad ještě zakázané (je to už dlouho). Mamka na to doteď vzpomíná a to je silně nevěřící v cokoliv, na co se nedá sáhnout :)

PavlaH — 31. 12. 2009 13:16

Karo a Zuzi - existují chvilky, kdy tohle i Léčitel udělá a ví proč.  VOdítkem pro Allisku by měly být její pocity, pocit důvěrnosti a bezpečí. Nic co by ji mělo ohrožovat a strach - strach je dost dobrým upozorněním. Uvědomit si, co se za tím strachem  skrývá. Zda-li nepříjemný pocit z osoby a nebo jen obava z neznámého. TO rozklíčování emocí je v takovém případě dost důležité. DOporučení a reference jsou jistě také dobrými  zdroji informací. ALe nejdůležitější je to, co už jsem napsala - nedělat nic, co jemi nepříjemné. Ne - nikoho nemůže urazit.

Kara — 31. 12. 2009 13:20

Přesně to říkám. Pocity jsou mocné, hlavně ty ženské, že, dámy? ;)

Napadlo mě, že v dnešní době plné násilí a dění kolem nás je těžké věřit a důvěřovat.

Allisskka — 31. 12. 2009 14:34

Já vím,pocity jsou to nejdůležitější..je to prostě v tom, že opravdu já trápení mám a užírám se s tím sama:(,nikdo o ničem neví..ani v rodině,ani v práci si toho nikdo nevšiml,tak mě docela zarazilo,že neznámý člověk to poznal.
Určitě se nejdříve poptám,než tam půjdu,přemýšlela jsem nad spoustou věcí,jestli tam jít,či ne.. Ale říká se o léčitelých,že oni do tebe vidí.Jen jsem potřebovala vědět,jaké s nima máte zkušenosti:).

Kara — 31. 12. 2009 14:40

Allisskka napsal(a):

Já vím,pocity jsou to nejdůležitější..je to prostě v tom, že opravdu já trápení mám a užírám se s tím sama:(,nikdo o ničem neví..ani v rodině,ani v práci si toho nikdo nevšiml,tak mě docela zarazilo,že neznámý člověk to poznal.
Určitě se nejdříve poptám,než tam půjdu,přemýšlela jsem nad spoustou věcí,jestli tam jít,či ne.. Ale říká se o léčitelých,že oni do tebe vidí.Jen jsem potřebovala vědět,jaké s nima máte zkušenosti:).

Za zkoušku nic nedáš, pokud se rozhodneš a odhodláš. Já jsem si tím ujasnila dost věcí a neomylně mě to navedlo tam, kde to nefungovalo. Přeju hodně štěstí a děj vědět, co a jak! :)

zuzi777a — 31. 12. 2009 19:37

Taky budu zvědavá , jak jsi dopadla.  Každopádně - oči  a uši měj otevřené-  je víc těch , co umí vycítit problém, než od něho odpomoci. Takže  určitě dej vědět, jak bylo. :jojo:

Allisskka — 1. 1. 2010 11:22

Děkuji,určitě dám vědět:)

brenda9 — 4. 1. 2010 11:02

Allisko já chodím k paní co má obchůdek na Slovanské v Plzni je moc fajn a příjemná, vždycky si řekne tak o 200 Kč.

hirondel — 4. 1. 2010 11:29

Allisskka napsal(a):

......ale cítím tam tajemno a už  mám trochu strach.

Jednou se me stalo neco podobneho pred dvacitkou let. Ten clovek poznal co me trapi.
Rozdil ale Alli. je v tom podle mne,ze ja se tajemna nebojim a nikdy nebala,ale Ty ano. jak je citelny.

Kdo se boji ten o tom "tajemnu" nechce ani slyset,natoz mu podat ruku.  Dokud budes svazovana strachem -nepodas mu ruku.
Je to otazkou volby.   :)

macík* — 4. 1. 2010 15:28

brenda9 napsal(a):

Allisko já chodím k paní co má obchůdek na Slovanské v Plzni je moc fajn a příjemná, vždycky si řekne tak o 200 Kč.

Ahoj Brendo, prosím můžeš mi napsat o té paní bližší info do SZ? K někomu bych potřebovala zajít a tvůj příspěvek mi padl do oka. Díky.

Pandorraa — 4. 1. 2010 17:53

http://www.diksa.org/kontakt.htm
macíku, Kristina ja dost dobrá, doporučuji.

Hana1 — 4. 1. 2010 18:18

Pan má pravdu. Bydlímkosek od Plzně, paní Kohoutovou znám osobně a velmi mi pomohla na duši metodou RUŠ v květnu roku 2009. Je velmi příjemná, doporučuji všem.

macík* — 5. 1. 2010 7:59

Pan a Hano díky moc za doporučení. Ta paní sídlí skoro za rohem a já se o ní dozvím až z babinetu :)

konstance — 6. 1. 2010 2:18

Pandorraa napsal(a):

Pokud tě k té ženě láká tvá zvědvost a odpuzuje tě strach, tak tam nechoď vůbec.
Nemá to žádný smysl a obě jen budete ztrácet čas, ty navíc i peníze.

jee pandorro to me zaujalo. ja to vetsinou delam uplne obracene, vrham se presne tam kam me laka zvedavost, i kdyz mam strach, a rikam si ze to proste musim vedet, a ze strach se musi prekonavat..delam to blbe?
..no je fakt ze casto to dopadne tak ze dostanu pekne "po h.ube", ale odnesu si z toho nejakou celkem nezapomenutelnou zkusenost.. takova rychloterapie, nebo lecba sokem? zkusenost se dostavi rychle, horsi je rekonvalescence..

Pandorraa — 6. 1. 2010 18:57

Konstance,
sama říkáš, že většinou dostaneš pěkně po h.ubě...
Myslíš, že je opravdu nutné, aby si člověk vždy, chce-li získat nezapomenutwelnou zkušenost, nabil h.ubu? Že to vždy musí bolet?

Já už si to prostě nemyslím a zvědavost se strachem zásadně nemíchám.
Nevidím ale nic divného na tom, že to má někdo jinak, jen sděluji vlastní zkušenost, že tenhle koktejl není právě nejchutnější.

Pokud jde o zvědavost, přesněji ZVÍDAVOST a respekt, pak je to ale už jiný koktejl :)

Nefritt — 6. 1. 2010 22:07

Uvědomuju si ,že jsem byla vždycky zvídavá, měla respekt a strach jsem akorát zažila tuhle v noci ,kdy jsem si nebyla úplně jistá,jestli se na mě napojil blízký člověk nebo někdo cizí,ale pak se to vysvětlilo  :D Akorát mám zkušenost ,že v určitou chvíli jsem vždycky potkala člověka,kterého jsem měla potkat ,kterej mi dal určitou zkušenost,ze kterého jsem čerpala :) Nelituji zatím žádnýho setkání :)

konstance — 7. 1. 2010 2:22

Pandorraa napsal(a):

Konstance,
sama říkáš, že většinou dostaneš pěkně po h.ubě...
Myslíš, že je opravdu nutné, aby si člověk vždy, chce-li získat nezapomenutwelnou zkušenost, nabil h.ubu? Že to vždy musí bolet?

ale ja to nechci me se to tak proste prihodi.. zase je to rychlejsi :dumbom: a zkusenosti stejne vetsinou bolej..no je fakt ze uz jsem docela otlucena, tak treba uz konecne zmoudrim :gloria:

l1012 — 30. 4. 2012 14:06

Zdravím,
chci se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s léčitelem p.Karlem Maixnerem. Pořádá relaxační pobyty a občas zajíždí i do Plzně. Je z Hradce Králové. Slyšel jsem na něj chválu, ale trochu mě zaráží, že na internetu o něm není ani zmínka.

lupina montana — 30. 4. 2012 15:02

Já sice nemám tuchu ( s léčiteli do styku nepřijdu) ale z praxe vím, že tyhle věci nejlíp fungujou tak, že se ti někdo nějak připlete do cesty. A že ti nejlepší nemají ani reklamu, často ani webovky....prostě tě to klepne do nosu :) To funguje nejlíp, protože tady se jedná o jemné energie a interakce mezi lidmi, takže při takovéhmle "náhodném" setkání máš daleko vyšší pravděpodobnost, že si sednete.
Dá se i na netu, třeba, ale to už musí dobře pracovat intuice. Osobně bych ani nešla k někomu, kdo se hodně propaguje, protože takový člověk se jednak víc soustředí na to, aby se tím uživil a druhak pacienti (klienti) se mu poskládají příliš chaoticky, nebo jak bych to řekla.
Asi jako se liší výchovný koncert a koncert,  tak nějak :lol:
Vyzpovídej ty, co na něj pěli chválu a dávej pozor, jaký to v tobě vzbuzuje pocit - myslím, že to je nejlepší, co se s tím dá.

Weatherwax — 30. 4. 2012 16:16

Možná sem decentně zatáhnu cynismus, ale kdybych šla do obchodu a vybrala si kteréhokoliv člověka a moudře se zatvářila a řekla: "Vás něco trápí!" a šikovně ten rozhovor vedla, tak taky můžu působit dojmem, že vím, co se stalo v minulosti. Potom rýžuju peníze od člověka, který zrovna potřebuje pomoct více než ostatní a nakonec za mnou přijde...

Tím nechci paní, která Tě oslovila zhazovat. Jen upozorňuju, že lidé jsou taky pěkní manipulátoři a abys šla do toho s rozmyslem.:dumbom:

Jinak jednou jsem absolvovala léčitele. Stálo to za nic. Ale spíš než jím to bylo mnou. Prostě mě nehorázně s**al a odmítla jsem do něj vložit svou důvěru. Ale spoustě lidí, co znám, pomohl. Možná je to taky trochu o placebu.:sjuk:

:rock:

lupina montana — 30. 4. 2012 17:02

No, o placebu....spíš o tý interakci, ne? Kdyby tě neskutečně s...al internista, taky by se ti špatně uzdravovalo :lol:

Marila — 8. 5. 2012 0:11

http://dudnes.cz/?tag=psychotronika

Martin Ševčík bývalý psychotronik,léčitel,proutkař a senzibil.

http://www.psychotronika.net/

Ziki — 9. 5. 2012 18:07

Weatherwax napsal(a):

Možná sem decentně zatáhnu cynismus, ale kdybych šla do obchodu a vybrala si kteréhokoliv člověka a moudře se zatvářila a řekla: "Vás něco trápí!" a šikovně ten rozhovor vedla, tak taky můžu působit dojmem, že vím, co se stalo v minulosti. Potom rýžuju peníze od člověka, který zrovna potřebuje pomoct více než ostatní a nakonec za mnou přijde...

Tím nechci paní, která Tě oslovila zhazovat. Jen upozorňuju, že lidé jsou taky pěkní manipulátoři a abys šla do toho s rozmyslem.:dumbom:

Jinak jednou jsem absolvovala léčitele. Stálo to za nic. Ale spíš než jím to bylo mnou. Prostě mě nehorázně s**al a odmítla jsem do něj vložit svou důvěru. Ale spoustě lidí, co znám, pomohl. Možná je to taky trochu o placebu.:sjuk:

:rock:

S tím souhlasím,těch "jakoby"léčitelů je jistě většina,takže bych byla obezřetná.

Bramborka — 10. 5. 2012 16:47

lupina montana napsal(a):

Já sice nemám tuchu ( s léčiteli do styku nepřijdu) ale z praxe vím, že tyhle věci nejlíp fungujou tak, že se ti někdo nějak připlete do cesty. A že ti nejlepší nemají ani reklamu, často ani webovky....prostě tě to klepne do nosu :) To funguje nejlíp, protože tady se jedná o jemné energie a interakce mezi lidmi, takže při takovéhmle "náhodném" setkání máš daleko vyšší pravděpodobnost, že si sednete.

Jo, tak nějak to také cítím. Ono to může být i na netu, i tam se ti prostě něco tak nějak "udělá". Proto já z neznámých důvodů potkávám samé odborníky pomocníky na slovo vzaté, zatímco když jdu nebo posílám za známým známých nebo někým vyhlášeným, není to zdaleka tak jasné. Já se o někom dozvím třeba od někoho, ale v určitou chvíli, kdy to potřebuju a přitáhnu. Díky tomu jsem také na místech a ve chvílích nečekaných objevila něco/někoho skvělého :). A vice versa. :/

lupina montana — 10. 5. 2012 17:03

A tím mi Brambůrko potvrzuješ užitečnost bloudění :cool:

Bramborka — 10. 5. 2012 17:08

lupina montana napsal(a):

A tím mi Brambůrko potvrzuješ užitečnost bloudění :cool:

Užitečnost? Nezbytnost! ;)

lupina montana — 10. 5. 2012 17:39

Ba přímo! :rock::lol:

Daniela M — 10. 5. 2012 19:18

Je zajímavé, že nikdo nepíše o tom, že jsou lidé, kteří jsou nevyléčitelní. Znají to jak lékaři, tak i léčitelé. Jedná se většinou  o případy, kdy dotyčný vůbec nechápe příčinu nemoci. Hledá chybu  jinde, jen ne u sebe.  A tak je vše jednoduché .....

lupina montana — 10. 5. 2012 19:23

No, jednoduché je to možná pro někoho, kdo má zmapovaný vlastní pod a nevědomí :)
Jinak na tom nic jednoduchého není, želbohu.
Moc ale nechápu, proč by se mělo někde psát, že je někdo nevyléčitelný? :co:

Pandorraa — 10. 5. 2012 20:39

Daniela M napsal(a):

Je zajímavé, že nikdo nepíše o tom, že jsou lidé, kteří jsou nevyléčitelní. Znají to jak lékaři, tak i léčitelé. Jedná se většinou  o případy, kdy dotyčný vůbec nechápe příčinu nemoci. Hledá chybu  jinde, jen ne u sebe.  A tak je vše jednoduché .....

Někdy je stejný průšvih, když hledá chybu JEN u sebe...

Pandorraa — 10. 5. 2012 20:40

Každý je vyléčitelný.
Musí se ale pro to rozhodnout.