ViktorkaLove — 20. 12. 2009 0:10

Už nevím, co si mám o tom myslet.
   :co: :co: :co:
Nejdřív o mně: Předposlední ban, který jsem dostala, byl za to, že jsem se rozčilovala, že "krotké, neutrální, vtipné a nevinné Mash" byl udělen trvalý zákaz vstupu do Babi.
                       Měl trvat tuším tři týdny... budiž. První den po jeho skončení vlezu do Babi, teda pardon, chci vlezt...a - ejhle! Ban prodloužen o týden za zdvojený nick a páchání zločinu pod ním... Ha! Jak mohu zdvojit nick a porušovat pravidla?  Opět budiž... organizátoři si mohou myslet, že jsem se přihlásila z jiného PC (což bych neudělala, naco nový nick, když mám dohromady tři? Použila bych jenom ten "nezabanovanej", aby bylo jasno...), nebo si mě s někým splést. Když si v base někoho "spletou" a "zavřou" nevinného, musej ho propustit (minimálně), ev. platit odškodnění (taky minimálně...)
   :co: :co: :co:
Podívala jsem se tedy do vlákénka o banech udělených po mně: bambora, panistastna, Selkapelka, panimoudra..., která že z nich jsem "také já"?
Bambora - 14 příspěvků, našla jsem 6, t.j. 8 smáznuto???
panistastna - 2 příspěvky, ale: "v této diskuzi nejsou žádné příspěvky tohoto uživatele"... tedy oba smáznuty... že bych tohle byla druhá já???
Selkapelka - 3, panimoudra... aha! Tak já už jsem to pochopila. Minimálně jedna z nich je "Roz"...
A za tu jste mě zaměnili a udělili ban?!?
Děkuji. Nechci. Chci to odškodněníííí!!!!!!!!! :dumbom:

Kvůli Roz tady možná někteří rezignovali, to je fakt. Ovšem, že ona tady "řádí", či řádila... je zásluha mnoha uživatelů, kteří ji popichovali, (reagovali na její nesmysly, provokovali... atd.) a několika adminů, kteří udělují bany hlava nehlava, ale pravého o.d.p.o.r.ného vetřelce a škodiče nezastaví včas...

Až se rozhořčení "nevinní" uživatelé rozčilí, rozohní, nas...štvou a OZVOU (!!!), dostanou ban za "porušení pravidel.
   :dumbom:   
Tož to jsou fakt superpravidla!
Je tady, prosím někdo, kdo má odvahu se k tomuto vyjádřit?

To ani nemluvím o ostatních "překvapeních", které jsem zde za poslední dvě hodiny objevila... :co: :kapitulation:

Sakura — 20. 12. 2009 0:30

Viktorko, s tebou jem se na diskuzích ještě nesetkala, asi chodíš na jiná témata než já, ale třeba taková Rozmarila na mě zaútočila první a nadávala mi do blbců jen proto, že jsem měla jiný názor než ona. Byla sprostá a brala si do pusy i mojeho syna a nedávno zemřelou maminku, byl to fakt hnus. Slabší povahy by si po jejích přízpěvcích mohli podle mě i něco udělat či upadnout do těžkých depresí... A Mashanka si taky nebrala moc servítky a místy byla i hrubá. Takže s jejich trvalým banem souhlasím, úplně mi psychologickou poradnu zhnusily a raději tam už nechodím, kdyby se tam pod jiným nickem náhodou objevily.

Jinak s tebou ale souhlasím v tom, že moderátoři měli na tom řádění Roz velký podíl, dlouho ji nechali a dávání banů a důtek za to, že si dovolíme stěžovat na moderátory a admina, byl od nich velký podraz. Tak, řekla jsem to, a zítra tu už taky možná nebudu. :D

ViktorkaLove — 20. 12. 2009 0:53

Děkuju, Sak, za odvahu. Možná jsme se nepotkaly, ale to jenom proto, že jsem delší dobu neměla net, a když jsem se vrátila a "vejrala", co se tady dělo, vejrala jsem "na druhou". Mash sprostou neznám. Kdy si nebrala "servítky", taky nevim, ale silně pochybuju, že to bylo ohledně ponižování někoho, či urážek. Myslím, že příspěvky, které od ní mohly takto vyznít, byly smazány a neviděla jsem je. Tož moje vejrání skončilo pár dotazy na adminy a hned jsem vyfasovala ban, který byl potom z mně neznámých důvodů prodloužen... Kdyby takhle rychle reagovali na skutečné škodiče, vypadalo by to tady líp. Já nejsem admin, a nikdy bych být nechtěla... ale když se Roz po vyhazovu vrátila oknem, byla ihned, po pár slovech, rozpoznatelná...
Mimochodem, osobně si myslím, že by tady klidně, i s tim svým svérázným stylem mohla vegetit dál a léčit si své bolístky, třeba samomluvou (někdy má člověk šanci pochopit, jak je praštěnej právě podle toho, když si své příspěvky přečte!), ale její rejpání mnohým tady vyhovovalo, páč si pak mohli, rádoby beztrestně, taky na její účet "zařádit"... (zažila jsem komentáře, kdy se lidičky obouvali do ní, uráželi ji... a nikdo z adminů se jí nezastal a ty posměvače nebanoval. Zřejmě podle pravidla "...však ať do ní jenom kopou, když je blbá...")
Tak asi tak... :kapitulation:

Ronja — 20. 12. 2009 2:17

Viktorko,
za prvé, nikdo tě za nikoho nezaměnil, podle rozhodnutí majitele se uděluje ban všem známým nickům uživatele, tak jako jsi měla zdvojené nicky ty, měla ji o Rozmarila. Není naší povinností na fóru sdělovat, čí nick je čí. Něco můžeš usoudit z délky udělených banů, všimni si například, že některé jsou uděleny napořád, což tvoje nebyly.

Za druhé, pokud chceš znát příčiny udělení svého banu, či máš podezření na jeho neoprávněné prodloužení, obrať se prosím přímo na Jirku a řeš to s tím. Jirka se jasně vyjádřil, že žádné diskuze o banech se na fóru nebudou vést, pokud se na něho obrátíš, určitě ti odpoví příslušnou cestou.

Díky za pochopení.