Ališa — 16. 12. 2009 8:35

Prosím o velikanáánskou radu. Tenhle problém mě zaskočil dneska v noci a nevím si s ním rady.

Tak dneska v půl dvanácté v noci jsem malého nakojila a všechno bylo OK, malej prděl, pokadil se tak, že jsme museli převlíkat i pyžámko. Stolice byla naprosto normální - ne průjem.

Po 3,5 hodinách se vzbudil na jídlo, z jednoho prsa pil stylem, že se pořád odtahoval, strkal si tam ručičky - no nakonec se přisával tak, že asi po čtvrt hodině to prso vysál. Jenže u druhého prsa vydržel chviličku a pak začal histericky plakat. Šermoval ručičkama, nožičkama a prostě už nepapal. Říkala jsem si, že hlady to snad být nemůže. Dala jsem malého odkrknout, což udělal a znovu plakal, přebalila jsem ho a pořád plakal, jediná poloha kde neplakal bylo na rameni nebo když jsem ho položila na bříško. Takže bolest bříška řekla jsem si. Nahřála jsem pecičky a když maličký v náručí s pecičkama na bříšku usnul, dala jsem ho do postýlky, kde spinkal 3 hodiny v klidu.

Po třech hodinách se vzbudil na jídlo. Jenže ouha, k prsu se vůbec nepřisál ani k jednomu prostě ani neměl snahu se přisát, znovu histerický pláč. Nakapala jsem mu trošku mlíčka z prsu do pusinky, ale bez úspěchu. Pořád strašně plakal. Takže jsem pak uvařila nutrilon v domění, že třeba moje mlíčko nechce. Nejdřív plakal, ale pak natáhnul. Napil se párkrát a totálně se rozprděl a prděl a prděl. Takže jsem mu lahvičku vzala a dala jsem si ho k prsu, který hned vzal a začal bez problémů sát. A znovu prděl a prděl, pokadil se naprosto totál. Ale byl spokojený. Vytáhnul oba prsy a u druhého sladce usnul i když byl po.....

Prosím Vás, vždycky když ho bříško bolelo, tak se u prsa trošku uklidnil, ale teď opravdu nechtěl vůbec jíst. Stalo se Vám někdy něco podobného, že bolest bříška může způsobit nechutenství? Děkuji moc za odpovědi.

trisha — 16. 12. 2009 22:19

Můžu jen rict, ze se mi stalo, ze mala kojeni proste bojkotovala. Udelala mi to za dobu kojeni (8mesicu) dvakrat, kdy proste mela hlad ale prso ji nic nerikalo... nabizela jsem ji ho stale dokola, pak ji jen mazlila, mela ji u sebe a dala si rict, az kdyz u me skoro usnula... Takze mozna vydrzet... stava se to