kalma — 4. 11. 2009 19:25

Právě mi operují králíčka, kterého mám ochočeného a mám ho místo dítěte. Nedovedete si představit, jaká muka teď prožívám. Nemáte někdo radu, jak se mám zabavit? Co děláte vy, pokud vás tohle už někdy potkalo :grater::grater::grater::grater:

anais.de — 4. 11. 2009 19:46

Kalmo, co ma kralicek za problem?

Pred lety jsem musela nechat kastrovat svoji kocku. Kdyz jsem ji odvazela ze strediska jeste uspanou se skelnyma ocima (vypadala jako mrtva!) a pak, kdyz se zacala probirat a uzkostne mnoukat, trhalo mi to srdce ... No, prezila to a nastesti se tesi dobremu zdravi.

Preji Ti, aby se operace zdarila a Tvuj kralicek se rychle zotavil.

kalma — 4. 11. 2009 21:41

Dekuju moc, stále čekám na telefon, jak dopadla operace :(. Už tu lezu po zdi a nevím, co by. Králíček má kámen v močové trubici. Ach jo...

kalma — 4. 11. 2009 21:55

Už mi volali, má to za sebou, probouzí ho a mám si ráno zavolat.

mirka.. — 4. 11. 2009 22:48

já nevim, normálně ne?pokud to neni vyloženě riskantní operace, tak bych to brala s klidem. samozřejmě že i rutina může mít komplikace, ale tak nějak sem asi otrlá. u kastrací našich psů sem asistovala.prostě držte pěsti zvířovi a modlete se, aby váš vet používal dobrou anestezku:-)

Tulipánka — 5. 11. 2009 15:34

Mně zemřelo morče sameček na běžnou kastraci :grater: . Já to ale cítila už den předtím, že se něco stane a čím blíž k operaci, bylo to silnější. Nešlo s tím nic dělat. Když jsem si pro něj jela, už jsem si byla 100% jistá, že to nepřežil.

Ale pak jsem nechali kastrovat našeho psa a během těch 2 hodin jsme se s manželem procházeli venku a povídali si, tak jsem to jakž takž přežila a dopadlo to dobře :)

kalma — 6. 11. 2009 13:20

Děkuju všem, Barunka mi umřel :´((((((. Už se neprobudil :´(((((.

Tulipánka — 6. 11. 2009 22:08

Kalmo,
to je mi fakt moc líto, vím, jak se cítíš. Ale brzy to přestane, věř mi. Nech ty emoce odejít ven a brzy se ti uleví :hjarta:

Jugulator — 4. 1. 2010 0:41

kalma napsal(a):

Právě mi operují králíčka, kterého mám ochočeného a mám ho místo dítěte. Nedovedete si představit, jaká muka teď prožívám. Nemáte někdo radu, jak se mám zabavit? Co děláte vy, pokud vás tohle už někdy potkalo :grater::grater::grater::grater:

já sem musel nechat uspat po 9ti letech fretku asi dva roky zpět...
proto ti poradím toto: musíš si říct, že po operaci bude zdravý, budeš ho mít zpět...
já když sem ho naposledy hladil před injekcí, tak pro mě byla jediná útěcha to, že už bude mít klid od šílených bolestí...
není nic horšího než pohladit nejlepšího přítele a muset odejít a vědět že jediné co potom můžete udělat, je vykopat mu hrob a nechat ho dopočívat důstojně.. žádná kafilérka... bylo to v lednu, asi -15 první sem musel odházet sníh a pak v tom ledu vykopat díru....
ukládat do do hrobečku s tím, že je to naposledy co ho držíš, toho milého tvorečka.. srry sakra :grater::grater::grater:
musíš si říkat, že máš štěstí, že je na operaci a že se uzdraví pro mou fretku už byla všechan léčba vyčerpaná :grater: